“ Mészáros Lőrinc billiomos lett és Tiborcz István is megduplázta vagyonát” - ezek mind magyaroktól ellopott közpénzek. A fideszesek nem érzik rosszul magukat, hogy világszinten hatalmas tolvajok lopnak tőlünk napi szinten?
Figyelt kérdés
dec. 27. 08:50
32/42 anonim válasza:
Ez nem volt egy értelmiségi válasz. De úgy látom célba is találtam.
33/42 anonim válasza:
30: aztán miből teremted meg a jólétedet? Mondd csak, jól mozogsz pártvonalon? Mert az önfejlesztésed nyilvánvalóan nem sikerült.
34/42 anonim válasza:
Cégem van, aminek semmi köze a politikához. Mindent elvégeztem amit el lehetet PhD fokozattal.
36/42 anonim válasza:
Egyébként az önfejlesztésem annyira jól sikerült, hogy 91 emberem van a cégnél.
37/42 anonim válasza:
Most viszont mennem kell várnak a barátaim squasholni.
38/42 anonim válasza:
37: aztán a cég miből lett? :D
Na persze. :D Egyébként PhD-m nekem is van.
39/42 anonim válasza:
Egy kft-t alapítani nem nagy ügy. 3 MFt törzstőke kell és megfelelő baráti kör. 19 éves a cég, IT-vel foglalkozunk.
"...a cég miből lett?" már ne haragudj, de ez a kérdés tipikus proli kérdés. Egy bizonyos szint fölött ilyet nem kérdezünk.
40/42 anonim válasza:
Sok a buta és irigy ember. Az irigység egy idő után gyűlöletbe megy át és jön az energikus viselkedésforma az agresszió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!