Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány miért akadályozza...

A kormány miért akadályozza Magyar Péter akcióit?

Figyelt kérdés
Nekem politikában laikusként úgy tűnik, hogy ha Magyar Péter átad egy nagy ajándékcsomagot egy gyermekotthonnak, a helyszínel elkészül pár kép meg videó, akkor ezért cserébe lehetne a "nap hőse" Facebookon, majd másnapra mindenki elfelejtené. Viszont ha odamegy az államtitkár elállni az útját, meg azt magyarázni, hogy már az adományozáshoz is be kell menni egy hivatalba nagyon hivatalos és nagyon pecsétes papírokat szerezni, akkor azt éri el, hogy mindenki Magyar Péterrel foglalkozik, és Magyar Péterrel szimpatizál ebben az ügyben, nem?
ma 09:43
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
63%

"Én egy szóval nem írtam, hogy Fideszes vagyok."

Az vagy, nyugi. :) Teljesen felesleges igazából azokkal bármit is kommunikálni, akik 14 évnyi országrombolás után még mindig azon nyafognak, hogy valaki szerintük nem megfelelően vitt adományokat a konkrétan szétrohadó gyermekotthonokba. Egyszerűen nem látjátok a fától az erdőt, ezen pedig egy felnőtt ember esetén már nem lehet segíteni.

Nem az a baj, hogy rohad az épület. Nem az a baj, hogy kb. 2 fillérből nevelnek gyerekeket. Nem az a baj, hogy hetente derül ki valami fideszes senkiháziról, hogy pedofil és/vagy drogos. Ááááá, minden rendben ezekkel, az is oké, ha Szombathelyen konkrétan Fideszes Mikulás osztogat ajándékokat a kórházban. Az a baj, ha valaki plüssmacit visz egy árvának. :)

ma 11:15
 22/38 anonim ***** válasza:
75%

"Én a Mi Hazánkra fogok szavazni. Tudom, az is Fidesz"

Tulajdonképpen igen. A volt Jobbikból a patkányok leléptek a mini fideszbe. :)

ma 11:16
 23/38 anonim ***** válasza:
23%
#24 Még szerencse, hogy a te istened sosem volt fideszes :D
ma 11:20
 24/38 anonim ***** válasza:
60%
11: ezt az ún. "indoklást" most húzták elő, a sokadik alkalom után. Ez így nagyon gyenge, fiúk!
ma 11:21
 25/38 anonim ***** válasza:
75%

"#24 Még szerencse, hogy a te istened sosem volt fideszes :D"

Nekem nincsen istenem. Ezeregy hibája van Magyar Péternek is biztosan, én azért fogok rájuk szavazni, mert a mostani kommunista országrombolást jelenleg ő tudja maximum leállítani. Rajtuk kívül ki tehet ilyet? A parlementi küszöb közelében billegő Migatyánk? A nulla és 2% között verdeső többi ellenzéki párt? Szándékosan nem tudnék olyan rombolást csinálni az országban, amit a Fidesz véghezvitt, egyszerűen BÁRKI, de tényleg BÁRKI jobb lesz ezeknél.

Magyar Péter ekézése kapcsán csupán az b..sz fel, hogy a fideszes agymosottak legnagyobb érve vele szemben konkrétan az, hogy ajándékokat visz az árváknak :D

ma 11:30
 26/38 SzocdemOliver ***** válasza:
0%

A "gondoskodáspolitikai" államgorilla által képviselt fideszes bűnállam aljas szerepét ezügyben még Magyar Péter ízléstelen ajándékozási handabandája sem fedheti el.

Amit ez a kettő fél a gyermekintézmények bejáratainál művel már napok óta, azt tényleg nem lehet másnak értékelni, mint a jobboldali maffia kisfőnökeinek egymás közötti elszámolási vitájának.

Amúgy Magyar Péternek minden "ajándékozása" eddig harsány öntömjénezésbe fulladt, de ettől a gyermekeket gyötrő jobboldali állam kiszolgálóinak gaztettei sem merülhetnek feledésbe. Mindkettőt el kell ítélni.

ma 11:39
 27/38 anonim ***** válasza:
12%
#25 Te tudod, én biztos nem szavaznék olyanra, akinek se tervei, se programja, se ismert arcai nincsenek, és minden mondatáról pillanatokon belül kiderül, hogy hazugság. Lehet, hogy a Mi Hazánknak nincs esélye leváltani a Fideszt, másra viszont nincs értelme, mert semmivel sem lenne jobb.
ma 11:59
 28/38 anonim ***** válasza:
82%

27

Neked pontosan azt kívánom, mint a többi Fideszesnek ebben az országban, aktívan hozzájárultál az évek során, hogy Európa legszegényebb országává váljunk, a 70 eurós minimálnyugdíjjal (1 országgal odébb ez valakinek a nettó másfél napi bére), a mértéktelen korrupcióról már szót se ejtünk.

Szavazz a 2%-os pártodra aki kell a kutyának, aztán örülj, hogy a továbbiakban is asszisztálsz a Fidesz önkényuralmához.

ma 12:11
 29/38 SzocdemOliver ***** válasza:
75%

"#25 Te tudod, én biztos nem szavaznék olyanra, akinek se tervei, se programja, se ismert arcai nincsenek, és minden mondatáról pillanatokon belül kiderül, hogy hazugság. Lehet, hogy a Mi Hazánknak nincs esélye leváltani a Fideszt, másra viszont nincs értelme, mert semmivel sem lenne jobb."

Ha azzal fejezted volna be a válaszodat, hogy a demokratikus ellenzék, azon belül is a DK a legalkalmasabb erre, akkor egyetértenék veled.

De a Mi Hazánkról mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy vannak tervei, programja (a fasiszta, rasszista, oroszbarát, multik ellen hergelő programjukat nem nevezném programnak). Ismert arcaik tényleg vannak, a könyvdaráló Dúró Dórát az egész ország ismeri például.

A Mi Hazánk csak a Fidesz szatelitpártja, amivel a Fidesz által megírt kevésbé népszerű törvénymódosító javaslatokat a Mi Hazánk nevében beadhatják a parlamentben, hogy aztán a Fidesz megszavazza. Arra is jók, hogy ha a Fidesznek 2026-ban nem lesz meg a kétharmad, a Mi Hazánk politikusai megszavazzák majd a kétharmados törvényeket a Fidesznek!

ma 12:14
 30/38 anonim ***** válasza:
80%
29: ezzel egyetértek, a Mi Hazánknak pontosan ez a szerepe. Már többször is kiderült.
ma 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!