Kormány tényleg jól kezelte a covidot?
Figyelt kérdés
jan. 27. 15:14
11/31 anonim válasza:
#7 a lezarasok csak kis szegmenset adtak a covid vedekezesnek.
12/31 anonim válasza:
Kb ugyanazok az inézkedések voltak, mint máshol a világban. Sok személyes faktor van, ami befolyásolja, hogy valaki jól vagy rosszul értékeli. Szerintem is volt pár túlzó intézkedés, persze utólag könnyű okosnak lenni.
13/31 anonim válasza:
Mikor totálisan inkompetens emberek ülnek politikai vezetői pozíciókban és a lojalitás jóval fontosabb a szakmaiságnál, akkor egy olyan krízishelyzetben, mint a Covid, fokozottan káoszt okoz. Az egészségügyi terén ez kimerül az emberi életek veszélyeztetésében.
14/31 anonim válasza:
Szerintem egy kormánynak vagy miniszterelnöknek se kéne dicsekedni ilyennel, akárhogy kezelte. Ez a populizmusnak is a legallja, lehetséges hogy láthattunk még rosszabbat is sikersztorinak elkönyvelve a fidesztől, de akkor is felhozni ezt miközben döglődik így is az egészségügy... ez már nagyon sok kezd lenni, hiába hatással van olyan fidesz szavazókra akiket a populizmus éltet.
15/31 A kérdező kommentje:
De egy biztos lélegeztő gépet tudunk venni 10ezrért amit több tiz milliárdokért vettek :)
jan. 27. 15:40
16/31 anonim válasza:
Az én szenmszögbömből nézve lényegében igen.
Mert:
1. A távoktatas az előnyömre vált.
2. Nem fertőződtem meg a koronavírussal.
3. A vakcináktól nem lett bajom.
4. A környezetemben senki sem halt meg benne.
Stb.
17/31 anonim válasza:
Olyan jól kezelte, hogy csak a járvány után 3 évvel mer vele kampányolni... 😂
18/31 anonim válasza:
Eleve itt tart ma a FideSS, hogy 2025-ben az évekkel ezelőtti Covid járvánnyal meg a kifizetendő kamatok kifizetésével kampányol? Ha valaki ezekre szavaz az tényleg teljesen sötét.
19/31 anonim válasza:
Nem tudom, de én pont a covid tetőfokán kerültem be 3 hétre kórházba a szívemmel. Amit láttam, amit az ott dolgozók mondtak, teljes fejetlenség. Betegeket küldtek haza, osztályokat ürítettek ki, majd két nap múlva újra átszervezés, betegek áttelepítése, stb. Végül az ott dolgozóknak gőze nem volt róla, mire volt jó. Ráadásul, ez mind a betegek kárára, mert az ott dolgozók csinálták és nem a betegekkel foglalkoztak.
20/31 anonim válasza:
Ki mit köszönhet a Covidnak?
Én a Home Office-t... szerencsére meg is lett tartva hibrid rendszerben. :)
Családomban baráti és a közvetlen környezetemben senki nem halt meg, senki nem került kórházba, szóval nekem a 2020-22-es időszak álom volt, nyugalom volt, csak sajnos két pislogás alatt el is telt... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!