Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az hazaáruló aki támogatja...

Az hazaáruló aki támogatja azt a maffia rezsimet amelyik jelenleg is irányítja az országot? Ti szerettek Orbánisztánban élni?

Figyelt kérdés

dec. 16. 01:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
36%
9: Hazazárulás a magyar érdekek elé helyezni külföldi (mondjuk brüsszeli vagy amerikai érdekeket)
dec. 16. 08:10
 12/27 anonim ***** válasza:
83%

11#

A brüsszeli érdekeket maga az ország választotta népszavazáson.

Mindamellett a brüsszeli érdekek meghagyják nekünk a szabadságjogainkat is.

Ezzel szemben az orosz érdekek a népszavazással, a szabadságjogainkal, a szuverenitásunkkal és a gazdasági érdekeinkkel is szembemegy.

Én nem lennék rá ilyen büszke hogy hazaáruló vagyok

dec. 16. 08:37
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen, hazaáruló. Az ostoba tudatlan emberek is, még ha nem készakarva is.

#10 komcsi módjára hazudsz, mint apáid is tettték. De, több pedofilt is menteget a kormány, tényszerűen, emiatt már le is mondattak egs köztáesasági elnököt, azóta pedig újabb és újabb fideszes pedofil ügyek derülnek ki, legfrissebb pajor atya ügye. Persze a hozzátok hasonló abberáltaknak ez semmi.

dec. 16. 08:46
 14/27 anonim ***** válasza:
7%
Orbán köszöni szépen az ilyen propaganda "kérdéseket". Ezek miatt van már a 4. 2/3-a, ugyanis a bizonytalanok nettó hányingert kapnak tőletek a "hazaáruló, pedofil, fogatlan vidéki, tudatlan, stb" jelzők miatt.
dec. 16. 08:54
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Pontosabban, soha ennyi pedofilt nem mentettek még fel, menekítettek haza a büntetés elél.

Ma már államilag védik ezeket a pedofilokat, hogy biztonságban legyenek a rendszeren belül.

dec. 16. 11:37
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
A Fidesz hazaáruló, és ez egyértelműen bizonyított hosszú évek óta. Az hogy minden Fideszes hazaáruló azt nem gondolom akármennyi frusztrált vagyok a jelenlegi helyzet miatt ugyanis a legtöbb Fideszes nem a legokosabb rétegből kerül ki sokszor csak azt tudják felfogni meg elhinni amit a "vezető" mond nekik, és ezért azt hiszik minden rendben van, vagyis ha nincs is akkor "lesz". Persze aki elér egy bizonyos szellemiszintet az már rég rájött kb az első 4 év után, hogy itt mindennek az ellentetje történik, mint amit beigér a kormány. Mellesleg rühellek itt élni, és utálom már az ország széthúzását, és agymosását. Ha 26-ban se következik változás sajnos kényszerű leszek én is disszidálni, mert nem haladunk egyről a kettőre. Pedig szeretem a hazámat, és harcolnék is érte, ha ezen múlna bármi, de ez a 15 év teljhatalmű korrupt undorító rendszer hazavágta már az egész közbeszédet, és a reményt elvette attól aki szeretne még tenni bármit a hazáért, de nem akar benyalni a rendszernek.
dec. 16. 19:32
 17/27 anonim ***** válasza:

"legtöbb Fideszes nem a legokosabb rétegből kerül ki sokszor csak azt tudják felfogni meg elhinni amit a "vezető" mond nekik"

Egy bizonyos szint után ezt nem lehet mondani. Azért a hitleri Németországban is el lettek számoltatva a "megvezetett" katonák.

"Pedig szeretem a hazámat, és harcolnék is érte"

Eddig melyik pártban voltál, vagy vagy?

dec. 17. 05:36
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Megtévesztettnek gondolom őket, nem hazaárulónak.

Az országhoz kötődöm, de a rendszerét tudnám feledni.

dec. 17. 08:24
 19/27 anonim ***** válasza:
14%

"De, több pedofilt is menteget a kormány,"

imádom ahogy a köpedék tiszások előadják ezt, aztán jön a magasfrekvenciás vonyítás amikor jön az LMBTQ ideológia és kötelezővé teszi a pedofíliát :)

dec. 17. 10:48
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Ott a pont utolsó!
dec. 17. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!