Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mai napon kiderült, hogy a...

A mai napon kiderült, hogy a legerősebb ellenzéki párt a Mi Hazánk. Elfelejthetjük végre a Tiszát?

Figyelt kérdés
Mindenki álljon be Toroczkai mögé. Csak így győzhetünk 26-ban.
jan. 12. 22:28
 71/100 gago77 ***** válasza:
#70 :) Pedig elég tudálékosnak tűnsz! :) De nem bántani akarlak. Azt nem mondtam hogy csak ez a három kaszt lehet tudálékos, ismerjük az okoskodó villanyszerelő, gázszerelő és pláne az autószerelő állatfajokat is! ;)
febr. 3. 09:00
 72/100 gago77 ***** válasza:
Jah, most látom hogy te nem VPN vagy, na mindegy. Mostanra elolvastam a kis kioktató kommentjét is, amit nekem szánt :D , teljes köd az ember és még ő van kiakadva az én szövegértésemre.... Ajvé.
febr. 3. 09:03
 73/100 anonim ***** válasza:
72 reméltem is, hogy nem 2 mondatból ítálsz meg. :D
febr. 3. 09:04
 74/100 anonim ***** válasza:
*ítélsz
febr. 3. 09:05
 75/100 gago77 ***** válasza:
43%

Nah, de már ez a név is, hogy VP44... Öcsém..! Egyértelmű, hogy kocka! :D

Szükségünk van a kockákra, de arra nincs szükségünk hogy majd mindenben ők mondják meg a tutit! Sajnos hajlamosak abba a tévképzetbe esni, hogy mindenhez (is) értenek, pedig jobban tennék ha hallgatnának a mondásra: a cipész maradjon a kaptafánál!

Szóval, kedves VP44 ne magyarázd el nekem, szakácsnak, hogy működik a konyha és mitől záratja be szerv az éttermet és mitől nem! Sík hülye vagy ezekhez a dolgokhoz. Arra meg hiába vered magad, hogy 4 éve oltottak és nem vagy beteg, rengetegen vannak így. Vagy szerinted majd egyszere szándékosan mindenkit behaláinjekcióznak?? Édes istenem... Remélem nem építészmérnök vagy!! :D

febr. 3. 09:16
 76/100 VP44 ***** válasza:
42%

Behalálinjekcióztak... Nem tudom hogy innen érdemes e reagálni egyáltalán bármire is. Majd meséld már el nekem - nyugi pontosan tudom, hogy konteós falván nem fog ilyen megtörténni, mindig csak addig zsenik a konteósok, amíg fel kell dobni a konteót, aztán az első logikus ellenérv után kimenekülni belőle -, hogy miért érdeke Orbánnak, Uruslának, Bill Gates-nek a tököm tudja milyen háttérhatalomnak engem 34 éves mérnököt megölnie? Nem szeretik, hogy a munkám utáni adózásból ők kedvükre yachtozgatnak, magánrepülőzhetnek? Inkább megölnek/ lebetegítenek engem és a szintén dolgozó családomat, hogy majd ők nevelgessék tovább a 2 és 4 éves fiaimat? Annyira logikus, mint hogy a többszörösen és bevallottan oltott Dúró Dóra kampányol az oltások ellene. Akkor még szerencse, hogy én pont nem kaptam méreginjekciót... meg a feleségem se... meg a bátyám se... meg az ő felesége se... meg a szüleim se... meg a nagyszüleim se... meg egyetlen barátom se...

Egyértelmű hogy kocka :) a 44 például onnan jön, hogy több mint 10 éven át voltam motocross versenyző és ez volt a rajtszámom, még az első osztályban is mentem pár évet, tipik kocka elfoglaltság gondolom :)

Gépészmérnök vagyok, aki tervezett már nagykonyhához is gépészetet konyhatechnológussal együttdolgozva, szóval láttam mi kell az ISO 9001 szabvány teljesüléséhez ami nem hatósági követelmény, láttam a beépített gépek műbizonylatát.

Te mint szakács akkor gondolom az utolsó kis büfében is láttad az ISO 9001 szabvány teljesülését igaz?

