Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mai napon kiderült, hogy a...

A mai napon kiderült, hogy a legerősebb ellenzéki párt a Mi Hazánk. Elfelejthetjük végre a Tiszát?

Figyelt kérdés
Mindenki álljon be Toroczkai mögé. Csak így győzhetünk 26-ban.
jan. 12. 22:28
 31/100 VP44 ***** válasza:
42%

Senki nem kérdezte csak kilett jelentve minden kommentben, hogy a Mi Hazánk nem konteós. Ennyire nem, magyarázzátok a híveknek. Nem azért nincs elérése a pártnak, mert a "facebook letekerte", hanem mert az embernek leépül az agya ha azt a sok baromságot kell hallgatnia amire a Mi Hazánk tábora vevő.

Nem azt mondom, hogy a vezetők konteós idióták, csak jól felmérték mi kell a szavazótáboruknak. Ezért kellett beleállni a legnagyobb oltásellenes baromságokba, ezért kell hagyni a náci karlendítést, ezt a réteget kell kiszolgálni, annyi embert érdekelnek ezek a hülyeségek, hogy egy biztos bejutást biztosít, többet nem.

jan. 22. 13:55
 32/100 anonim ***** válasza:

Az utolsó kérdésem az volt, hogy hol osztottam konteót.

Arról, hogy közöm lenne a mihazánkhoz, szintén nem volt szó, ezért kértem hogy valami vezesse már le az összefüggést.

Erre te is jössz a "tigeződéseddel", szóval azon gondolkodok, hogy te mennyivel lehetsz magasabb szellemi szinten az általad gyűlölt konteósoknál.

Annyi világos, hogy neked mások az ellenségképeid, nekik a globalisták, neked a mihazánkosok.

De hogy állsz a fideszesekkel, vagy a tiszásokkal, estleg DK utódokkal?

Melyikre húzod rá még a "ti" sablont?

jan. 22. 14:03
 33/100 VP44 ***** válasza:

Annyira vicces, mikor "anonim" megjelöléssel ír mindenki aztán értelmi képességeket mérünk azon, hogy nem tudom melyik 'anonim'-nak melyik anonim mire válaszolt :)

A másik vicces ez - és ez kire lehet leginkább igaz, ha nem a Mi Hazánkosokra, akik kikérik maguknak ők elvek mentén politizálnak - mikor meg vagytok sértődve azon, hogy egy kalap alá vagytok véve. Jah gondolom akkor sok olyan Mi Hazánk-os van akinek semmi gondja a meleg házassággal, vagy a zs.dósággal és nem jelenthetem ki, hogy összessségében nem szimpatizáltok vele.

Nincs egyetlen olyan párt se ami nem jól csengő félig üres mondatokat puffogtat, amivel gyakorlatilag mindenki tud azonosulni, hogy ténylegesen milyen is egy párt sokkal inkább az határozza meg, hogy milyen tömegek veszik körül. Most ha azt mondom mondom egy kopasz srác a hátán egy nagy mo. tetkóval a bal karján meg egy turul madárral, katonai bakancsban, abban azért ugye kiegyezhetünk, hogy ő jó eséllyel nem DK-s ugye?

Hogy állok hozzájuk?

Fidesz:elvtelen korrupt tolvaj gennyládák

DK: bukott, tehetségtelen nyugdíjaskommandó

Mi Hazánk: vállalhatalan konteós fasiszták

Tisza: nem tudom mi, de nem az előzőek, így még egy biankó csekk is jobb, mint a biztos sz.r és a létezése óta nem csinált semmi olyat amivel már elvekben sem értek eggyet.

jan. 22. 14:24
 34/100 anonim ***** válasza:

33 "értelmi képességeket mérünk azon, hogy nem tudom melyik 'anonim'-nak melyik anonim mire válaszolt :)"

Nekem szokott sikerülni, minimális tévedési rátával.

"mikor meg vagytok sértődve azon"

Innen felesleges is továbbolvasnom. A nyomatékos kijelentésem ellenére beskatulyáztál valahová, és nyomod tovább a "tigeződést", innen felesleges erőlködni.

jan. 22. 14:45
 35/100 VP44 ***** válasza:
jah nyilván egyszerűbb mint érvelni.
jan. 22. 14:51
 36/100 anonim ***** válasza:

Mit érveljek azon, hogy kijelentem hogy nem vagyok mihazánkos, te meg papagájmód ismételgeted, hogy de.

Akkor te jobban tudod, én meg nem veszekszem bolondokkal. :)

jan. 22. 14:56
 37/100 VP44 ***** válasza:

Ki állította, hogy Mi Hazánkos vagy? Nah villantsd meg azokat az értelmi képességeket, hol írtam ilyet? Végig T/3-ban jellemeztem, még így visszaolvasásra is.

Az mellett érveltem, hogy a Mi Hazánkosokra alapvetően jellemző a Konteó,mivel a sok anonim hozzászólásban, sok anonim felhasználó kikérte magának, hogy ezek nem konteók, a többi felvetést pedig érdemi válasz nélkül hagyta.

jan. 22. 15:08
 38/100 anonim ***** válasza:

37 eddig ez így korrekt vélemény is lett volna.

"Végig T/3-ban jellemeztem, még így visszaolvasásra is."

Tessék:

"mikor meg vagytok sértődve azon, hogy egy kalap alá vagytok véve"

Ne is haragodj, de itt T/2-t látok.

"hogy összessségében nem szimpatizáltok vele."

Szintúgy.

Nyilván ha felvétva írsz a mihazánkosokról T/3-ban és T/2-ben, abból az jón le, hogy odasorolsz.

A korábbi kommentre nem megyek vissza, hisz ott összekeverhettél mással.

jan. 22. 16:34
 39/100 VP44 ***** válasza:
42%

Valóban, T/3-ban írtam a Mi Hazánkról majd a Mi Hazánkon belül gondolatjelbe tett megjegyzésbe belecsúszott a T/2, jó hát akkor meg is van magyarázva, hogy miért is nem kell érdemben reagálni a felvetésekre. Nyilván kicsit bivalens érzés, hogy a kommunikációból más jön le, de mea culpa.

Érdekes, hogy a való életben szellemi munkából élek és egész jól megy a kommunikáció, de akárhányszor megpróbálok szerintem releváns kérdést konteósoknak feltenni (akiknél nagyon gyakran látni Mi Hazánkos tartalmat, de ez persze a véletlen műve és a csillagok mindig pont úgy állnak),valahogy mindig arra lyukadunk ki a válaszban, hogy miért is nem kell válaszolni a felvetésre.

Nah mindegy még szerencse, hogy nem vagy Mi Hazánkos, így nem is kell foglalkoznod az eredeti kérdéssel sem, hogy elfelejthetjük-e végre a Tiszát? Így csalodnod se kell, majd 2026-ban csak NEKIK.

jan. 22. 17:49
 40/100 anonim ***** válasza:

39 én sosem csalódok. Valahol ott sem vagyok, ahol 2002-ebn (akkor szavaztam utoljára magyaoroszágon).

Akkoriban egy reggeli mellett beszélgettük a kollégákkal, hogy fityisz ne. De nincs egy sem, akire egyöntetű igen lenne a válasz.

Maradtam Medgyessy mellett. Szimpatikus volt, sokat ígért, nyert.

Amikor leváltotta GyF, és vele sem voltam szkeptikus.

Most kicsit az vagyok mindenkivel. A mihazánkot (lusta vagyok rendesen írni) nem veszem komolyan.

OV-n átlátok sajnos. MP-vel is kötelyeim vannak. A többit meg nem lehet komolyan venni.

jan. 22. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!