Ha olyan jó az ország helyzete, akkor ahelyett hogy így érezné az átlag magyar miért kell azt a kormánynak, és táborának bizonygatnia?
Figyelt kérdés
Ha minden olyan jó itthon, és nincsenek problémák meg mindenki hempereg a pénzben miért akar meggyőzni engem a Fideszes, és a kormány hogy itt milyen jó, és mennyire jól állunk? Ha jó lenne, akkor éreznem kéne nem? Vagy talán rosszul gondolom tudom hogy minden Fideszes itt havi 1-2 milliót keres, és 5 lakása van, és csúcs munkája, és Gyurcsány b*szott el mindent, de akkor hogy lehet hogy egy átlag magyar aki nem fogyaszt propagandát ezt nem érzi? Persze ellenzéki szereplőkkel lehet szimpatizálni, vagy nem szimpatizálni ez mindenki döntése, de miért nem lehet elismerni legalább úgy mint anno Gyurcsány, hogy elkúrtuk sz*r a helyzet, és ha el is ismernék 14 év alatt hogy nem sikerült sok kézzelfoghatót felmutatni ami nem osztaná meg az országot? Ahol jól kormányoz a kormány ott általában nem kell milliárdot ellocsolni propagandára, hogy félelmet keltesenek benned meg hamis gondolatokat nem? Tudom lehet túlságosan logikusan gondolkozok lehet le kéne ülnöm az M1 elé meg nem beszélgetni kollegáimmal velük mi a helyzet, vagy családtagjaimmal, de az úgy elég uncsi nem?dec. 12. 20:47
11/11 anonim 

válasza:

Ezt egy munkahelyen is le lehet mérni. Vannak a Fideszesek, és a nem Fideszesek. A Fideszesek szerint már az is késő lenne, ha Orbánt ma szenté avatnák. Nincs háború(!), bár ezt szerintem az EU-nak köszönhetjük. Minden jó, minden szép, csak a Fidesz! A másik oldal, a nem Fideszes,(én), nem érti az Euro, meg az árak száguldását, és a tényleg már a csapból folyó propagandát. Magyarországnak voltak sötét időszakai, vagy csak azok voltak(?), de ami most van, én semmi távlatot, terveket, jövőt nem látok, a harácsolás folytatásán kívül. Most még valami remény van a Tisza párt felbukkanása miatt, de ha 2026-ban is nyer a Fidesz, itt vége lesz minden reménynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!