Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi fog történni, ha a Fidesz...

Mi fog történni, ha a Fidesz elveszíti a választást?

Figyelt kérdés
Mármint nem azokra az agymosott válaszokra vagyok kíváncsi, hogy "majd a baloldal szét..a az országot", hanem úgy a választás utáni napokban, hetekben? A Fidesz utcára hívná a híveit, káoszt teremtene? Megpróbálnák érvényteleníteni az eredményt?

tegnap 17:34
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
78%
Veszek egy üveg whiskyt.
tegnap 17:48
 12/41 anonim ***** válasza:
6%
A többi párt bizonyítottan háború szimpatizáns és orosz ellenes nézeket vall. Véleményed szerint mi fog történni, ha egy ilyen párt hatalomra kerül és elkezdjük támogatni az Ukránokat? Azt se felejtsük el, hogy a FIDESZ volt az, aki az Ukrán nemzetiség ellenes törvények ellen kiált Európában, ami az ott élő magyarokat is érintette. Egyedül a FIDESZ!
tegnap 17:48
 13/41 anonim ***** válasza:
80%
Nem lesz több felesleges nemzeti konzultáció.
tegnap 17:49
 14/41 A kérdező kommentje:

#12: Na, most összerakom neked, ha megengeded.

Oroszország indította a háborút. Nem Ukrajna, nem az USA, nem a gyíkemberek. Oroszország. Tehát Oroszország háborúpárti.

Azt mondod, az ellenzék oroszellenes nézeteket vall. Vagyis: háborúellenes nézeteket vall.

Nem kell megköszönd.

tegnap 17:50
 15/41 anonim ***** válasza:
89%
Végre pártatlan lesz a közmédia, remélem.
tegnap 17:51
 16/41 anonim ***** válasza:
0%
Látom benyaltad az ellenzéki propagandát. Olvass utána a háború előzményeinek is és akkor látni fogod, hogy az Ukránok provokálták ki a háborút maguknak.
tegnap 17:52
 17/41 anonim ***** válasza:
86%

#12: "Véleményed szerint mi fog történni, ha egy ilyen párt hatalomra kerül és elkezdjük támogatni az Ukránokat?"

Romániában élek, olyan párt van hatalmon, amelyik támogatja az ukránokat, és nem történt semmi.

Hihetetlen, hogy még mindig beveszitek ezt a butaságot.

Másrészt a Tisza pártot szoktam néha követni, egyszer se hallottam tőlük olyat, hogy fegyveres támogatást akarnának nyújtani. Ez szerintem csak hisztériakeltés, de ti tudjátok.

tegnap 17:52
 18/41 anonim ***** válasza:
11%
Ha Romániában élsz, akkor miért szólsz bele a Magyar politikába?
tegnap 17:53
 19/41 anonim ***** válasza:
84%
El lesz számoltatva a rubel jobboldal.
tegnap 17:53
 20/41 anonim ***** válasza:
73%

A civilek közötti összecsapásra van szerintem a legnagyobb esély. Nyilván a magját kubatovék biztosítanák, meg maszkos civil rendőrök/TEK.

Hivatalos szerv nem tehet semmit 2006 miatt. Legfeljebb, ha hivatalosan is megdöntik a köztársaságot. Akkor orosz mintára mindenkit megkínálnak a sűrített marxizmussal és mehetünk a kóterbe.

Nincs sok fegyver az utcán, nem sok esélyünk van ha eldurvul a helyzet.

tegnap 17:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!