Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnan lehet tudni ha hazudik/...

Honnan lehet tudni ha hazudik/csúsztat egy Fideszes?

Figyelt kérdés

dec. 10. 00:08
A kérdező szavazást indított:
Mozog a szája.
Kényszeresen fojtogatja magát.
Elkezd izzadni.
Átvág egy másik témába.
A másik oldalt hibáztatja.
Elkezd remegni.
Gyurcsányozik vagy az EU- szidja.
A Fidesz nem hazudik jó kis birka vagyok beee!
27 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
16%
Magyar Pétert idéz. Mert Magyar Péter gyakorlatilag mindig hazudik.
dec. 10. 01:09
 2/17 A kérdező kommentje:

#1 Igen úgy hallottam ő tehet a pisai ferdetoronyról is, hogy ferde lett. Csűnya gonosz Péter. Na bezzeg a keresztény jobboldali családos hazavédő szuverén állam csak igazat mond, és csak jót cselekszik.

Слава России!

dec. 10. 01:12
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Pártállástól függetlenül az összes gerinctelen. De azért ez így 2024 végèn senkinek se legyen újdonság.
dec. 10. 05:17
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Egy fideszes esetleg akkor nem hazudik ha csendben van.
dec. 10. 08:09
 5/17 anonim ***** válasza:
0%

“Igen úgy hallottam ő tehet a pisai ferdetoronyról is, hogy ferde lett. Csűnya gonosz Péter. Na bezzeg a keresztény jobboldali családos hazavédő szuverén állam csak igazat mond, és csak jót cselekszik.“

Pedig azt hittem nálatok komcsiknál ez úgy megy, hogy kb. minden a fidesz hibája.

dec. 10. 19:58
 6/17 A kérdező kommentje:
#5 Nem tudom mi megy a komcsiknál kérdezd Orbán elvtársat meg Kövér elvársat, vagy esetleg nagyapádat.
dec. 10. 20:08
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

#6 Veled ellentétben ők becsületes magyar emberek.

Senki sem tett annyit Magyarország fejlődéséért, mint Orbán az elmúlt harminc évben.

dec. 10. 20:10
 8/17 A kérdező kommentje:
Hát na örülök, hogy így látok könnyíts egyet a főnin utána fogj vele kezet, és majd mondd el milyen volt.
dec. 10. 20:12
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Elég nyilvánvaló, hogy a Fidesz tette a legtöbbet a modern korban a magyarságért. Ezt lehet tagadni, de nem érdemes.
dec. 10. 20:15
 10/17 A kérdező kommentje:
Nyilvánvaló, hogy az az életed hogy itt GYIK-en próbálod védeni a főnit hogy ezt bérmentve felsz*pásból teszed, vagy kapsz érte pénzt az mellékes. Millió kamu profil/AI generált profil szipolyozza Orbánt facebookon/youtubeon/ és ezekszerint itt is. Engem nem érdekel, hogy mit tett Orbán az érdekel mit nem tett, és erről kevés szó esik. Felőlem lehetne ő maga az Isten akkor is egy hazaáruló mocskos utolsó napraforgó tolvaj g*ci lenne az én és a gondolkodó magyarok szemében. Nem vita képes, és sosem lesz az. Ha meg akkora fasza csávó irány élőadásban egy vitára MP-vel aztán ott le lehet szavakkal boxolni akinek nincs takargatnivalója az nem bújik el.
dec. 10. 20:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!