Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az hazaáruló aki támogatja...

Az hazaáruló aki támogatja azt a maffia rezsimet amelyik jelenleg is irányítja az országot? Ti szerettek Orbánisztánban élni?

Figyelt kérdés

dec. 16. 01:25
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
23%
Nem. Igen.
dec. 16. 01:29
 2/27 anonim ***** válasza:
79%

Nem biztos, hogy hazaáruló, lehet, hogy csak nem elég tájékozott vagy könnyen megvezethető, kevésbé intelligens.

A rendszer valódi kiszolgálói viszont mind hazaárulók, nincs mit szépíteni rajta. Elárulják az ország jövőjét a pillanatnyi vagy rövidtávú saját boldogulásuk érdekében, nem törődve azzal, hogy az ország merre halad.

Hogy szeretem-e látni, ami itthon történik?

Nem.

dec. 16. 02:57
 3/27 anonim ***** válasza:
78%
Igen. Egy hazaáruló féreg.
dec. 16. 06:14
 4/27 anonim ***** válasza:
85%

Akik elfogadják hogy pedofilokat menteget a kormány, lop-csal-hazudik, valamint össze uszítja és rettegésben tartja az embereket, és mindezt úgy tálalja hogy ezeket Magyarországért teszi, mégegyszer mondom akik ezeket a dolgokat elfogadják és jónak látják azoknak komoly baj van az ítélő képességükkel. Az ilyen emberek ne akarják megmondani a többi honfitársuknak hogy mi a helyes irány, mert ők elvakult döntésképtelen emberek akiknek kell egy dicső vezér aki megmondja hogy mit tegyenek és mit ne, ez meg már a diktatúrákra jellemző.

Én semmiképpen sem akarok diktatúrában élni! engem ne kényszerítsen bele senki semmilyen diktatúrába, se puha se kemény diktatúrába, én szabadon akarom élni az életem! én eltudom dönteni hogy nekem mi a jó és mi a nemjó.

A fentiek tudatába az én olvasatomban aki így kormányoz az hazaáruló mert nem a népe érdekét képviseli hanem a saját és a bandája érdekeit, ezért lekell váltani.

2026-ban el kell zavarni ezt a tolvaj pedofil bandát és egy sokkal jobbat kel megválasztani. Legyen végre béke-nyugalom- és jólét Magyarországon, szebb élhetőbb Magyarországot kívánok mindenkinek.

dec. 16. 06:16
 5/27 anonim ***** válasza:
89%

Általában sajnos igen, a legteljesebb mértékben azok

Mármint nem csak azzal hogy őket támogatják, de a politikai szemlélete a legtöbb magyarnak felér egy hazaárulással. Sajnos ez egy ilyen nemzeti minimum lett itt, kb. kötelező hazaárulónak lenned ha itt élsz, mert hasonulni kell a többséghez

dec. 16. 07:10
 6/27 anonim ***** válasza:
20%

Eleve nem lehet hazaáruló. Hazaáruló az aki külföldi hatalmak kormanyával, fegyveres erejével vesz fel vagy tart fenn kapcsolatot a fennálló rend megdöntésére. Felreértés ne essék én idült fideszrühellés betegségben szenvedek, de a diagnózisom az hogy begyulladt a jogászdiplomád.

51F szagorvos.

dec. 16. 07:23
 7/27 anonim ***** válasza:
84%

"51F szagorvos"

Te a szaglást kezeled vagy mi?

dec. 16. 07:52
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Jogilag, gondolom a köznyelvi definíció szerint értette. Kb hogy a házad érdeke ellen dolgozol.

Amúgy még jogilag is felmerülhet csak ahhoz ismernünk kellene a titkosított szerződéseket, mint Paks2 stb, mert a kormány ettől függetlenül hozhatott az országnak kedvezőtlen döntéseket és adhatott el területeket az oroszoknak és kínaiaknak.

dec. 16. 07:54
 9/27 anonim ***** válasza:
74%

Jogilag nem valószínű hogy ezt rá lehet sütni a kormányra (még)

Viszont ugye az ország népszavazáson döntött a nato és eu tagságról is, amiket azóta is támogat. Ezzel szembemenve az oroszokat támogatni hazaárulás.

Jogilag csak akkor lesznek azok ha nyílt szakítás történik, vagy ha kiszivárognak a titkos megállapodások az oroszokkal.

Addig csak tudjuk hogy azok, de nem kezelhetjük tényként. Viszont aki őket támogatja az ugye ezt támogatja, maga is hazaárulóvá válik

dec. 16. 07:59
 10/27 anonim ***** válasza:
17%
4: A kormány semmiféle pedofilokat nem menteget, épp ellenkezőleg, soha ennyi pedofilt nem zártak börtönbe, mint most.
dec. 16. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!