Lehet tudálékos vagyok, de szerencsére az ügyfélköröm nem így gondolja, ezért valahogy 10 éve saját vállalkozásomból gyakorlatilag reklámozás nélkül ajánlások alapján teljes kapacitáson dolgozom. Mivel műszaki ellenőr is vagyok azt viszont már megszoktam, hogy bele kell néha állni dolgokba, különben az én pénztárcám bánja, vagy megyek a börtönbe ha minden hülyeséget ráhagyok emberekre.

Szerintem nekem ennyi is volt itt a szócséplésből, vicces kaland volt elmerülni az MHM bugyraiban, majd megjegyzem a bejegyzést és 26-ban visszajövök megkérdezni, hogy elégedettek vagytok-e az eredményekkel.

febr. 3. 11:29
 77/100 anonim ***** válasza:

"Lehet tudálékos vagyok, de szerencsére az ügyfélköröm nem így gondolja, ezért valahogy 10 éve saját vállalkozásomból gyakorlatilag reklámozás nélkül ajánlások alapján teljes kapacitáson dolgozom. "

És jön a tekintélyelvű érvelés. Vállalkozóvagyok, fontosvagyok, jobbantudom. A pórnépnél bejön.

Én meg nem vagyok vállalkozó, mert cégnél is meg tudom keresni sokkal kényelmesebben ugyanazt.

febr. 3. 12:14
 78/100 VP44 ***** válasza:

Nem tudom mi volt ebben a tekintélyelvű :D Úgy értettem ha egy tudálékos f.sz lennék gondolom nem jönnének megrendelések, nem ajánlgatnának egyik helyről a másikra. Egy okmányirodában nyugodtan lehetnék paraszt is, itt viszont a viselkedésemen és a hozzáállásomon múlik, hogy pénzt keresek-e és kb 10 éves gyakorlat alapján igen, működik.

"Én meg nem vagyok vállalkozó, mert cégnél is meg tudom keresni sokkal kényelmesebben ugyanazt." Előzőleg valaki azt írta szalmabábérvelést csinálok... Most ez mi ha nem az? Hol tettem én csak egy fél mondatos utalást is arra, hogy lenézem azt aki alkalmazott? A felségem is alkalmazott egy cégnél. Nekem is lennének cégek ahol szívesebben dolgoznék, minthogy a saját vállalkozásomat vigyem, gratulálok hozzá hogy te nálam kényelmesebben keresed a pénzt. Arra utaltam, hogy nem egy 20 fős irodába vagyok eldugva valamelyik sarokba excel táblákat töltögetni, meg vonalakat húzogatni, hogy a tudálékos f.sznak ne kelljen emberek közelébe menni, hanem minden munka mögött ott állok a saját arcommal, a saját kommunikációmmal és valahogy mégis működik.

febr. 3. 12:29
 79/100 gago77 ***** válasza:

VP 44, most bebizonyítottad #78-as kommented elején, hogy tökéletesen nulla vagy szövegértésből! :D Úgy látom nem érted, hogy pont az idióta kommentedre reagálva írtam amit írtam, mivel arra feszítesz, hogy beinjekcióztak és még mindig élsz.. Ezt írtad nem? Márpedig ez azt jelenti, hogy TE minden oltásellenesből azt nézed ki, hogy ők bizony abban hisznek, hogy az oltások célja valami ilyesmi volt, hogy mindenkit kinyírjanak. Erre reagáltam - ezek szerint hiába...

Amúgy látszik, hogy mérnök agyad van: hihetetlenül korlátoltan gondolkodsz. Egyben igazad van: felelslege szócséplés lenne veled tovább vitázni. Majd meglátjuk mi lesz! Habár én sosem mondtam, hogy '26-ban majd a Mi Hazánk nyer, de mindegy, a te fajtád amúgy sem érti amit szövegelnek neki (lásd feljebb)! :D

febr. 3. 12:42
 80/100 gago77 ***** válasza:

"Arra utaltam, hogy nem egy 20 fős irodába vagyok eldugva valamelyik sarokba excel táblákat töltögetni, meg vonalakat húzogatni, hogy a tudálékos f.sznak ne kelljen emberek közelébe menni, hanem minden munka mögött ott állok a saját arcommal, a saját kommunikációmmal és valahogy mégis működik."

Ez semmi mást nem bizonyít, csak azt, hogy kevés a jó mérnök a területen, ahol tevékenykedsz. Ettől még bizony simán lehetsz egy tudálékos f.sz. És egyre inkább úgy tűnik h az is vagy. :)

febr. 3. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!