Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól kezelte a Kormány a járványt?

Jól kezelte a Kormány a járványt?

Figyelt kérdés

#FIDESZ #kormány #ellenzék #koronavírus #COVID #Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter, Karácsony Gergely, Dobrev Klára
2021. jún. 3. 08:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
47%
Senki nem kezel jól semmit. Letojom hogy a háttérhatalom mit duruzsol a kormánynak, levan tojva a nép mint mindig. Kezdődik az alvó birkák újabb megnyírása. Maszk marad, és korlátozás is marad. Francot szűnik meg bármi, ébresztő emberek
2021. jún. 3. 08:50
 2/15 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem igen, a világon a legtöbb helyen hasonló intézkedéseket hoztak, így azért nem volt akkora tudomány, csak ugyanazt kellett csinálni, mint a többiek. Oltás is jól halad. Én mondjuk a szabadtéri maszkviselést nem szerettem, de a többit el tudtam fogadni viszonylag könnyen.
2021. jún. 3. 08:51
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
Hogyan lehet ezt értékelni amikor még nincs is vége? Ki tudja meddig tart még.
2021. jún. 3. 08:52
 4/15 A kérdező kommentje:

szerintem rosszul kezelte

30000 halott

túl későn szigoritott

lopott

alaptörvény változtatgatja

fudant épit (ami csak kínának kell)

2021. jún. 3. 08:58
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Nem kellet volna laikus politikusoknak beleavatkozni az egészségügy járványügyi területére tartozó szakmai kérdésekbe. Minden balfogás, szakszerűtlenség erre vezethető vissza.
2021. jún. 3. 09:09
 6/15 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem világviszonylatban kifejezetten jól kezelte. Rég megkaptam mindkét dózis oltást, a rokonaim és az ismerőseim többségével együtt, és most ez volt a legfontosabb. Azóta pedig gyakorlatilag olyan az életem, mint a vírus előtt. Ahogy látom, nyílnak a helyek sorban, pörög fel a nyaralás, dolgozik szépen mindenki, mint 2019-ben. A halottak száma szomorú, és sajnálom, hogy még mindig sok ember van, aki nem hajlandó felvenni az oltást, de negyedik hullám talán már nem lesz (vagy sokkal enyhébb, mint az eddigiek).
2021. jún. 3. 09:32
 7/15 hollófernyiges ***** válasza:
54%

Az elején kapkodás (Kásler utasítása a 30 ezer ágy kiürítéséről), tervezetlen beszerzések (tízszer annyi lélegeztetőgép beszerzése, mint amennyire kezelőszemélyzet van, ráadásul duplaakkora áron, amennyiért Szlovéniában lemondatták az egészségügyi minisztert), nyerészkedés az állami beszerzéseken haveri cégeken keresztül, elkésett szigorítások a második és harmadik hullámban, ezért (Csehország mellett) Európa legdurvább hullámainak produkálása, átgondolatlan, az érintettekkel nem letárgyalt egészségügyi törvény bevezetése, ami miatt a harmadik hullám közepén ötezer dolgozó felmondott, a harmadik hullámban a világ egyik legrosszabb halálozási arányának produkálása, politikai okokból olyan vakcinák erőltetése, amit az EUs országok nem fogadnak el.

Szerinted?

2021. jún. 3. 09:34
 8/15 anonim ***** válasza:
31%

#7. "amit az EUs országok nem fogadnak el."

Mondjuk ebben pont kiderült, hogy nekünk volt igazunk, ezt a lemezt már az ellenzéki politikusok sem erőltetik. Korábban ugyanis teljesen indokolatlanul agitáltak a "keleti" vakcinák ellen, na AZ az, aminek semmi más oka nem volt, csak politikai. Hányinger.

2021. jún. 3. 09:38
 9/15 anonim ***** válasza:
75%
Borzalmasan kezelték, egyenesen katasztrófa volt. Börtönbe a narancs vezérkart!
2021. jún. 3. 09:39
 10/15 A kérdező kommentje:

[link]

RENDKÍVÜLI Magyarország ellen ítélt az Európai Bíróság, érvényes a Sargentini-jelentés

2021. jún. 3. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!