Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is úgy van vele hogy...

Más is úgy van vele hogy mindegy neki az hogy a Tisza vagy Fidesz nyer csak ne baloldali vagy náci párt legyen hatalmon?

Figyelt kérdés
Én így vagyok vele, Tiszára szavazok, de csak azért hogy ne legyen 2/3-ad fidesz.

jan. 26. 23:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%
#10 2010 óta koalíciós kormány van, a fidesz ÉS a kdnp a 2 párt ami kormányon van.
jan. 27. 13:05
 12/21 anonim ***** válasza:
#11 Igen ezt jól tudom, de a Fidesz és a KDNP gyakorlatilag olyannyira összeolvadt az utóbbi 15 évben pont a 2/3-os kormányzás miatt, hogy már egy lapon említem őket.
jan. 27. 13:24
 13/21 anonim ***** válasza:
43%

#12 Nem tetszik, hogy 2 külön parlamenti pár koalícióban van, de tetszene ha a tisza lenne kormányon mondjuk a dk-val vagy másik ugyanígy mini párttal. Aha. Az már neked jó koalíció lenne, miközben az elmúlt választásokon mindig együtt indultak ezek a politikai csoportok.

MOST koalíció van kormányon. Semmivel sem másabb, mint ami előtte volt az mszp-szdsz koalíciója, csak ez sikeres, mert jól csinálják. Neked meg nem tetszenek.

jan. 27. 13:29
 14/21 anonim ***** válasza:
61%

"Semmivel sem másabb, mint ami előtte volt az mszp-szdsz koalíciója, csak ez sikeres, mert jól csinálják. "

Tudsz egy példát mutatni, ahol a KDNP nagyon belement a fideszbe egy döntése miatt, ahogy az SZDSZ belement az MSZP-be? Ha igen, akkor fogadjuk el, hogy itt két külön pártról van szó, ami teljesen ugyanolyan, mint amikor az MSZP-SZDSZ kormányzott.

Ellenkező esetben hazudtál.

jan. 27. 14:03
 15/21 anonim ***** válasza:
80%
Én pedig a DK-MSZP-PM féle koalíciót szoktam csak simán DK-ként emlegetni! De úgy látom sokan az még mindig külön kezelik őket, főleg az MSZP-t! Pedig most egybe kellene.
jan. 27. 14:21
 16/21 anonim ***** válasza:
74%
Magyarországon melyik párt baloldali? DK, MSZP meg Momentum ezek liberális pártok. Mondjuk a Fidesz is minden csak nem jobboldali párt.
jan. 27. 17:47
 17/21 anonim ***** válasza:

Az nem zárja ki, hogy baloldaliak legyenek. A társadalmilag liberálisok általában baloldaliak, míg a neo-liberálisok más néven gazdasági liberálisok általában jobboldaliak.

jan. 29. 07:59
 18/21 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem egyedül a Tisza esélyes leváltani a hazaáruló tolvaj fideszt.

Jövőre egyértelmű,hogy a Tiszára fogok szavazni...

Csak sajnos Erdélybe rengeteg fidesz szavazó van,mert megvette őket a kormány :/

jan. 29. 13:20
 19/21 anonim ***** válasza:
75%
Ezért kell olyan kormány aki elveszi a határon túli magyaroktól a szavazati jogot, már bocsi utolsó ha te is Erdélybe laksz. De gondolom ha volt benned egy kis becsület akkor sokáig nem csak a Fideszre hanem senkire nem szavaztál.
jan. 29. 15:29
 20/21 A kérdező kommentje:
Hajra Tisza vagy Fidesz! Baloldalt meg kell semmisíteni. Vége van Gyurcsány!
jan. 29. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!