Honnan lehet tudni ha hazudik/csúsztat egy Fideszes?
“Nyilvánvaló, hogy az az életed hogy itt GYIK-en próbálod védeni a főnit hogy ezt bérmentve felsz*pásból teszed, vagy kapsz érte pénzt az mellékes.”
“Nagyon szépen” beszélsz magyarul. Az a baj, hogy frusztrációból nem lehet választást nyerni. Alig várom már, ahogy az ötödik kétharmad után néztek magatok elé!:))))
“Millió kamu profil/AI generált profil szipolyozza Orbánt facebookon/youtubeon/ és ezekszerint itt is. Engem nem érdekel, hogy mit tett Orbán az érdekel mit nem tett, és erről kevés szó esik. Felőlem lehetne ő maga az Isten akkor is egy hazaáruló mocskos utolsó napraforgó tolvaj g*ci lenne az én és a gondolkodó magyarok szemében.”
Nyugodj meg. A gondolkodó magyarok a nemzet oldalán állnak. Nem támogatnak olyan pártot, ami kiárusítaná Magyarországot az Eu-nak. Az hogy ilyen “válogatott jelzőkkel” illeted Orbánt, mutatja, hogy ő mennyivel magasabb színvonalat képvisel hozzád képest.
“Nem vita képes, és sosem lesz az. Ha meg akkora fasza csávó irány élőadásban egy vitára MP-vel aztán ott le lehet szavakkal boxolni akinek nincs takargatnivalója az nem bújik el.“
Pszichopata árulókkal, akik nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, nyilván nem áll le Orbán vitázni. Orbán kisujja alatt a fekete nagyobb intelligenciával rendelkezik, mint az egész Tisza.:)))))
#11 Ez simán benne van.
#12 Adtam már tanácsot hogyan háláld meg neki majd meséld el milyen volt addig jó bégetést.
“12 Adtam már tanácsot hogyan háláld meg neki majd meséld el milyen volt addig jó bégetést.“
Nincs önálló gondolatod. Csak azt böfögöd vissza, amit Soros gazdid jóváhagyott.:))))))
“14 Így igaz jelentek neki személyesen. Na lecumiztad akkor a vezért?“
Nálatok proliknál így szokás?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!