Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi fog történni, ha a Fidesz...

Mi fog történni, ha a Fidesz elveszíti a választást?

Figyelt kérdés
Mármint nem azokra az agymosott válaszokra vagyok kíváncsi, hogy "majd a baloldal szét..a az országot", hanem úgy a választás utáni napokban, hetekben? A Fidesz utcára hívná a híveit, káoszt teremtene? Megpróbálnák érvényteleníteni az eredményt?

ma 17:34
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
0%
Akkor baj lesz, nem kicsi...
ma 18:09
 32/40 anonim ***** válasza:
0%
Másik pártot fognak szidni az emberek.😉
ma 18:11
 33/40 anonim ***** válasza:
66%
S31 Te vagy az, Tóni?
ma 18:15
 34/40 anonim válasza:
0%
#15 Nem ertem miert gondoljatok azt, hogy ha a tiszat megvalasztjak miert nem lesz peldaul a tv2 tisza szimpatizáns
ma 18:17
 35/40 anonim válasza:
Szerintem az MP-vel szimpatizáló lap illetve szerző már megírta jóval régebben: [link]
ma 18:19
 36/40 anonim ***** válasza:
Nekik alapból mindenre van már forgatókönyvük A, B, C, D esetekre egyaránt.
ma 19:58
 37/40 Alex Fly ***** válasza:
Emlélezz 2006-ra.
ma 21:03
 38/40 anonim ***** válasza:
80%

#16 Jolvan Szása szerintem igyál egy pohár vodkát és ne itt propagáld a hülyeséget

Egyébként nagyon jó lenne, de nem kell csodára számítani. Tisza 2/3 nem reális szóval egy csomó minden még mindig a kezükben lesz, simán lehet hogy meglépnek egy jó adag közpénzzel vagy hogy megszopassák a tiszát felvesznek majd egy k*rva nagy hitelt Kínától amit majd az unokáink is fizethetnek vissza.

ma 23:11
 39/40 anonim ***** válasza:
0%
#38 Ha ismered az előzményeket, akkor tudod, hogy az Ukránok okozták a konfliktust maguknak. Ez nem progaganda, hanem tény!
ma 23:17
 40/40 anonim ***** válasza:

Igen ismerem az előzményeket, tisztában vagyok vele hogy a ruszkik már 2014ben (és előtte) is baszogatták Ukrajnát. Érdekes, akkor még az imádott fideszes politikusaidnak ez volt a véleménye a dologról: [link]

😃

ma 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!