Az hazaáruló aki támogatja azt a maffia rezsimet amelyik jelenleg is irányítja az országot? Ti szerettek Orbánisztánban élni?

11#
A brüsszeli érdekeket maga az ország választotta népszavazáson.
Mindamellett a brüsszeli érdekek meghagyják nekünk a szabadságjogainkat is.
Ezzel szemben az orosz érdekek a népszavazással, a szabadságjogainkal, a szuverenitásunkkal és a gazdasági érdekeinkkel is szembemegy.
Én nem lennék rá ilyen büszke hogy hazaáruló vagyok

Igen, hazaáruló. Az ostoba tudatlan emberek is, még ha nem készakarva is.
#10 komcsi módjára hazudsz, mint apáid is tettték. De, több pedofilt is menteget a kormány, tényszerűen, emiatt már le is mondattak egs köztáesasági elnököt, azóta pedig újabb és újabb fideszes pedofil ügyek derülnek ki, legfrissebb pajor atya ügye. Persze a hozzátok hasonló abberáltaknak ez semmi.

Pontosabban, soha ennyi pedofilt nem mentettek még fel, menekítettek haza a büntetés elél.
Ma már államilag védik ezeket a pedofilokat, hogy biztonságban legyenek a rendszeren belül.

"legtöbb Fideszes nem a legokosabb rétegből kerül ki sokszor csak azt tudják felfogni meg elhinni amit a "vezető" mond nekik"
Egy bizonyos szint után ezt nem lehet mondani. Azért a hitleri Németországban is el lettek számoltatva a "megvezetett" katonák.
"Pedig szeretem a hazámat, és harcolnék is érte"
Eddig melyik pártban voltál, vagy vagy?

Megtévesztettnek gondolom őket, nem hazaárulónak.
Az országhoz kötődöm, de a rendszerét tudnám feledni.

"De, több pedofilt is menteget a kormány,"
imádom ahogy a köpedék tiszások előadják ezt, aztán jön a magasfrekvenciás vonyítás amikor jön az LMBTQ ideológia és kötelezővé teszi a pedofíliát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!