Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is úgy van vele hogy...

Más is úgy van vele hogy mindegy neki az hogy a Tisza vagy Fidesz nyer csak ne baloldali vagy náci párt legyen hatalmon?

Figyelt kérdés
Én így vagyok vele, Tiszára szavazok, de csak azért hogy ne legyen 2/3-ad fidesz.

jan. 26. 23:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
53%
Én is így vagyok vele. Ha csak a DK vagy valamelyik balos párt tudná leváltani a Fideszt, akkor inkább el se megyek szavazni.
jan. 27. 00:09
 2/21 anonim ***** válasza:
21%
A Tisza úgyis kénytelen lesz összefogni a balosokkal + a 'nácikkal' úgyhogy én is rájuk fogok szavazni.
jan. 27. 00:10
 3/21 anonim ***** válasza:
62%
A Tisza egyedül is győzni fog, a fidesz nem véletlen pánikol
jan. 27. 00:12
 4/21 anonim ***** válasza:
66%
Nem, én úgy vagyok, hogy bárki nyerhet, csak döntse meg végre Orbán diktatúráját.
jan. 27. 00:12
 5/21 anonim ***** válasza:
39%
#3 Nem a fidesz pánikol, ti tiszások gyártjátok tonnaszám a hazug propaganda kérdéseket meg nyomjátok ezerrel a messiásotok fényezését mindenhol.
jan. 27. 00:40
 6/21 anonim ***** válasza:
43%

Én baloldali vagyok pont. Az a része igaz a dolognak, hogy náci, fasiszta párt. Vagyis a Mi Hazánk semmiképp se nyerjen. A Fidesz és a Tisza között nem tudom eldönteni melyik a rosszabb, a Fidesz nacionalista, korrupt politikája. A Fidesz eléggé sokat lopott nekem nem célom az, hogy az ország sokat menjen előre gazdaságilag mert úgyse fogunk, Csehország úgy elhúzott mellettünk 2010 után nem sokkal, hogy soha nem fogunk újra még csak a közelébe se érni. Illetve az, hogy ne legyen az, hogy Románia is messze elhúz tőlünk gazdaságilag. Mondjuk már kicsivel eleve le is előztek a Szlovákokkal együtt. De ne legyen rosszabb a helyzet. Magyar Péterrel kapcsolatban meg szkeptikus vagyok, a Fideszes propagandának nem lehet hinni, de mi van ha valóban egy pszichopatával van tényleg dolgunk, plusz a migránsokat se hiányzik ha ránk szabadítaná meg háború párti kormányt sem akarok. Azonban a Fidesz 2/3 SEMMIKÉPP ne legyen meg még egyszer, mert akkor a Fidesz sokkal korruptabb lesz még ennél is!

Az én szívemhez a legközelebb a DK és az MSZP állna, de Gyurcsányék alatt esik szét fele az a koalició folyamatosan szerintem az MSZP mondjuk amúgy is halott. Az MKKP ami még szimpatikus mivel nem tartom egyik pártot sem értelmesebbnek mint őket ami viccesnek hangzik, így lehet rájuk szavazok. Vagyis hát ott lenne az Alternatív párt, ISZOMM, Táncsics Radikális Balpárt. De még a 0,5% is esélytelennek tűnik, sajnos ők nem tudnak feltörni még addig sem, hogy a 20k aláírás közelébe jussanak!

jan. 27. 01:19
 7/21 anonim ***** válasza:
21%
A Tisza és a Fidesz is baloldali.
jan. 27. 08:03
 8/21 anonim ***** válasza:
54%

A TISZA legyen hatalmon egyedül lehetőleg.

Viszont itt már olyan helyzet van, h bárki csak ne a jelenlegiek maradjanak...

jan. 27. 08:04
 9/21 anonim ***** válasza:
55%

"A Fidesz és a Tisza között nem tudom eldönteni melyik a rosszabb, a Fidesz nacionalista, korrupt politikája."

A fidesz fasiszta definíció szerint.

"de mi van ha valóban egy pszichopatával van tényleg dolgunk"

Az miért releváns? Orbán is elmebeteg, mégis megvan választva.

"meg háború párti kormányt sem akarok"

Egész EU-ban a fidesz az egyetlen háborúpárti kormány, ami nyiltan kampányol azzal, hogy az oroszokat a teljesítményük miatt meg kell jutalmazni ukrán területekkel.

jan. 27. 08:11
 10/21 anonim ***** válasza:
73%
Nekem mindegy, hogy a Tisza vagy a Fidesz nyer, a lényeg, hogy egyedül egyik se tudjon kormányozni, és koalícióra kelljen lépnie valamelyik másik párttal.
jan. 27. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!