Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz bérkommentelőinek...

A Fidesz bérkommentelőinek hogy fizetnek egyébként, vagy milyen a bérezés?

Figyelt kérdés
Annyi, de annyi ugyanarra a kaptafára épülő kommentet látok kamu profilokról, vagy szimplán ugyanolyan nevekkel. Ezeknek mennyit fizetnek? Remélem azért ez kivételesen nem az én adómból megy most.

dec. 11. 01:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
73%
Krumpliban kapják a járandóságot a magyarok, fideszes helyi képviselőnek adott kézcsók után vehetik át. A nagyobb rész ruszki, szentpétervári és moszkvai trollfarmokról tolják. Ők nem kapnak krumplit, helyette rubelt.
dec. 12. 08:50
 22/31 A kérdező kommentje:

Na úgy látom nem derül ki hogy ki a gazdim meglepődtem..

#21 Hát ez már nem olyan vonzó nekem ezt akkor meghagyom a culágereknek.

dec. 12. 20:56
 23/31 anonim ***** válasza:
26%

22-es!

Nem tudom kinek bérkommentelsz, honnan kellene tudnom?

Azt sem tudom, hogy mennyit kapsz érte.

dec. 12. 21:51
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Küggyed a rubeleket Taóni!!!
dec. 13. 04:30
 25/31 A kérdező kommentje:
#23 Na látod pontosan azért nem tudod, mert nem tolom senki szekerét. Ellenben azzal aki a kormány s@ggnyalonca az jogosan vádolható. Az én fizetségem a komcsik könnyei :)
dec. 13. 05:17
 26/31 anonim ***** válasza:
0%

25-ös!

És szerinted nem furcsa, hogy az összes ellenzéki ezt mondja, hogy ő senki szekerét nem tolja, nem valakinek a seg*ét nyalja, ellenben aki Fidesz szimpatizáns, az csakis seg*nyaló bérkomentelő lehet?

Mert szerintem azért ez elég hihetetlen.

dec. 13. 05:57
 27/31 A kérdező kommentje:
#26 Igen ilyen formában az, de nem jellemző általában aki ellenzéki az vagy Tiszás, vagy még Óellenzéki vagy MHM-es, és hangot is ad annak kivel szimpatizál, csak elfelejted azt az aprócska részletet hogy mennyi ember bizonytalan, vagy nem nyilatkozik még arról hogy ő kit támogat. Én kivárom a 2026-ot mi lesz még addig, de ha úgy látom maximum nem szavazok, de p@dotámogató hazaáruló tolvajokra nem húznám be az X-et soha.
dec. 13. 06:15
 28/31 anonim ***** válasza:
0%

27-es!

Garantálom neked, hogy bárkit megkérdezel, mindenki azt fogja mondani, hogy pedotámogató hazaáruló tolvajokra nem fog szavazni. Csak az a probléma, hogy a Fideszesek szerint a baloldali ellenzék a pedotámogató hazaáruló banda, az ellenzék szerint meg a Fidesz.

dec. 13. 06:26
 29/31 A kérdező kommentje:
Csak a különbség hogy az egyik csak azért mondja, mert azzal vádolja az ellenséget amit ő csinál a másik meg azért, mert igaz. Itt nem a hit a lényeg, hanem hogy az ember használja-e azt ami a nyakán van, vagy hagyja hogy átmossák neki azt. A hit kérdése kizárólag a vallás a politika nem erre épül.
dec. 13. 06:37
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Én utánajártam a dolgoknak és többnyire ezek az emberek önkormányzati dolgozók és annak rokonai, zöldfülű dolgozni alkalmatlan csicskájai akik home office-ban nyomják ezt a sz@rt.
dec. 14. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!