Csodálkozunk azon, hogy a Fidesz nyer 14. éve, mikor a magyarok egy fogatlan, tehetségtelen, énekelni nem tudó Fehér Krisztiánt szavaznak meg az X Faktor győztesének?
65#
"Te honnan tudnád mi megy a munkahelyeken, amikor egy percet nem dolgoztál? :D :D"
Ja mondod te aki csak bejár a munkahelyére és a roma elvégzi a munkát helyetted!
Ülj le te magadnak te rasszista retardált barom.
Te szerinted én nem dolgoztam egy percet sem?
Amikor autópályán jársz na azt úgy gondold hogy én munkám által mész rajta...
Igaz a Magyar főnökség eléggé ellopja a lét...
Habár ti csak azt az egyet tudtok lopni és csődbe tenni az országot
71
Helyettem biztos nem végzi el, meg senki helyett nem végzi el, te szarkupac.
Mi az, hogy ülj le magadnak? Miféle primitív mondat már ez. Nézz utána mit jelent a rasszista, te korcs, mert itt még mindig csak te vagy az.
Te csináltad? Akkor azért ilyen szarok az autópályák :D :D
Lopni, rabolni, az országot leprateleppé varázsolni te tudod. Képzeld el mi lenne, ha még főnök is lennél.
Nem úgy volt, hogy eltakarodsz?
71
"Te csináltad? Akkor azért ilyen szarok az autópályák :D :D;
Már írtam ti csak adjátok a munkát mi elvégezzük.
Úgy végezzük el ahogy ti akarjátok...
Olcsón akarjátok hogy többet lopjatok el
Ülj le magadnak és éhez vagy mit tudom én spórolj🤣
Te rasszista korcs megalkuvó éhező népcsoportok vagytok
Nem úgy volt hogy mész aludni?
Szerintem menj ne hogy éhes legyél mert akkor meg fogod enni a holnapi kaját és nem tudsz spórolni...
De ne aggódj lesz 1 rib..anc aki elvesz minden megéhezett filléredet is.
66#
;Cuckold mi? Mondja az, aki az anyját, hugát, lányát futtatja;
Sajnos mi nem vagyunk perverzek a szexben abban ti vagytok!!
És azért mentek bele minden féle perverz dologba.
73
Semmit nem végzel el, csak a segélyt veszed fel, de még ez sem elég neked, mert meg is lopod, ki is rabolod az eltartóidat.
"Te rasszista korcs megalkuvó éhező népcsoportok vagytok"
Mondja a magyargyűlölő, félvérgyűlölő selejt, aki egy olyan népcsoporthoz tartozik, amiben híresen sok a gyáva :)
Én nem ígértem semmit, te mondtad, hogy mész tovább kötöszködni, ahogy mindig, ehelyett még mindig itt bszod az anyádat
Azért megyünk bele minden perverzbe, mert ti nem vagytok azok? Mekkora egy retardált lúzer vagy :D :D Dehogynem nem vagytok azok, te is azért lettél beteg, mert a báttyád meg a nővéred csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!