Ha kormány rosszul kezelte eddig a Covid járványt, hogy csináltad volna másképp?
Első lépésként hírzárlatot rendeltem volna el a Coviddal kapcsolatban.
Utána már semmi mást nem kellett volna, hiszen rettegtető médiatermékek nélkül az emberek lexarnák az egészet.
Nem mondom, hogy kifejezetten szarul kezelte, de:
- A szabadtéri maszkviselés hülyeség volt.
- Idősávos vásárlás is.
- Éjszakai kijárási tilalom is.
- Hülyeség volt ennyi vakcinát rendelni. Jó, hogy voltak keletik, mert így viszonylag hamar hozzájutottunk sokhoz, de felesleges volt belőlük ennyi. Nyugati és keleti vakcinából is elég lett volna kb. fele, mert most csak ránk rohad.
- Hülyeség a kötelező oltást a munkáltatókra hárítani.
- Soha nem kellett volna erőködni a védettségi kártyával, meg az oltatlanok zsarolásával. Helyette aki nem oltatja be magát, és megfertőződik a koronavírussal, annak nem kellene támotani a coviddalkapcsolatos ingyenes kórházi kezelését.
Soha nem állítottam volna le az egészségügyet hogy ne kapjanak tovább ellátást a krónikus betegek és csak a covid esetekre várjunk és persze nem rúgtam volna ki közel 10.000 embert a rendszerből. Ma már látjuk, hogy így tökéletesen ellátható lett volna az ország covid járványostól.
Soha nem engedtem volna a PCR teszteket 25-ös CT értéken felül működtetni és ahogy a WHO javasolja még normális CT-vel is csak tünetes emberek állapotának az igazolására használtam volna. Kezdettől egy egész más légkörben zajlott volna a járvány, hisz csak a valódi covid esetek egy egészen "barátságos" járványt eredményeztek volna amiben nem pánikolt volna a lakosság.
Soha semmilyen lockdown-nal nem éltem volna, ez teljesen felesleges erőlködés volt, ezt minden no-lockdown ország bebizonyította a lockdown-t alkalmazó országokkal szemben.
Estig tudnám sorolni...
- 2 hétig maszk, fertőtlenítés, kontakt kutatással. Csak az alap boltok lehetnek nyitva.
- csak magyar állampolgárok jöhetnek be, teszteléssel. Otthon 10 nap karantén nekik.
Ennyi. Oltást lehetővé tenném akinek kell, de nem ilyen lassan, mellébeszéléssel, bárgyú erőszakos propagandával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!