Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, örültök annak,...

Fideszesek, örültök annak, hogy Mészáros és Tiborcz is megduplázta 2024-ben a vagyonát?

Figyelt kérdés
Lölö immár több mint 1000 milliárd Ft-os vagyonnal rendelkezik. Az se mindenkinek jön össze, hogy évről-évre megduplázza a vagyonát, dehát tudjuk, hogy Lölö egy zseni. De hogy mostmár Tiborcz is az azért az nem semmi, persze ennek semmi köze a miniszterelnökhöz. Jó helyre ment az adótok?

tegnap 19:56
A kérdező szavazást indított:
Fideszes vagyok és örülök neki, hogy ennyi jóképességű üzletember köthető a fideszhez, de ennek semmi köze Orbánhoz hiszen nem mondták be az m1-en.
Fideszes vagyok és hidegen hagy, de inkább gazdagodjanak ők az adónkból mint Gyurcsányék.
Nem vagyok fideszes és örülök neki hogy már külföldön adózok.
Nem vagyok fideszes és egyáltaán nem örülök neki, hogy egy maffia szervezet gazdagodik az adónkból.
18 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Errol meg nem beszeltek nekunk az M1-en.

Jozsef/89

tegnap 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Mészáros testvér okosabb, mint Bill Géc, ezért van ekkora vagyona.🤣
tegnap 20:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ön hogyan számolta ki matematikus?
tegnap 20:12
 4/9 anonim ***** válasza:
57%
Őrűlök neki! Ők lealáb nemviszik ki a pézt az orzságból! ennek örömire vettem is tíz deka párizsit!
tegnap 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:
most pont duplájára emelkednek az autóval kapcsolatos vzsgáztatási díjak és nem lehet hogy pont ebből fizetik a kollégát?
tegnap 20:15
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

Persze ennek semmi köze a miniszterelnökhöz! XD

Jó hír ez a Magyar családoknak!

Uniós pénzek nélkül is lehet érvényesülni. Dübörög a gazdaság! NyERtesek lesznek a 2025. Évben is!

Ha Krisztus születése óta valaki óránként kapott volna 140 ezer Forintot, akkor is kevesebb vagyona lenne, mint Mészárosnak. Nem kell ehhez matematikusnak lenni.

A tanulság az, hogy legyetek Bátorak! Eme 2 ember példája is tükrözi, hogy Magyarország jobban teljesít.

Ne felejtsetek a Fideszre szavazni, hogy 2026-ba is megduplázzuk a gazdasági teljesítményt (egyeseknek)!

Legyetek jók, jár a keksz!

tegnap 20:28
 7/9 anonim ***** válasza:
"Mindketten derekasan dógoztak az évben, tehát ők, egyedül ők megérdemlik ezt a kis sikert, amit egyes egyedül-, a saját kétkezi munkájukkal- és verejtékeikkel értek el itt Kipcsákisztánban."
tegnap 21:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Mészárosnak idén sok milliárdos vesztesége volt. Ezt az évzáró bulin mondta el Korda Gyuri sztárvendég társaságában. :) Úgy tudom sajnálni szegényt
tegnap 22:47
 9/9 anonim ***** válasza:
"Mészáros vagyona az Opus Global miatt extrém módon kitett a tőzsdei hangulatnak, ez a kitettség a legutóbbi listán még mínusz 50 milliárd forintot jelentett a becsült vagyonában, idén viszont éves alapon 107 százalékos emelkedést hozott."
ma 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!