Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mai napon kiderült, hogy a...

A mai napon kiderült, hogy a legerősebb ellenzéki párt a Mi Hazánk. Elfelejthetjük végre a Tiszát?

Figyelt kérdés
Mindenki álljon be Toroczkai mögé. Csak így győzhetünk 26-ban.
jan. 12. 22:28
 81/100 anonim ***** válasza:
71%

"Úgy értettem ha egy tudálékos f.sz lennék gondolom nem jönnének megrendelések, nem ajánlgatnának egyik helyről a másikra. "

Nem látok összefüggést.

Hát nekem fiatalon volt egy motorszerelőm, elég magánakvaló tudálékos figura volt (kicsit mint Dr. House a sorozatben), mégis egymásnak adták a kilincset a motorosok, mert emellett ő megoldotta a problémákat, míg a márkaszrvizben csak mindig mosolyagtak, és megmagyarázták, hogy miért nem jött össze a mutatvány.

febr. 3. 13:07
 82/100 gago77 ***** válasza:

#81 Pont erre gondoltam én is. Csak rossz idézetet raktam be. Telón nem olyan könnyű ez..! :)

De mindegy is, mert VP44 akkor sem értené meg, ha a pacekjába mondanám. És az is igaz, hogy lenézi a melósokat hiába bizonygatja hogy nem. Mikor mondtam, h szakács vagyok egyből az volt az első reakciója, hogy nyilván akkor egy kis büfében dolgozom, pedig történetesen elég neves étteremben vagyok szakács (még nem fő, de bármi megeshet :) ), még az is lehet hogy a a feleségével együtt pont az én főztömet zabálja mikor étterembe megy...

De hát ez van, kellenek a diplomás bunkók is! ;)

febr. 3. 13:15
 83/100 VP44 ***** válasza:

# 81

Nekem az is tökéletesen megfelel, csak nem érzékelem. Én tudálékosnak akkor érezném magam, ha a 12.-es biosz 4-esemmel neki állnék cáfolni a Nobel díjas Karikó Katalint, vagy a WHO-s kutatók ezreit, nem akkor ha konkrétan vizsgáztam valamiből (minőségirányítás és rendszermenedzsment), amit a valóéletben is láttam megvalósulni és elmondom a tényt, hogy egyáltalán nem azért nem zárják be, mert a hatóságok figylemen kívül hagyják.

gago77

"Te mint szakács akkor gondolom az utolsó kis büfében is láttad az ISO 9001 szabvány teljesülését igaz?"

Ez miért jelentené azt, hogy én azt mondtam egy utolsó kis büfében dolgozol? Azt kérdeztem, te mint szakács - feltételezem nagyobb rálátással - láttad-e hogy egy utosló kis büfében is teljesülnek ezek a feltételek? Szerintem az a baj srácok, hogy kicsit kissebbségi komplexusotok van és beleláttok minden hülyeséget abba aki veletek nem ért egyet.

Persze az oltás és hasonló konteókat vállalom, hogy idiótának tekintek mindenkit aki szerint az oltásban nanorobotok vannak, a repülő chemtrailt szór, vagy a Föld lapos -Ahogy írtam is és konkrét tényeket tényeket másoltam ki-, de még azt is aki szerint rendben van ha a feleségedről a beleegyezése nélkül Novák Elődnek és a recsi team-nek képet küldesz arról, hogy nézett ki terhesen, de azt hogy lenéznék bárkit akinek nincs diplomája az már csak a ti projekciótok. Azért is szeretek pl műszaki ellenőrködni, meg a saját házamban azért csináltam én a két kezemmel a szereléseket, hogy nagyobb rálátásom legyen tervezésekhez.

febr. 3. 14:35
 84/100 VP44 ***** válasza:

Nehéz nem ebben hinnem, amikor igazi oltáselleneseknek konkrétan azt hozzák fel érvként mikor mondom, hogy semmi bajom az oltástól:

- Placebót kaptam

- Még nem fejtette ki a hatását majd 10 éven belül valahol, valamikor, valahogy meghalok benne

Nem 1, nem 2, tucatjával mondják ugyanezt.

