Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mai napon kiderült, hogy a...

A mai napon kiderült, hogy a legerősebb ellenzéki párt a Mi Hazánk. Elfelejthetjük végre a Tiszát?

Figyelt kérdés
Mindenki álljon be Toroczkai mögé. Csak így győzhetünk 26-ban.
jan. 12. 22:28
 51/100 VP44 ***** válasza:

Jajj Istenem, felhívta a figyelmet a kísérleti vakcinák veszélyességére? Mi ő a WHO? Komolyan nem értem, hogy ezzel másokat győzködsz vagy magadat, nyilván nem azt mondom hogy minden egyes Mi Hazánkos konteós, de ne vicceljünk már, alapvető tendencie. 1000 DK-s megkérdezettből 950 azt fogja mondani, hogy házasodhassanak a melegek és 950 Mi Hazánk-os hogy nem. 1000 budapesti ha csak a DK és a Mi hazán lenne 950 inkább a DK-t választaná, míg 950 vidéki a Mi Hazánkat.

A konteók alapvetően szélsőjobb oldali kreálmányok, akkoris ha véletlen találsz egy olyan Mi Hazánkost aki a világ legracionálisabb embere. Meglátta, hogy az oltások ellen van egy nagyon ellenálló tömeg, a FIDESZ nem vállalhatta magára, hogy az oltás hiány miatt kiugró halálozást rá lehessen verni, a többi párt meg egyszerűen nem vevő ezekre, ezért a Mi Hazánk nyugodtan engedte a Bill Gates, mikrochip, grafén-oxid, őszre minden oltott meghal hülyeségeket terjedni a köreikben, így építettek egy biztos szavazóbázist ennyi történt.

Pont ugyanúgy ahogy a kötelező szűrővizsgálatok ellene is egyedüliként lázonganak, meg a készpénz használat mellett is kardoskodnak, mintha amúgy nem lenne vagy egy évtizede érvényben az a törvény, hogy 1,5 millió felett nem is fizethetsz kp-ban. Azért vállalja fel ezeket a témákat, mert a szavazóközönsége a háttérhatalmi bankrendszerekre, a WHO mögötti gonosz háttérhatalmi konteókra vevő.

jan. 30. 13:30
 52/100 anonim ***** válasza:

#50: az a baj, hogy ha nem érted mi a gond a szívhang rendelettel, kismama fotózással, vármegyés jobbágysággal akkor már régről veszett fejsze.

Leírtam többször mindegyikkel kapcsolatban mi a probléma (kivéve a kismama fotózást, amely inkább valami rossz fétisnek hangzik politikus szájából), majd bele fogsz futni a kommentjeimben, ahol ezekre kapsz választ, nem írom le újra.

Az, hogy a Fidesz-MHM között van a legtöbb alacsony iskolázottságú és a legkevesebb diplomás, az is tény. Volt egy EU-s statisztika (magyar hölgy készítette úgy emlékszem) a politikai pártok szavazóinak eloszlásáról iskolai végzettség vonatkozásában.

Nem szennylapok meg újságírók által kreált statisztika.

De elegendő csak körbenézned a környezetedben. Nagy valószínűséggel a diplomások 70-80%-a valamely ellenzéki párt szavazója vagy független.

Ha megtalálom a statisztikát még akkor majd linkeltem de rá tudsz keresni Te is.

Úgyhogy hazudozhatsz, védheted a védhetetlent de választásokkor legkésőbb ugyanúgy fidesz szavazó leszel mhm-esként, ha elfogadod, ha nem.

jan. 30. 13:45
 53/100 anonim ***** válasza:

#51 A konteók alapvetően szélsőbaloldali kreálmányok. Elég csak azt venni példának, hogy gyurcsány apátok megmondta nektek, hogy a Mi Hazánk a Fidesz fiókpártja, és az ennek ellentmondó tények cseppet sem zavarnak titeket. A legviccesebb, hogy amióta magyar péter a messiásotok, azóta a DK-t is a Fidesz fiókpártjának tartjátok :D

Nyilván 1000-ből 950 pesti inkább a DK-t választaná, de hát azt eddig is tudtuk, hogy a pestiek idióták, tisztelet a kivételnek.

#52 Szóval te sem tudod, hogy mi a baj ezekkel, csak a gazdád megmondta, hogy a szívhangrendelet rósz, a kismamafotózás rósz, a vármegye rósz. Külön vicces, hogy te hazudozol iskolázatlanságról, aki helyesen írni sem tudsz, és az "arányaiban" szót sem tudod értelmezni :D

jan. 30. 14:02
 54/100 anonim ***** válasza:

#53: nincs gazdám, ellenben veled. Pártfüggetlen vagyok és maradok is.

Számtalanszor leírtam itt már mi a gond velük, főleg erkölcsi szempontból, de a vármegyésnek még pénzügyi része is van.

Mondjuk neked meg a haverjaidnak kár magyarázni, mert valami külön nyelvet beszéltek olyan alacsony intelligencia szinten, hogy egy egyszerű mondatot sem tudtok felfogni, na nem hogy azt, amikor valaki érvekkel, tényekkel ír le valamit.

