Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy a fenébe tudta Mészáros...

Hogy a fenébe tudta Mészáros Lõrinc és Tiborcz István 1 év alatt MEGDUPLÁZNI a vagyonukat?

Figyelt kérdés

A hatalmas vagyonukat, amit nem tudom, talán 2010 óta építgetnek, azt mindössze 1 év alatt (recesszió, nem is jó év alatt) hogy a büdös életben lehet megduplázni?

Mészáros kb. 600 milliárd forintot amit 13 éve építgetett, duplázta meg 2024-ben??

Fideszesek??

dec. 28. 03:13
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
49%

Hol volt nekünk pénzünk? :)

Az a kibocsátó központi bank tulajdona. (MNB)

Ezért tilos megrongálni is. Max használatra kaptuk. :)

dec. 29. 18:00
 42/50 anonim ***** válasza:
Na és? Mészáros Lőrincnek így sincs sok pénze, csak fele akkora a vagyona mint Donald Trumpnak
dec. 29. 20:28
 43/50 anonim ***** válasza:
Ja, aztán itt sokan még azt is irigylik tőle
dec. 29. 20:30
 44/50 anonim ***** válasza:
100%
“A pénz nem boldogít. Amikor 50 millió dollárom volt, pontosan ugyanannyira voltam boldog, mint amikor 48 millióm volt.” Arnold Schwarzenegger
dec. 29. 20:32
 45/50 anonim ***** válasza:

Tisztességes munkával...Ja,mégse!

Az adófizetők pénzéből

dec. 30. 15:24
 46/50 anonim ***** válasza:
0%

Most kiveséztük a fideszesek gazdagodását.

Lássuk akkor a baloldali milliárdosok vagyonosodását.

Felmerül a kérdés, hogy miként gazdagodott Oszkó Péter, a Bajnai-kormány pénzügyminisztere, hogyan szerezte vagyonát Varga Zoltán a Centrál Média tulajdonosa és milyen eszközökkel gyarapította vagyonát Leisztinger Tamás a Népszava tulajdonosa, Gyurcsány házaspárról nem is beszélve.

Sorolhatnám még.

Egyik kutya másik eb.

Mindkét oldalon megvannak azok a körök, akik átlagon felül tudtak gazdagodni.

Ami érdekes, hogy csak a jobboldaliak jótékonykodnak.

Irigykedni felesleges, mert akkor sem lesz nektek több.

dec. 30. 15:25
 47/50 anonim ***** válasza:

Mészáros Lőrinc óránként 78 millió ft-ot keres, munka nélkül. És van képe vigyorogni a 100 milliós adományozásával a Mészáros Alapítványba. Fideszesek meg tapsikolnak. Fidesz jobb oldaliként prédikál, de bal oldaliként cselekszik.

TÉNYLEGES JOBB OLDALI PÁRTOT AKARUNK. HAJRÁ TISZA. Árad a Tisza, fuldokolnak a fideszesek. 🏊🏿🏊🏿🏊🏿➰🪢🧑🏿‍🦼🫄🏿🪠🪝⚰️

jan. 2. 13:12
 48/50 anonim ***** válasza:
0%

Most mi van? Miért nem vesézzük ki a balosokat?

Irigykedni pedig nem fogok, ezt meghagyom nektek.

Én még soha nem irigykedtem senkire, mert mindig bíztam magamban, és amit kellett, elő tudtam teremteni, mert tettem érte.

Nektek azt ajánlom, hogy a saját elcseszett életetek hibáit magatokban keressétek és ne más zsebében kotorásszatok, mert azzal úgysem lesz több nektek, csak még frusztráltabbak lesztek.

Igen, árad a hülyeség a Tiszából, álmokat kergettek, egy bohóc után vágyakoztok.

jan. 3. 20:45
 49/50 anonim ***** válasza:
0%

De beszélhetünk a baloldal legnagyobb botrányáról az mszp-s Horváth Csaba volt zuglói polgármesterről és társairól (köztük Molnár Zsolt, Baja Ferenc, Tóth Csaba) akiket befolyással üzérkedéssel és vesztegetési pénzek elfogadásával vádolnak. Potom 300 milla zuhant a zsebükbe.

"Igen, árad a hülyeség a Tiszából..." Már csak a hülyeség árad, mert egyébként nagyon szárad úgy összecsoffadt.

jan. 13. 16:10
 50/50 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor felmész az árukeresőre és utána nézel hogy ugyanazt a terméket milyen iszonyú árkülönbségekkel árulják."

Igen és ez is túlárazás. Te nem tudsz olvasni vagy tényleg ilyen ostoba vagy?

"Ha egy cégnél portás vagyok, ami kétségtelenül nagyon fontos, hiszen ki meg be engedem a kamionokat, akkor én mit “termelek”?"

Te közvetetten járulsz hozzá a cég termeléséhez. Ha te nem vagy, akkor a kamion sem megy be, ami a termeléshez hozzájárul.

Egy cég esetében az emberek együttes munkája termeli meg a bevételt.

Én software engineer vagyok és "kézzel fogható" eredménye van a munkámnak, de ha csak az én munkámat vesszük elő, akkor nem fogod tudni eladni, viszont együtt a másik 30-40-50 mérnökkel csináltunk egy alkalmazást, amit már el lehetett adni.

"Vagy ha ugyanennél a cégnél biztonsági őr vagyok, ami szintén nagyon fontos hiszen biztosítom a telephelyet, az emberek biztonságát.. de mit “termelek”?"

Megint, közvetetten járulsz hozzá a termeléshez. Az embereknek nem kell azon izgulniuk, adott esetben felmondaniuk, mert félnek. Tehát miattad hatékonyabban dolgoznak, tudnak koncentrálni a feladatra, míg a biztonsági őr nélkül mondjuk fele olyan hatékonyak.

"Vagy ha ugyanennél a cégnél takarítom az irodákat, ami megint nagyon fontos hiszen az emberek tiszta helyre érkeznek reggel.. de mit “termelek”?"

Megint közvetett munka. Ha nincs takarítás, akkor szarabb az emberek közérzete, akár meg is betegednek, így rosszabb a hatékonyságuk. Tehát te ebben az esetben is másik, közvetlenül termelő dolgozó hatékonyságát javítod fel.

"Sorolhatnám naphosszat. Ezeket a béreket, adókat, nem a cégnek kell kitermelni?"

Amit pont azért tud kitermelni, mert ezek az emberek ott dolgoznak.

Nincs különálló cég, ami az emberektől független, az emberek termelik ezt ki, igen, ehhez hozzájárul a takarító, biztonsági őr, portás, mert ezek teszik lehetővé, hogy egy biztonságos, tiszta helyen dolgozzanak az emberek. Nélkülük semmilyen munka nem valósulna meg, mert pl. senki nem enged be semmilyen kamiont.

jan. 17. 08:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!