febr. 3. 14:41
 85/100 gago77 ***** válasza:
40%

"Én tudálékosnak akkor érezném magam, ha a 12.-es biosz 4-esemmel neki állnék cáfolni a Nobel díjas Karikó Katalint"

Nem értem, cáfolta itt valaki Karikót?? Én cáfoltam őt??? Nehéz lenne, pláne hogy nem értek a mikrobiológiához :D

Nem értem hogy jön ide Karikó, akinek semmi köze nincs a covid-hoz, de mindegy, már kezdem megszokni, hogy mindig másról beszélsz és nem a témáról. Anyukám is ilyen, de hát ő már 77 éves, nála ez oké. :D

"Ez miért jelentené azt, hogy én azt mondtam egy utolsó kis büfében dolgozol?"

Csak burkoltan utaltál rá. Dícsérjelek meg érte??

Nincs kissebbségi komplexusom, csak 4-ből 3 okostojás ilyen, mint jómagad. Azelőtt más területen dolgoztam és a legtöbb ba..akodós ügyfél az mind mérnök, ügyvéd, orvos volt. Na, azoktól aztán kaptam hideget-meleget annyit, hogy a végén otthagytam az egészet és szerintem nem kéne csodálkozni, ha kicsit érzékenyebben reagálok, miután megtudtam hogy te is ilyen alak vagy. Egyszerűen ilyenek vagytok, na, ti xartátok a spanyol viaszt, mert apuci-anyuci kiverte/pénzelte belőletek a diplomát. Vannak köztetetek normálisak is, de te már bizonyítottad hogyan gondolkodsz, hát lépjünk túl ezen, hisz nem is matek vagy fizika területen van a vitatéma. De persze neked be kellett ide hozni és mindenkinek tudtára adni, hogy te milyen okos és ügyes vagy... Én csak azt mondom, lehetsz te bármilyen jó mérnök, attól még nem értesz egy csomó mindenhez a világból, ennek ellenére mindenkit hülyének nézel. Nekem nincs diplomám, de bejártam a fél világot, laktam is más országokban, más nációkkal, ezér nekem meg erre van RÁLÁTÁSOM. Te jó lehetsz a területeden, ami egy kis fakk a kilométer hosszú polcon, de semmi másra nincs rálátásod, tapasztalatod. Ezt a Novák Elődös terhes fotós agymenésed meg abszolút nem értem, itt már jelentkezik nálad túlzott agyasság, mi? :D

febr. 3. 15:08
 86/100 VP44 ***** válasza:
60%

Utoljára leírom, aztán mostmár tényleg hagyom a szócséplést. Úgy jön ide Karikó, hogy a Mi Hazánk parlamentbekerülése az oltásellenességet meglovagolva történt meg. A Mi Hazánk egyetlen üzenettel plakátolta tele az országot, egy feltartott kezű Toroczkaival aki alá az volt írva STOP VAKCINA. Ha megnézel egy kaármilyen Mi Hazánkos posztot, a mai napig oltásellenes kommentek tucatjával van teleírva. Így jön ide, ha nem lett volna Covid, a Mi Hazánk nem kerül be a parlamentbe, most pedig a szűrővizsgálatokon lovagol, mert ezt a réteget szólítja meg.

Te nem cáfolod, mert nem értesz hozzá, remek. Én sem cáfolom őt mert nem értek hozzá, ellenben az ISO 9001-ből vizsgáztam ahhoz értek, így ha arról írsz megjegyzést, hogy a McDonalds nem telejsíti a hatósági előírásokat, cáfolom, mert ehhez értek.

"Csak burkoltan utaltál rá. Dícsérjelek meg érte??" Sem burkoltan, sem máshogyan nem utaltam rá, elmegyek hétvégén lángosozni és kapásból látok 3-4 olyan szabálytalanságot ami miatt az ÁNTSZ-nek lenne pár szava, pedig nem vagyok a téma szakértője. Gondolom te szakácsként ismered a szabályokat így te is szoktál látni ilyet. De igazából tőlem aztán nyugodtan gondolhatod, hogy lenézlek azért, mert szakács vagy, pont nem érdekel, ahogy jellemeztél engem már úgyis egy f.sznak tartalak függetlenül attól mi a szakmád.

