ffp2 maszkviselést rendeltem volna el.adtam volna bértámogatást a rászorulóknak.felkészítettem volna a kórházakat,de nem úgy hogy leállítom a komplett betegellátást.ingyen D és C vitamint osztottam volna mindenkinek.és még hosszan lehetne sorolni pl az idősotthonok, közösségi intézmények fokozott védelmével például.nem költöttem volna felesleges tízmilliárdokat élsportra, egyéb hülyeségerke.
2021. dec. 4. 17:28
12/28 anonim válasza:
Nagyon sok józan gondolatot olvasok, felmerül a kérdés, egy kormány miért csinált ilyen őrültségeket amiket csinált ha egy átlagos gyakorizónak is nyilvánvaló mik lehettek volna az értelmes cselekedetek a full idióta dolgok helyett?
2021. dec. 4. 17:31
13/28 anonim válasza:
Covid azert korona mert kiraly? :)
2021. dec. 4. 17:33
14/28 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták, éjszakai kijárási tilalom, idősávos vásárlás nem lett volna, mert csak mégjobban összetolja az embereket egy idősíkba, ahol több ember többet tud fertőzni. Nem támadtam volna az ellenzéket, nem hazudtam volna róluk hogy oltásellenesek, hanem közös erővel próbáltam volna minél több emberhez eljuttatni az oltás fontosságát. Részt vettem volna az uniós vakcinabeszerzéseken, függetlenül attól hogy a keleti vakcina jó-e vagy sem, az emberek jobban bíznak a nyugatiban, ergó arra több embert lehet rávenni. Az EU segített volna benne, félretettem volna a politikai haszonszerzést és az emberek egészségének érdekében minél több segítséget elfogadtam volna. Sokkal korábban elrendeltem volna a maszkhasználatot már az első hullámoknál és most a negyedinél is, hetekkel korábban bevezettem volna és rögtön minden zárt helyen, nem csak a tömegközlekedésen. Sokkal szigorúbban ellenőrizném a betartását, minél több rendőrt, polgárőrt rendelnék ki akik akár álruhában is büntethetnék azokat, akik az állukon vagy nem megfelelően hordják a maszkot. Ezek csak a fontosabb dolgok, de pl. sokkal nagyobb hangsúlyt fektettem volna a kézmosás fontosságának hirdetésére is. Például a Magyarország működik feliratú marhaságok helyett a kézmosás fontosságát tenném plakátokra, hasznosabb lenne.
2021. dec. 4. 17:35
15/28 anonim válasza:
Nyilván utólag könnyű okosnak lenni.😉
2021. dec. 4. 17:36
16/28 anonim válasza:
Első pillanattól kezdve minden 60 év felettit 24 órás karanténba, senki mással szemben semmi intézkedés. Most kb. gazdasági világhatalom lennénk nulla halottal.
2021. dec. 4. 17:52
17/28 anonim válasza:
"aki nem oltatja be magát, és megfertőződik a koronavírussal, annak nem kellene támotani a coviddalkapcsolatos ingyenes kórházi kezelését"
És mi lett volna coviddal kapcsolatos és mi nem?... Ezt így nem lehet, minden mindennel összefügg, főleg az emberi szervezetben.
2021. dec. 4. 17:55
18/28 anonim válasza:
Orvosi diagnózis alapján egyértelműen megállapítható.
2021. dec. 4. 18:04
19/28 anonim válasza:
"Orvosi diagnózis alapján egyértelműen megállapítható."
Az állapítható meg, hogy covidos-e. De az, hogy az adott tünet amúgy is meglenne neki vagy nem, az nem állapítható meg.
2021. dec. 4. 18:11
20/28 Koplárovics Béci válasza:
Hogy ÉN hogy csináltam volna? Sehogy. Nem értek hozzá. Éppen ezért nem én találtam volni ki, hogy mit lehet tenni, hanem egyeztetek olyanokkal, akik valóban értenek hozzá. Nem feltétlen csak itthonról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!