A Fidesz bérkommentelőinek hogy fizetnek egyébként, vagy milyen a bérezés?
Figyelt kérdés
Annyi, de annyi ugyanarra a kaptafára épülő kommentet látok kamu profilokról, vagy szimplán ugyanolyan nevekkel. Ezeknek mennyit fizetnek? Remélem azért ez kivételesen nem az én adómból megy most.dec. 11. 01:14
11/31 anonim válasza:
2 forintot adnak minden egyes gyakoris bejegyzésért. Soha nem kerestem ilyen jól. Mészáros Lőrinc, a példaképem sem él ilyen jól, mint én most.
12/31 anonim válasza:
Bérkommentelő nincs, de igény volna rá.
13/31 anonim válasza:
Fidesz bérkommentelő?
Te ingyen is kommentelsz a fidesz javára, amikor itt akarod levezetni a feszkód.
Vagy 24 éve szavaztam utoljára, de amit az ellenzék szavazóbázisa leművel egy ideje, nem csodálom, hogy mindig 2/3-ad a fidesz.
14/31 anonim válasza:
Jól jönne téli mellékesnek ilyen bérkommentelés! Hol lehet jelentkezni?
De ha a főnököd Magyar Petya többet ajánlana mint a fideszesek akkor az is megfelel.
15/31 anonim válasza:
Amikor bebizonyosodott hogy az orbán beszédein vannak bér tapsolók akkor már sejthettük hogy lesznek még itt bérkommentelők is.
17/31 anonim válasza:
Kb annyit kapnak, mint te,valamelyik ellenzéki párttól. És a te (mi) adónkból kapják ők is, te is.
18/31 A kérdező kommentje:
De figyeljetek, ha jól fizet dobjatok egy üzit nyugodtan mellékesbe én is írok ilyen sz*rokat aztán jót nevetek majd azon aki támogatólag ír oda hozzá és felveszem a suskát :D
dec. 11. 15:44
19/31 anonim válasza:
Na, a 19-esben jól megmondtad, lehet, hogy plusz pénzt is kapsz érte a gazditól.
20/31 A kérdező kommentje:
#20 Melyik gazditól kapok pontosan, ha szimplán rühellem a Fideszt, és semelyik pártot nem támogatom? Mesélj a "gazdimról" hátradőlök meghallgatom.
dec. 11. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!