Anyuci/apuci sokat segített, de mivel elég jó volt az átlagom egy forintot nem fizettek utánam, sőt állami ösztöndíjat kaptam amit egy az egybe nekik adtam, hogy csökkentsem a rám eső költségeket. Mellékesen 19 évesen már egyetem mellett dolgoztam és keresetem volt.

Novák Előd meg konkrétan leírta, hogy vár terhes nőkről képet akkor is, ha nem egyeznek bele, mert szerinte "szégyenlősek", nem tudom mit magyarázzak még ezen a f.szságon?

febr. 3. 15:22
 87/100 gago77 ***** válasza:
40%

" a McDonalds nem telejsíti a hatósági előírásokat, cáfolom, mert ehhez értek."

Csakhogy én sehol nem írtam ilyet.

Na látod, pont erről beszélek. Annyit tanultál életedben, hogy a lényegre már nem figyelsz, problémát csinálsz ott ahol nincs. Azt írtam fekete volt az olaj mikor kb egy hónapban egyszer kicserélték. Hogy ez előírásszerű volt-e ott és akkor (ez még csak nem is Magyarországon volt), azt nem tudom. Amúgy dolgoztam egyszer egy gyógyszerraktárban, hát tudnék mesélni mennyire voltak betartva a mindenféle szabályozások! De mikor jött az ellenőrzés (amiről valahogy mindig előre tudtunk, hogy mikor jön!), addigra mindig minden puccba volt vágva. Tudom, az nem étterem, de mondom, nem is azt írtam hogy a Meki nem teljesíti az előírásokat.

Egyetértek abban, hogy sokat segített a Mi Hazánknak a parlamentbe kerüléséhez a covid-fasizmus elleni tiltakozás. (Mert nem az oltás ellen tiltakoztak, hanem a KÖTELEZŐ és úgymond félkötelező oltás ellen. És most, láss csodát Trump is jóvátételt fizet az anno kirúgott katonáknak a nagy vízen túl...)

Azzal nem értek egyet, hogy CSAK emiatt jutottak be. Az hogy sok ilyen reklámtáblát láttál egy dolog.

"Anyuci/apuci...Mellékesen 19 évesen már egyetem mellett dolgoztam és keresetem..."

Hát nem érdekes, hogy mikor odamondunk egy diplomás bunkónak, az mindig előáll pontosan ezzel a dumával, vagy valami nagyon hasonlóval... Ajvé.

"Novák Előd meg konkrétan leírta, hogy vár terhes nőkről képet akkor is, ha nem egyeznek bele, mert szerinte "szégyenlősek", nem tudom mit magyarázzak még ezen a f.szságon?"

Ezek szerint Te nagyobb Mi Hazánkos vagy mint én, mert még Novákot is követed! Örülük neki, csak így tovább! :)

febr. 3. 15:38
 88/100 VP44 ***** válasza:

"A multikat vagy nem ellenőrzik a hatóságok, vagy nevetséges büntetéseket szabnak ki; míg a magyar vállalkozásokat igyekszik tönkretenni a kormány, így a hatóságok folyamatosan ellenőrzik őket, és amibe tudnak, belekötnek. Amúgy a mekinél jobb minőséget nem nehéz elérni." Valóban visszanéztem, ezt nem te írtad akkor ezért elnézést, ez a része nem rád vonatkozott.

