Mi fog történni, ha a Fidesz elveszíti a választást?
Figyelt kérdés
Mármint nem azokra az agymosott válaszokra vagyok kíváncsi, hogy "majd a baloldal szét..a az országot", hanem úgy a választás utáni napokban, hetekben? A Fidesz utcára hívná a híveit, káoszt teremtene? Megpróbálnák érvényteleníteni az eredményt?tegnap 17:34
21/41 anonim válasza:
Akkor talán rendeződik a magyar lengyel viszony.
22/41 A kérdező kommentje:
#16: És a második világháborút azért indította el Hitler, mert a lengyelek kiprovokálták. Igen hihető érvelés, mondhatom.
#17: Ott a pont. És ez igaz minden más normális európai országra is. Ha igaz lenne, amit a Fidesz mond, eddig a kontinens férfiállományának a fele kint harcolna az ukrán fronton.
tegnap 17:54
23/41 anonim válasza:
#15: Pártatlan szerintem sose lesz, de ha már nem kizárólag az aktuális kormány propagandaszócsöve lenne, az is hatalmas előrelépés.
24/41 anonim válasza:
Orbán Balázs megmondta a gyengébbnek meg kell adnia magát.
25/41 Prolibáró válasza:
Véletlenül túlterhelődnek a szerverek szavazatszámlálás közben, majd hamarosan visszajönnek az eredménnyel: Fidesz-kétharmad.
26/41 anonim válasza:
#18: "Ha Romániában élsz, akkor miért szólsz bele a Magyar politikába?"
Azért, hogy legyen egy összehasonlítási alapod és ne egy burokból tekints a világra.
Másrészt te vetetted fel, hogy mi lenne, ha. Én meg elmondtam, hogy nálunk mi lett.
28/41 A kérdező kommentje:
#26: Ne foglalkozz vele. Ezek egyszerre adnak szavazati jogot nektek, külhoni magyaroknak, és háborognak, ha beleszóltok a politikánkba. Maguk se tudják már, mit akarnak...
tegnap 18:01
29/41 anonim válasza:
#22 A második világháború az első vh. elvarratlan szálaiból eredt végső soron. De ezt tanultad általános iskolában, majd később részletesebben középiskolában/gimnáziumban is. Sajnálatos, hogy ne figyeltél oda. A háborúk nem úgy keletkeznek, hogy egyik napról a másikra megtámadják egymást a felek. Sok évnyi, sokszor évtizednyi konfliktus következménye a háború. Na mármost, te az Ukrán-Orosz háború kapcsán annyit látsz, hogy Oroszország bevonult egy nap és háború lett. Kár, hogy nem ez történt. Az előzményeket nem lehet semmibe venni!
30/41 anonim válasza:
A szavazati joggal nincs semmi baj, a baj a Fidesszel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!