Mi fog történni, ha a Fidesz elveszíti a választást?
#12: Na, most összerakom neked, ha megengeded.
Oroszország indította a háborút. Nem Ukrajna, nem az USA, nem a gyíkemberek. Oroszország. Tehát Oroszország háborúpárti.
Azt mondod, az ellenzék oroszellenes nézeteket vall. Vagyis: háborúellenes nézeteket vall.
Nem kell megköszönd.
#12: "Véleményed szerint mi fog történni, ha egy ilyen párt hatalomra kerül és elkezdjük támogatni az Ukránokat?"
Romániában élek, olyan párt van hatalmon, amelyik támogatja az ukránokat, és nem történt semmi.
Hihetetlen, hogy még mindig beveszitek ezt a butaságot.
Másrészt a Tisza pártot szoktam néha követni, egyszer se hallottam tőlük olyat, hogy fegyveres támogatást akarnának nyújtani. Ez szerintem csak hisztériakeltés, de ti tudjátok.
A civilek közötti összecsapásra van szerintem a legnagyobb esély. Nyilván a magját kubatovék biztosítanák, meg maszkos civil rendőrök/TEK.
Hivatalos szerv nem tehet semmit 2006 miatt. Legfeljebb, ha hivatalosan is megdöntik a köztársaságot. Akkor orosz mintára mindenkit megkínálnak a sűrített marxizmussal és mehetünk a kóterbe.
Nincs sok fegyver az utcán, nem sok esélyünk van ha eldurvul a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!