Mi fog történni, ha a Fidesz elveszíti a választást?
Figyelt kérdés
Mármint nem azokra az agymosott válaszokra vagyok kíváncsi, hogy "majd a baloldal szét..a az országot", hanem úgy a választás utáni napokban, hetekben? A Fidesz utcára hívná a híveit, káoszt teremtene? Megpróbálnák érvényteleníteni az eredményt?ma 17:34
34/40 anonim válasza:
#15 Nem ertem miert gondoljatok azt, hogy ha a tiszat megvalasztjak miert nem lesz peldaul a tv2 tisza szimpatizáns
35/40 anonim válasza:
Szerintem az MP-vel szimpatizáló lap illetve szerző már megírta jóval régebben: [link]
36/40 anonim válasza:
Nekik alapból mindenre van már forgatókönyvük A, B, C, D esetekre egyaránt.
38/40 anonim válasza:
#16 Jolvan Szása szerintem igyál egy pohár vodkát és ne itt propagáld a hülyeséget
Egyébként nagyon jó lenne, de nem kell csodára számítani. Tisza 2/3 nem reális szóval egy csomó minden még mindig a kezükben lesz, simán lehet hogy meglépnek egy jó adag közpénzzel vagy hogy megszopassák a tiszát felvesznek majd egy k*rva nagy hitelt Kínától amit majd az unokáink is fizethetnek vissza.
39/40 anonim válasza:
#38 Ha ismered az előzményeket, akkor tudod, hogy az Ukránok okozták a konfliktust maguknak. Ez nem progaganda, hanem tény!
40/40 anonim válasza:
Igen ismerem az előzményeket, tisztában vagyok vele hogy a ruszkik már 2014ben (és előtte) is baszogatták Ukrajnát. Érdekes, akkor még az imádott fideszes politikusaidnak ez volt a véleménye a dologról: [link]
😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!