A kormány miért akadályozza Magyar Péter akcióit?
"Én egy szóval nem írtam, hogy Fideszes vagyok."
Az vagy, nyugi. :) Teljesen felesleges igazából azokkal bármit is kommunikálni, akik 14 évnyi országrombolás után még mindig azon nyafognak, hogy valaki szerintük nem megfelelően vitt adományokat a konkrétan szétrohadó gyermekotthonokba. Egyszerűen nem látjátok a fától az erdőt, ezen pedig egy felnőtt ember esetén már nem lehet segíteni.
Nem az a baj, hogy rohad az épület. Nem az a baj, hogy kb. 2 fillérből nevelnek gyerekeket. Nem az a baj, hogy hetente derül ki valami fideszes senkiháziról, hogy pedofil és/vagy drogos. Ááááá, minden rendben ezekkel, az is oké, ha Szombathelyen konkrétan Fideszes Mikulás osztogat ajándékokat a kórházban. Az a baj, ha valaki plüssmacit visz egy árvának. :)
"Én a Mi Hazánkra fogok szavazni. Tudom, az is Fidesz"
Tulajdonképpen igen. A volt Jobbikból a patkányok leléptek a mini fideszbe. :)
"#24 Még szerencse, hogy a te istened sosem volt fideszes :D"
Nekem nincsen istenem. Ezeregy hibája van Magyar Péternek is biztosan, én azért fogok rájuk szavazni, mert a mostani kommunista országrombolást jelenleg ő tudja maximum leállítani. Rajtuk kívül ki tehet ilyet? A parlementi küszöb közelében billegő Migatyánk? A nulla és 2% között verdeső többi ellenzéki párt? Szándékosan nem tudnék olyan rombolást csinálni az országban, amit a Fidesz véghezvitt, egyszerűen BÁRKI, de tényleg BÁRKI jobb lesz ezeknél.
Magyar Péter ekézése kapcsán csupán az b..sz fel, hogy a fideszes agymosottak legnagyobb érve vele szemben konkrétan az, hogy ajándékokat visz az árváknak :D
A "gondoskodáspolitikai" államgorilla által képviselt fideszes bűnállam aljas szerepét ezügyben még Magyar Péter ízléstelen ajándékozási handabandája sem fedheti el.
Amit ez a kettő fél a gyermekintézmények bejáratainál művel már napok óta, azt tényleg nem lehet másnak értékelni, mint a jobboldali maffia kisfőnökeinek egymás közötti elszámolási vitájának.
Amúgy Magyar Péternek minden "ajándékozása" eddig harsány öntömjénezésbe fulladt, de ettől a gyermekeket gyötrő jobboldali állam kiszolgálóinak gaztettei sem merülhetnek feledésbe. Mindkettőt el kell ítélni.
27
Neked pontosan azt kívánom, mint a többi Fideszesnek ebben az országban, aktívan hozzájárultál az évek során, hogy Európa legszegényebb országává váljunk, a 70 eurós minimálnyugdíjjal (1 országgal odébb ez valakinek a nettó másfél napi bére), a mértéktelen korrupcióról már szót se ejtünk.
Szavazz a 2%-os pártodra aki kell a kutyának, aztán örülj, hogy a továbbiakban is asszisztálsz a Fidesz önkényuralmához.
"#25 Te tudod, én biztos nem szavaznék olyanra, akinek se tervei, se programja, se ismert arcai nincsenek, és minden mondatáról pillanatokon belül kiderül, hogy hazugság. Lehet, hogy a Mi Hazánknak nincs esélye leváltani a Fideszt, másra viszont nincs értelme, mert semmivel sem lenne jobb."
Ha azzal fejezted volna be a válaszodat, hogy a demokratikus ellenzék, azon belül is a DK a legalkalmasabb erre, akkor egyetértenék veled.
De a Mi Hazánkról mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy vannak tervei, programja (a fasiszta, rasszista, oroszbarát, multik ellen hergelő programjukat nem nevezném programnak). Ismert arcaik tényleg vannak, a könyvdaráló Dúró Dórát az egész ország ismeri például.
A Mi Hazánk csak a Fidesz szatelitpártja, amivel a Fidesz által megírt kevésbé népszerű törvénymódosító javaslatokat a Mi Hazánk nevében beadhatják a parlamentben, hogy aztán a Fidesz megszavazza. Arra is jók, hogy ha a Fidesznek 2026-ban nem lesz meg a kétharmad, a Mi Hazánk politikusai megszavazzák majd a kétharmados törvényeket a Fidesznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!