A mai napon kiderült, hogy a legerősebb ellenzéki párt a Mi Hazánk. Elfelejthetjük végre a Tiszát?
5
A lapos Földes 6%-osok sem adják fel...bro xD Inkább hisztizzetek a Facebook kitiltás ellen, 6 éve csak arról tudtok picsogni, abban legalább profik vagytok tesa. xD
6 mi ebben a lapos Földes (legalább ezt sikerült helyesn leírni, ellebne a veled egyívású egybitesekkel kapcsolatba).
Melyik része nem igaz amit íram? Nem nyert trump? Nem nyert az FPÖ osztrákoknál? Nem bukott az ampel németeknél, és nem rettegnek az AFD-től?
Egyébként miért tigeződsz? Az egy biteden az a MI és a TI létezik? XD.
P.S. "6 éve csak arról tudtok picsogni, abban legalább profik vagytok tesa. xD"
Hol picsogtam erről? Egyébként leragadtál 6 évvel ezelőtt? :DDDDDD
Akkor légy erős, neked 1 év múlva jön a COVID, meg a bezárások.
Csak annyi derült ki, hogy a DK sehol nincs, a 2 fideszes jelölt közül meg TúróTorta ment a levesbe.
Mivel ő kb. a 2. legismertebb mihaszna-fideszes és 20%-ot sem tudott elérni úgy, hogy komolyabb ellenzéki kihívója nem is volt, ez csak azt jelenti, hogy le kellene mondani és távoznia a politikából a pártjával együtt.
Megmaradtak azon a 6-8%-os szinten de sajnos '26-ban a fidesz be fogja húzni a kis szatellitpártjukat, hogy meg legyen a többsége. Nem vagyok egyik párt híve sem (Tiszára sem szavaztam), de ha támogatják a kormányváltást a mihasznák, akkor '26-ban nem indulnak el a választáson. (egyébként is felesleges nekik, mert eddig semmit nem értek el, csak a fideszt segítették, a mi életünket pedig nehezítették)
7
Ha már a helyesírással jössz, legalább akkor figyelnél oda, mikor a másikat kritizálod ezzel: "ellebne", "tigeződsz", "AFD" kicsit cringe... boomer ;)
Az egész közösséged egy túlkoros lapos Földes banda, kár vergődve picsognod a földön ez miatt boomer...xD
Nyert Trump Amerikában, nyert a FPÖ Ausztriában, AfD még nem győzött. De hol is áll a lapos Földes Mi Hazánk Magyarországon? xD Segítsek boomer? :) Segítek neked ;) 6%-on áll a Facebook picsogó túlkoros bandád...xD 2018 óta..6 éve 6%-on... xD mi a taktikátok boomer? évente 1%-ot növekedtek? :D így 2032-re meg lesz a 14%-otok is...xDxDxD boomer pls... xD
Tavaly novemberben volt a Mi Hazánkról egy elemzés az Indexen, ahol leírták, hogy a Mi Hazánkos lapos Földes közösséged átlagéletkora 58 év...xD pár év és eléritek a nyugdíjba vonulás korhatárát.. xD :D xD
Én nem rettegek a covidtól tesa, de te minden nap remegsz, mint a kocsonya, mikor boltba kell menned az önkiszolgálókasszáktól meg a kártyás fizetéstől... xDxDxDxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!