Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mai napon kiderült, hogy a...

A mai napon kiderült, hogy a legerősebb ellenzéki párt a Mi Hazánk. Elfelejthetjük végre a Tiszát?

Figyelt kérdés
Mindenki álljon be Toroczkai mögé. Csak így győzhetünk 26-ban.
jan. 12. 22:28
 61/100 VP44 ***** válasza:
0%

Milyen meglepő, hogy az oltásos konteókra reakció, sőt hogy gyakorlatilag ezekben a körökben kb valami IQ szint mérésnek használják, azt hogy valaki oltott-e megint kimaradtak és a franchise elemzés maradt csak, ami természetesen ijen róssz.

Attól hogy a Franchise biztosító cég amerikai, attól még a krumpli, meg a paradicsom mondjuk magyar földről származik, amivel magyar gazdáknak ad munkát, magyar munkaerőt foglalkoztat, diákoknak egyetemistáknak pl kb a legjobb lehetőség tanulás mellett, de efoglalkoztatnak pl fogyatékkal élőket is akiknek alapvinem sok esélyük lenne a munkaerőpiacon.

Igen valóban nagyon vicces, hogy minden ami külföldről jön rossz és minden amin külföldi cégeknek is haszna van hazaárulás.

Az én mérnöki magánprakszisomban az autók japánok, a mérőműszerek svájciak, a betervezett termékek főleg olasz,német és japán termékek, de a számítógépek pl kínai. Hazaárulás a köbön keletre, nyugatra, északra mindenhová el van árulva a haza! Mondjuk a termékek nagyrészére abszolút nincs is megoldás ennek ellenére én itthon fizetek a világ egyik legmagasabb adórendszerének, pont mint a franchise éttermet üzemeltető.

Az orosz vonalba meg tényleg bele se menjünk, már csak azért se, mert ott nagyon szépen összeállt a nemlétező fidesz-mi hazánk tengely és ha végigvesszük az ilyen Orbán Balázs féle érveket sajnos belefájdul a fejem a sok ellentmondásba, ahol fel kell sz.pkodni a legveszelyesebb nyílászárókkal rendelkező országot, a legmagasabb demokrácia szintjére.

jan. 31. 12:07
 62/100 anonim ***** válasza:
28%

"Milyen meglepő, hogy az oltásos konteókra reakció, sőt hogy gyakorlatilag ezekben a körökben kb valami IQ szint mérésnek használják, azt hogy valaki oltott-e megint kimaradtak és a franchise elemzés maradt csak, ami természetesen ijen róssz."

Ezt most akkor még egyszer magyarul, mert nem értem, mit szerettél volna mondani. Google fordítót használsz?

"Attól hogy a Franchise biztosító cég amerikai, attól még a krumpli, meg a paradicsom mondjuk magyar földről származik, amivel magyar gazdáknak ad munkát, magyar munkaerőt foglalkoztat, diákoknak egyetemistáknak pl kb a legjobb lehetőség tanulás mellett, de efoglalkoztatnak pl fogyatékkal élőket is akiknek alapvinem sok esélyük lenne a munkaerőpiacon."

Mindez igaz a magyar vállalkozásokra is, sőt, jelen esetben fokozottan igaz, mivel mint már írtam, a mekis hamburger műanyagból van, a magyar kisvállalkozások pedig általában húsból készítik. Emellett a profitot nem viszik ki külföldre, és 100%-ban Magyarországra adóznak.

"Az orosz vonalba meg tényleg bele se menjünk, már csak azért se, mert ott nagyon szépen összeállt a nemlétező fidesz-mi hazánk tengely és ha végigvesszük az ilyen Orbán Balázs féle érveket sajnos belefájdul a fejem a sok ellentmondásba, ahol fel kell sz.pkodni a legveszelyesebb nyílászárókkal rendelkező országot, a legmagasabb demokrácia szintjére."

A Fidesz oroszpártisága csak szavakban nyilvánul meg, valójában folyamatosan tömik pénzzel és fegyverekkel Ukrajnát, és csont nélkül megszavaznak minden oroszellenes szankciót annak ellenére, hogy azzal mi jobban szívunk, mint Oroszország. Mindezt egyedül a Mi Hazánk ellenzi, mivel nekünk semmi közünk ehhez a háborúhoz, és azzal járnánk a legjobban, ha kimaradnánk belőle.

jan. 31. 14:27
 63/100 VP44 ***** válasza:
42%

Látom nem jött le a szarkamzmus abból hogy miért pontos j-vel írtam az ilyent és hosszú ó-val meg két sz-el a rosszat, de ebbe most inkább ne menjünk bele.

