Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha olyan jó az ország helyzete...

Ha olyan jó az ország helyzete, akkor ahelyett hogy így érezné az átlag magyar miért kell azt a kormánynak, és táborának bizonygatnia?

Figyelt kérdés
Ha minden olyan jó itthon, és nincsenek problémák meg mindenki hempereg a pénzben miért akar meggyőzni engem a Fideszes, és a kormány hogy itt milyen jó, és mennyire jól állunk? Ha jó lenne, akkor éreznem kéne nem? Vagy talán rosszul gondolom tudom hogy minden Fideszes itt havi 1-2 milliót keres, és 5 lakása van, és csúcs munkája, és Gyurcsány b*szott el mindent, de akkor hogy lehet hogy egy átlag magyar aki nem fogyaszt propagandát ezt nem érzi? Persze ellenzéki szereplőkkel lehet szimpatizálni, vagy nem szimpatizálni ez mindenki döntése, de miért nem lehet elismerni legalább úgy mint anno Gyurcsány, hogy elkúrtuk sz*r a helyzet, és ha el is ismernék 14 év alatt hogy nem sikerült sok kézzelfoghatót felmutatni ami nem osztaná meg az országot? Ahol jól kormányoz a kormány ott általában nem kell milliárdot ellocsolni propagandára, hogy félelmet keltesenek benned meg hamis gondolatokat nem? Tudom lehet túlságosan logikusan gondolkozok lehet le kéne ülnöm az M1 elé meg nem beszélgetni kollegáimmal velük mi a helyzet, vagy családtagjaimmal, de az úgy elég uncsi nem?

dec. 12. 20:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Ez sosem fog bevallani semmit. Megszokta hogy akkor is megtapsolják ha mindent elkúr, aztán vihog mint kacsa a vízben.
dec. 12. 20:59
 2/11 A kérdező kommentje:
#1 Most miért mondod, nem Gyurcsány a hibás az elmúlt 14 évért? Dehogynem, hát szemeket lövetett ki!!!!!!
dec. 12. 21:00
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
@2 es attol szar a gazdasagi helyzet, attol van 15 evnyi teljkormanyzas utan rottyon az orszag, mert Gyurtcsany 20 eve egy darab "szemeket" "lovetett ki"?
dec. 12. 21:03
 4/11 A kérdező kommentje:
#3 Ironizáltam, szerintem egyértelmű.
dec. 12. 21:05
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Jó bornak is kell a cégér. Nem sokat értesz a modern kommunikációhoz.
dec. 12. 21:14
 6/11 A kérdező kommentje:
Épp ellenkezőleg egyébként nem tudom mi az a modern kommunikáció én maradok annál amit megtanultam:)
dec. 12. 21:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
10 pontos kérdés, de erre csak Viktorta tudná a választ, ha felébredne megszemlélni a valóságot is, nem csak az elképzelt világát.
dec. 12. 22:35
 8/11 A kérdező kommentje:
#7 A mangalica tudna csak pontos választ adni ez tény, de ő meg túl gyáva ehhez.
dec. 13. 12:18
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én ezért nem tartom „zseninek” Rogánt meg a többit. Csak akkor működik a propaganda ha a világ összes pénzét elköltik rá.

A legtragikusabb az, hogy nem élnek jól a Fideszesek. Bárcsak jól élnének, boldogok lennének, de ők is ugyan úgy sz*pnak, mint a nem Fidesz szavazók.

Aki eddig hatalmon van az nem fog építeni, csak a hatalmát minden áron megtartani és rombolni.

Egyébként ha 2006-ban Gyurcsány lemond Orbánnak sosem lett volna 2/3-a. A baloldal nyitotta ki Pandora szelencéjét.

dec. 13. 16:00
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
*Utolsó vagyok. Elnézést a baloldaliaktól, Gyurcsányék sosem voltak azok.
dec. 13. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!