Szerintem ezalatt a kérdés alatt is leírtam már, de más mihasznákkal kapcsolatos kérdés alatt is az aggályokat ezekkel kapcsolatban. Arról már nem én tehetek, hogy képtelenek vagytok felfogni és elfogadni a tényeket. 🙄🤷

Most viszont kijelentkezek, feleslegesen nem pazarlom az időmet. Cső.

jan. 30. 14:20
 55/100 anonim ***** válasza:
#54 Ja, hogy te már megint az a szektás troll vagy, aki sok egyéb hazugság mellett következetesen pártfüggetlennek hazudja magát :D Nincs több kérdésem.
jan. 30. 14:21
 56/100 VP44 ***** válasza:

Vicces ez a Messiásozás dolog, miközben sok tekintetben pl Toroczkait többre tartom, mint Magyar Pétert, csakhát nem Magyar Péter hoz elő olyan bődületes baromságokat, mint a sorkatonaság, Kárpát-alja visszacsatolása, lázít a DÁP ellen és stb... A Gyurcsányapánk meg tényleg rohadt vicces annak fényében, hogy ha csak a Mi Hazánk és a DK lenne a palettán és valaki fegyvert tartana a fejemhez, hogy válasszak, inkább húznám be a Mi Hazánk-at.

Pesti idióták, diplomás idióták, de azért ha azért ha repcsin üllsz a pilótának, ha az orvos felvág késsel az orvosnak, ha átmész egy hídon a tervezőmérnöknek... Azért nem árt ha ott az a diploma, nem pedig a helyi biztonságiőrt nagymagyarország tetkóval ültették oda.

Én nem tartom senki fiókpártjának, szerintem tett annyit a FIDESZ a folyamatos oktatászüllesztéssel és ellenségkép generálással (Soros, Pressman, Brüsszel stb...), hogy kinevelkedett annyi a valóságtól teljesen elszakadt ember, hogy önerejükből is képesek legyenek egy pártot alapítani.

jan. 30. 14:24
 57/100 anonim ***** válasza:
60%

"egyéb hazugság mellett következetesen pártfüggetlennek hazudja magát"

Azért vicces, hogy aki nem ért egyet 100%-ig veled, arra mind ezt mondod. Korábban én is megkaptam.

Viszont amikor a fideszessel nem értek egyet, akkor ugyanennek az ellnkezőjét is megkapom. :)

jan. 30. 15:30
 58/100 VP44 ***** válasza:
42%

Ma felkelek csak mielőtt nekikezdek a munkának, hogy kicsit felébredjek belelapozok a facebookba. Hát kb a második bejegyzés ami szembejön velem egy mélyen elhallgatott párt a Mi Hazánk-os Dócs Dávid bejegyzése, aki büszkén posztol arról, hogy megakadályozta a városában nyugati multi, a McDonalds megnyitását. Szerencsétlennek annyi agyi kapacitása nincs, hogy mit jelent az, hogy Franchise és hogy ezzel magyar munkavállalóktól vett el munkát, de ami még jobb az alatta lévő kommentek. Itt a kedvencem, egy tipikus komment, mely megmutatja mi is zajlik az átlagos Mi Hazánk-os fejében, akikre semmi esetre nem lehet általánosításként ráhúzni, hogy konteósok:

"Egyetértek veled Dávid! A negativ, okoskodó (valószínűleg oltakozott birkák), hozzászólásokkal pedig nem kell foglalkozni. Nekik a bajnaigordont, meg azt a szemkilövető ferkót ajánlom. Na meg az O.V-t, mert ahogy mondotta volt, csak az oltás az egyetlen megoldás!"

Szegény vajon mit szólna, ha tudná, hogy a könyvdaráló mintaanya minimum kétszer oltott? :(

jan. 31. 06:50
 59/100 anonim ***** válasza:
40%
#58 Látom, nem érted a piac törvényeit. Ha van igény a mekire, de a meki nem nyit meg, akkor megnyit helyette más, szerencsés esetben egy magyar gyorsétterem, ahol nem műanyagból, hanem húsból van a hamburger. Ezzel ugyanúgy ad munkahelyet a magyar embereknek, de a mekivel ellentétben még a magyar gazdáknak is ad egy felvevőpiacot.
jan. 31. 08:22
 60/100 gago77 ***** válasza:
40%

VP44

A franchise tudod úgy működik, hogy akinek van mondjuk 500milliója, az nyithat egy Mekit, amiből milliárdokat keres, ha kicsit is odafigyel. Ebből nyit egy másodikat, aztán egy harmadikat és így tovább. Ismertem ilyen alakot és nem ő az egyetlen. ergo, a franchise egy olyan elmebeteg rendszer, ami a gazdagot még gazdagabbá teszi, a szegényt pedig még szegényebbé, kiszolgáltatottabbá. A franchise monopol helyzete tönkreteszi, ellehetetleníti a kisvállalkozókat, tehát azokat akik ugyanúgy tudnának munkát adni az általad annyira sajnált munkavállalóknak. #59 jól írta, ha nincs meki, van helyette más! Az oroszok be is bizonyították mellesleg. Tudom, most majd jön hogy mekkora Putyin-bérenc vagyok! :D

jan. 31. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!