Nos a mekire az égvilágon semmivel nem vonatkoznak enyhébb élelmiszerbiztonsági szabályok, mint a Magyar éttermekre, így ez nettó hülyeség, hogy a magyar jobb minőségű. Sőt még az életbe nem hallottam, hogy az ÁNTSZ mekit zárat be, ellenben minden évben tucatjával vannak képek magyar horror éttermekről. Ezzel persze nem azt mondom, hogy egy magyar étterem automatikusan szar, hanem hogy pont ez egy franchise lényege, hogy Ausztráliában szinte centire pontosan ugyanazt a minőséget kapod amit Magyarországon.

És mint a példáimból ezek szerint nem jött le, nincs olyan, hogy egy vállalkozás ne támogasson külföldi országokat, ehhez egyszerűen nincs elegendő ipara és nyersanyaga mo-nak.

A főzéshez szükséges földgázzal pl kapásból pénzt adsz az oroszoknak, a konyhai felszereléssel valószínűleg az olaszoknak és még ezer Magyarországon egyszerűen beszerezhetetlen dolog van ami az építéshez, fenntartáshoz, karbantartáshoz kell. A szín tiszta profitból vett yacht, sport kocsi, Rolex, bitcoin stb meg szintén külföldi országoknak csinál hasznot. Ha meg esetleg ebből a pénzből tényleg kizárólag csak Magyarországon vásárol csak telket, gyárat, szomszéd éttermet hát nektek az is gond, mivel így nő ki egy multi.

jan. 31. 20:17
 64/100 anonim ***** válasza:
66%
Nekem pl. lejött. Szerintem nem feltétlenül azétz nem reagálnak, mert nem értik. Csak vannak dolgok, amire már nem érdemes.
jan. 31. 20:26
 65/100 anonim ***** válasza:
40%

"Nos a mekire az égvilágon semmivel nem vonatkoznak enyhébb élelmiszerbiztonsági szabályok, mint a Magyar éttermekre, így ez nettó hülyeség, hogy a magyar jobb minőségű."

A multikat vagy nem ellenőrzik a hatóságok, vagy nevetséges büntetéseket szabnak ki; míg a magyar vállalkozásokat igyekszik tönkretenni a kormány, így a hatóságok folyamatosan ellenőrzik őket, és amibe tudnak, belekötnek. Amúgy a mekinél jobb minőséget nem nehéz elérni.

"És mint a példáimból ezek szerint nem jött le, nincs olyan, hogy egy vállalkozás ne támogasson külföldi országokat, ehhez egyszerűen nincs elegendő ipara és nyersanyaga mo-nak."

Senki nem állította az ellenkezőjét. Egyszerű szalmabábozás, amit csinálsz.

jan. 31. 20:39
 66/100 VP44 ***** válasza:
33%

"A multikat vagy nem ellenőrzik a hatóságok, vagy nevetséges büntetéseket szabnak ki". Nem igaz, elég sokat dolgoztam multiknak, hogy tudjam sokkal, de sokkal szigorúbbak a szabályaik, bőven a hatósági előírások fölött van. Pl a legtöbben az ISO 9000 és 9001 szabványokat követik amik bőven a hatósági előírások felett vannak. Ennek nagyon egyszerű az oka, az hogy sokkal nagyobb költségvetésből dolgoznak, így a minőségbiztosítás sokkal kisebb teher nekik. Nem mindegy hogy van 500 alkalmazottad és az ő termelésükből fizetsz egy embert aki a minőségért felel, vagy 5 és az övékből próbálod kigazdálkodni, ami jó eséllyel nem fog menni, így valaki plusz teherként kapja meg és jönnek a hibák.

A másik nagyon egyszerű ok az, hogy milliárdokért reklámoz pl a meki, most képzeld el ha egyszer szerepelne a hírekben, hogy az ÁNTSZ bezárta a mekit, vagy romlott kaját evett. Ennek a hírértéke felérne az ő milliárdos reklámköltésükkel, egyszerűen nem éri meg nekik minőséggel játszani.

