“ Mészáros Lőrinc billiomos lett és Tiborcz István is megduplázta vagyonát” - ezek mind magyaroktól ellopott közpénzek. A fideszesek nem érzik rosszul magukat, hogy világszinten hatalmas tolvajok lopnak tőlünk napi szinten?
Rendben, megértem, hogy azt a pénzt nem itt költik el, de ezt nem tudjuk számon kérni.
Engem nem zavar , csak ne erőszakoljanak meg migránsok meg tudjak nézelődni karacsonyi vásárba úgy, hogy a Magyar Péter féle terrorista migránsok ne hajtsanak be a tömegbe. Igen, csak nézelődök, mert drága, de legalább béke van!
Egy Fideszes kollégám azt mondta, irigylem tőlük, az a bajom.
Ilyen egy fideszes szavazó.
#9 Csak egyszer végre mutasd már meg hogy KONKRÉTAN mit loptak el! Mert csak megy ez a kamu szöveg mint a kérdésben is, de az, hogy egy cég kap egy megrendelést, azt teljesíti és ezért kifizetik a szerződésben megkötött üzletet amiből hasznuk IS van, az nem lopás, azt üzletnek hívják. Lopás az ha megszerzik a pénzt de nem tesznek érte cserébe sem. Nekem is dolgozott rokonom Mészáros egyik cégénél pár éve, ők is joggal mondták, hogy keveset keresnek, de ettől még semmi más nem történt, mint ami 1 évvel azelőtt is volt amikor még nem Mészáros volt a cég tulajdonosa. Akkor is és előtte az egész évtizedben is ugyanolyan keveset kerestek, ugyanazzal a munkával. Éppen úgy nem lopásból lett a tulajdonos haszna korábban sem és akkor sem amikor a tulajdonos már Mészáros lett.
Valóban ennyi van, hogy kitaláljátok, hogy "Mészáros lop" meg "ezek mind magyaroktól ellopott közpénzek" és ezzel hergelitek magatokat, miközben ez csak bullshit és tényleg csak az a bajotok, hogy irigyek vagytok és gondolkodni meg nem akartok. A haszon nem lopás, csak zavaró, ha másnak egyre több van míg neked meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!