Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz bérkommentelőinek...

A Fidesz bérkommentelőinek hogy fizetnek egyébként, vagy milyen a bérezés?

Figyelt kérdés
Annyi, de annyi ugyanarra a kaptafára épülő kommentet látok kamu profilokról, vagy szimplán ugyanolyan nevekkel. Ezeknek mennyit fizetnek? Remélem azért ez kivételesen nem az én adómból megy most.

ma 01:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
23%
Kétlem hogy léteznek "bér"kommentelők, maximum fidesz szimpatizánsok
ma 01:18
 2/20 A kérdező kommentje:
#1 Biztos van 1-2 olyan majom aki saját meggyőződésből böfög vissza konkrét M1 adásokat, de van olyan akit látok hogy folyamatoson tiktokon/youtubeon/akár még facebookon is ugyanabban a stílusban ír vagy ugyanazzal a névvel/képpel. Mégis egy normálisan dolgozó értelmes embernek hogy lenne erre ideje meg energiája, ha nem adnának neki a culáger munkáért egy kis alamizsnát.
ma 01:22
 3/20 anonim ***** válasza:
71%
Én csak hallomásból, nem 100%-ig biztos forrásból tudom, hogy a Fideszes bérkommentelők egy emeltebb közmunkabért kapnak, de nem kapják meg a minimálbért. Ezek többnyire falusiak akiknek ez jobb, kényelmesebb lehetőség mint kokerókkal a közmunka.
ma 01:26
 4/20 anonim ***** válasza:
19%

Nyugdíjasok mondjuk?

Remélem nem hiszed hogy fizetnek embereknek kommentelésért... mi vagy te? Konteós?

ma 01:37
 5/20 A kérdező kommentje:

#3 Simán el tudnám képzelni egyébként.

#4 Hát sok mindent nem tudtunk elhinni az években és valóság lett. Egyébként simán lehet hogy nyugdíjasok, de azoknak hol van annyi esze a technikához hogy kamu fiókot hozzanak létre meg AI generált képpel minden felületen.

ma 01:52
 6/20 anonim ***** válasza:
84%

"Remélem nem hiszed hogy fizetnek embereknek kommentelésért... mi vagy te? Konteós?"

Szerinted Bohár, Trombitás, DeákDani meg a többi hasonló nyominger ingyen terjeszti a faxságait 24/24-be a facebookon meg mindenhol?

ma 02:32
 7/20 anonim ***** válasza:
82%
Ezek inkább a fidelitasból kerültek ki, hasonló figurák mint a Bohár-Deák-Trombitás és hasonszőrűek féle banda, csak a többiek (még) nincsenek ennyire felkapva, bejáratva - nyilván nem is kapnak annyi pénzt, mint ezek a már ismert jómadarak.
ma 03:13
 8/20 anonim ***** válasza:
75%

A Megafon erre lett kitalálva!!!

Sok idióta bérnyalóka hinti tele a napi fórumokat, médiákat a sok baromságukkal. Ráadásul a központjukból kapják meg az irányvonalat, a módszert stb.

Menjetek pl. az index fórumára a politikai kategóriába: pár nap alatt kiismered az egész hordát!

Egyesek legalább 20 néven kommentelnek - de az elkötelezett baromságuk ugyanaz!

Igen, vannak sokan akik a Fidesz júdáspénzén, a mi pénzünkön élősködnek!

ma 05:07
 9/20 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező! Neked egy kérdésed feltevésért mennyit fizetnek?
ma 06:19
 10/20 anonim ***** válasza:
17%

Én csak hallomásból tudom, hogy minden ilyen kiírt kérdés után 5 ezer forintot fizetnek.

Állítólag a különböző civil szervezetek osztják ki a pénzt ami külföldről érkezik.

De a kérdező erről biztosan többet tud.

Lehet hogy a Fidesznek is van ilyen hálózata, de én arról nem tudok.

ma 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!