Ugyanezen okok miatt tudnak pl fogyatákkal élőket alkalmazni, nagyobb a reklámértéke, mint az a veszteség amit azon vesztenek, hogy kevesebb munkát végez el ugyanannyi pénzért.

Ez nem azt jelenti, hogy olyan finom, mint egy elegáns magyar étterem, vagy nem profitorientált, de sokkal kisebb eséllyel lesz benne hiba, mint a helyi ángosonál akik ketten akarják betartani azokat a szabályokat termelés mellett amikre a mekinek külön emberei vannak.

"Nekem pl. lejött. Szerintem nem feltétlenül azétz nem reagálnak, mert nem értik. Csak vannak dolgok, amire már nem érdemes."

Jah jó, így már legalább értem a lakosság 92-94%-a miért nem reagál érdemlegesen max egy röhögéssel a titokban nevezős terhes szépségversenyre, a könyvdarálásra, náci karlendítésekre, Kárpátala visszacsatolására, vagy arra az igazi tősgyökeres Toroczkaira aki a demokráciában sem hisz, hiszen királyságot szeretne és a vele szimpatizáló hatvannégy vármegy mozgalom ezt a mai napig hirdeti.

jan. 31. 21:19
 67/100 anonim ***** válasza:

"Jah jó, így már legalább értem a lakosság 92-94%-a miért nem reagál érdemlegesen..."

Nálam pont így van. Nem veszem sem ezeket komolyan, sem a felemlegetését.

Musk karlendítése megvan? Na ott már elgondolkodok hogy merre megy a világ, ami nem feltétlenül jelent jót.

jan. 31. 21:31
 68/100 gago77 ***** válasza:
40%

Miért nem csodálkozok, hogy VP44 mérnök? :D

Azoknál már tényleg csak az ügyvédek és orvosok tudálékosabbak...

Na mindegy, menjél haver, zabálj a mekiben. Ismerősöm, aki dolgozott ott elmesélte milyen időközönként cseréltek olajat, amiben sütnek... Egyél sokat belőle!! ;)

febr. 2. 09:08
 69/100 VP44 ***** válasza:
42%

gago77

Vicces, hogy azon poszt alatt vagyok tudálékos, ahol azt próbálják elmagyarázni, hogy egy olyan párt fogja a Fideszt leválltani ami fennállása óta most érte el élete legjobb eredményét, azzal hogy a legyőzendő párt szavazatainak kevesebb mint harmadát kapta :D

Igen a Fidesz propaganda nagyon hatásos volt főleg a szélső jobbos körökben, akiket még takarítani se engedtek be soha egy felőoktatási intézménybe, ők ezt egyfajta győzelemnek élik meg, hiszen józan paraszti észből végezhették el az élet iskoláját ahol Isten az Úr!

Ezek magyarázzák nekem általában azt is, hogy haldoklok az oltásoktól (már vagy 4 éve) csak még nem tűnt fel.

Mondjuk a szövegértésért azért visszamehetsz picit általános iskolába? Hol írtam olyat, hogy a meki egészséges? Egyetlen állításom sem vonatkozott arra, hogy az ottani termékek milyen egészségesek. Képzeld a Cola se egészséges meg az energiaital se, attól még minden boltban lehet kapni. Az viszont fix hogy nem fogsz találni a mekiben olyan konyhai terméket ami nem rozsdamentes acélból készült, vagy olyan húst aminek a papírjai nincsenek 100%-ban rendben és akkor most keress rá hány balatoni lángosozóst, gyroszozóst, grillezőst záratott be az ÁNTSZ és nem azért mert a véres hurka, vagy a dsajtos tejfölös lángos egészségtelenebb mint a mekis hamburger.

febr. 2. 11:45
 70/100 anonim ***** válasza:

"Miért nem csodálkozok, hogy VP44 mérnök? :D

Azoknál már tényleg csak az ügyvédek és orvosok tudálékosabbak..."

Kikérem magamnak. Pl én sosem voltam tudálékos, ellenben a villanyszerelő ismerős folyamatosan okoskodni akart, mert azt hitte, a hülye mérnök csak a papírokat tudja tologatni.

febr. 2. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!