Amennyiben a 2026-os választás előtt véget érne az orosz-ukrán háború, akkor a Fidesz elveszítené a választást, mert nem tudnának az atomháborúval kampányolni?
Szerintem a válság , amibe kormányozták az országot inkább fogja befolyásolni a választást. Életszínvonal romlása, megszűnő kórházi ellátás, ma Ózd, holnap ki tudja melyik kórház, etc.
Sajnos , ahogy áll a háború , ennek nem lesz vége még évekig.
Tolhatod nyugodtan az újabb kétharmadhoz szükséges dumát, a tények még ettől tények maradnak.
8# Látod, a 7# hasonló fogyatékosoknak ezt is hiába mondod. Mert Orbán viktor kiállt a sok vidéki, tanulatlan, két pipás idióta elé és megmondta, hogy már megint rekordot döntöttek. Se a számokat nem ismerik, se a valóságot.
Így vezess egy országot, ilyen emberekkel az élen és szavazati joggal a kezükben.
Ezt senki nem vitatta. Az állításom a szavazatok mennyiségére vonatkozik, nem a százelékokra.
Innentől akár dönthetnék úgy is, hogy nem süllyedek le a szintedre, de a tisztázás kedvéért megteszem. Annyira tanulatlan vagyok, hogy jelenleg éppen PhD-re készülök, de ez apróbetűs. Nézzük meg inkább, hogy mi köztünk a különbség:
1. Veled ellentétben én soha nem szavaznék egy olyan emberre, aki 14 éven keresztül egy fideszes NER-lovag volt(?), és mélyen hallgatott a Fidesz mocskos ügyeiről.
2. Veled ellentétben én soha nem szavaznék egy olyan emberre, aki egészen véletlenül fideszes szórakozóhelyekre jár bulizni.
3. Veled ellentétben én soha nem szavaznék egy olyan emberre, aki mai napig tartja a NER-es kapcsolatait.
4. Veled ellentétben én soha nem szavaznék egy olyan emberre, aki alkalmasnak találja Orbán Viktort az Európai Tanács elnöki pozíciójára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!