Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kormány tényleg jól kezelte a...

Kormány tényleg jól kezelte a covidot?

Figyelt kérdés
jan. 27. 15:14
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
87%
Jó szarul.
jan. 27. 15:16
 2/31 anonim ***** válasza:
11%
Azt nem lehetett jól kezelni.
jan. 27. 15:17
 3/31 anonim ***** válasza:
30%
jan. 27. 15:18
 4/31 anonim ***** válasza:
81%
Betömte mindenki száját, ha beszélik az igazat, éhen halnak.
jan. 27. 15:19
 5/31 anonim ***** válasza:
86%
Ja, azért titkosítottak szinte mindent az operatív törzsről.
jan. 27. 15:20
 6/31 anonim ***** válasza:
83%

Nem

Ne is ertem mit gondoltak Orbanek, hogy azzal dicsekednek?!

jan. 27. 15:20
 7/31 anonim ***** válasza:
25%

Erre szerintem nem fog jó vagy rossz választ kapni, Covid alatt két tábor volt....a szigorítás pártiak és az enyhítés pártiak... a szigorítás pártiak szerint, nem kezelte jól a kormány a covidot, mert nem vezetett be szigorúbb szabályokat, míg az enyhítés pártiak szerint sem kezelte jól a kormány a covidot, mert túl szigorú intézkrdéseket vezetett be a kötelező oltással, maszkolással meg kijárási tilalommal...

Szerintem a kormány pont közepes szintű se nem túl szigorú se nem túl laza szabályokat hozott idehaza.

jan. 27. 15:21
 8/31 Fsms ***** válasza:
86%
Fidesz saját szempontjából igen, hatalmasat keresett a ner a lélegeztető-gépeken, az oltóanyagon, maszkokon, etc…
jan. 27. 15:22
 9/31 anonim ***** válasza:
82%

Nekem durva amikor mások félelmén baján kárán is a Fidesz gazdagodik milliárdokkal. Ehhez oltári nagy pofa kell.

Lakosságarányosan itt haltak meg a legtöbben Európában.

Én inkább meglapulnék Orbán helyében mintsem még büszkélkednék a sok halottjával.

jan. 27. 15:27
 10/31 anonim ***** válasza:
83%
Kormány egyedül a lopásban és a korrupcióban jeleskedik. Abból csillagos ötös. Minden más mint egy katasztrófa film.
jan. 27. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!