"Hát nem érdekes, hogy mikor odamondunk egy diplomás bunkónak, az mindig előáll pontosan ezzel a dumával, vagy valami nagyon hasonlóval... Ajvé." Most ezzel mit szeretnél mondani? Tudom hogy az az alapvető percepció az egyetemisták ellen, hogy a szüleik pénzét b.sszák el, csak ez az esetek kb 80%-ban nem igaz. Alapból a legtöbben már úgy mennek oda szakdolgozatra, vagy diplomavédésre, hogy az a cég ahol dolgoznak ő adja nekik, hogy mi az a téma amit ki kell dolgozni és az egyetemeken (legalábbis a mérnöki karon) minden évben vannak állásbörzék ahol szó szerint vadásznak a diákokra és igyekeznek már az egyetemi évek alatt odavenni. Nekem még egyszerűbb dolgom volt, ugyanis apám egy földmunkagépes céget vezet, a bátyám építőmérnök és az érdi csatornázás alatt több ezer csatornabekötést terveztem meg, nyáron pedig még kivitelezni is jártam velük a 40 fokban. A BSc MSc rendszernek hála pedig 3,5 évvel a bekerülésem után (azaz 21 évesen) már vállalkozás is volt a nevemen, mellette ingyen dolgoztam egy nyugdíjas mérnöknek is, hogy később igényelhessem a tervezői jogosultságot gyakorlatot igazolva. Mindememllett a 11 félév alatt nagyságrendileg 1,5 millió forintot kaptam a magyar államtól a tanulmányaimért (nyilván nem fedezte a teljes költségeim, de nem csak olyan egyetemista létezik aki fizet a tanulásért, van akinek fizetnek érte). Mikor Msc után még egy év kiegészítő képzést kellet csinálnom a jogosultságaim megszerzéséhez, azt meg már levelezőn munka mellett 100%-ban saját pénzemből ment. Ez sajnosígy működik akkor is ha a kissebbségi komplexusaid miatt mindenképpen le akarod nézni az egyetemistákat és be akarod magyarázni, hogy apuci/anyuci által kitartott senkik, bezzeg te tizenévesen nyakadbavetted a világot, azt kikapartad magadnak a gesztenyét.

Igen, Novák Előd a kedvencem, kifejezetten konteókkal foglalkozó csoportokban előszeretettel osztogatjuk a tartalmait. Majd mielőtt ráadod a szavazatod (én már megtettem mikor még Jobbik-ra szavaztam), javaslom neked is, hogy nézd meg, csak kis adagokban fogyaszd! Egy teljes Kossuth téri tüntetést végignézni a tard barátaival tartós agyi leépüléshez vezet!

febr. 3. 16:15
 89/100 gago77 ***** válasza:
40%

"csak ez az esetek kb 80%-ban nem igaz."

Szerintem meg 80%-ban igaz. De maradjunk annyiban, hogy különbözőek a tapasztalataink. Vigyázz, azért mert nincs diplomám, nem biztos hogy nincsenek diplomás ismerőseim, akik tudnak nekem mesélni!Egyébként nem, nem vettem tizenéves koromban nyakamba a világot. Ez már megint valami agymenés? De várj, nem azt ígérted, hogy elhagyod ezt a vitát? :D

"Egy teljes Kossuth téri tüntetést végignézni a tard barátaival tartós agyi leépüléshez vezet!" - Te már leépültél, bármit is csináltál!

febr. 3. 19:15
 90/100 VP44 ***** válasza:
60%

Olyan cuki vergődsz a semmin, hogy vissza-vissza nézek nevetni egyet nem bírom ki bocs 🙂

Érdekes hogy az előbb a nagy élettapasztalatoddal oktattál ki, hogy mennyit voltál külföldön -mert én biztos sose 😀- és hogy így nem érthetek dolgokat, de úgy látom azért egyetemi dolgokban is csak kioktatsz mikor a kapun se léptél be 😀.

Ha nem vetted 10-en éves korodban a nyakadba a világot akkor még pláne nem tudom mire vered magad, mert általában ez szokott a legjobb érv lenni az oktatáselleneseknek, hogy "én már 18 évesen dolgoztam bezzeg te..." Csakhát 21 évesen ugye már a munkaerőpiacon voltam.

Leépültem biztosan, hiszen random Jancsi azt mondta hülye vagyok 😀... Azt hiszem kritika terén tartom magam a mondáshoz, ne fogadd el attól akitől tanácsot se kérnél. És a random 5%-os náci párt névtelen kommentátorától nem tudom milyen esetben kérek tanácsot. Majd ha megtervezem egy újabb üzem komplett hőközpontját, aztán elmegyünk kajálni, megkérdezem meddig fő a bab a levesben. Az elmondottak és leírtak alapján nagyjából eddig terjed a világról alkotott ismerheted. Szóval nézzél nyugodtan Novák Elődöt, nagyot nem fogsz tudni visszaeseni, a bableves receptje csak megmarad.

febr. 3. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!