Mi fog történni, ha a Fidesz elveszíti a választást?
Figyelt kérdés
Mármint nem azokra az agymosott válaszokra vagyok kíváncsi, hogy "majd a baloldal szét..a az országot", hanem úgy a választás utáni napokban, hetekben? A Fidesz utcára hívná a híveit, káoszt teremtene? Megpróbálnák érvényteleníteni az eredményt?jan. 10. 17:34
41/46 anonim válasza:
Ezek szerint nem ismered jól az előzményeket vagy szándékosan ignorálod az Ukránok cselekedeteit!
42/46 anonim válasza:
Húzzál már a fenébe innen te háborúpárti! Ne akarj már senkit meggyőzni arról, hogy a háború az jó, te Putyin seggnyaló!
43/46 anonim válasza:
Ezek szerint a válaszokat sem értetted meg. Én pont hogy elkerülni akarom a háborút és a háború pártiak ellen szólalok fel.
44/46 anonim válasza:
Érdekes logikád van neked, ha szerinted azok a háborúpartiak, akik nem akarnak háborút, aki pedig megtámad egy másik országot na ők a békepártiak!😂
45/46 anonim válasza:
Megkérdezni sem merem, hogy ezt miből olvastad ki. Én a kezdetektől fogva mondom, hogy nem szabad háborúpárti pártra szavazni. Te valami tükörvilágban élhetsz, hogy ennek az ellenkezőjét sikerült megértened. És ha egy tanácsot megfogadsz, akkor komoly témákban ne használj emojikat. Komolytalanná és hiteltelenné tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!