Csodálkozunk azon, hogy a Fidesz nyer 14. éve, mikor a magyarok egy fogatlan, tehetségtelen, énekelni nem tudó Fehér Krisztiánt szavaznak meg az X Faktor győztesének?
Épp az hogy azok tudnak focizni,zenèt is évekig jártok suliba hogy megtanuljátok de sohasem fogjátok
Táncolni tanulni is milliókat képesek vagytok kiadni de akkor sem tudtok
Romáknak a zene a tánc a jókedv
a Vérbe van.
De egyébként pár hete néztem a YouTube csatornán a híres magyar focit hát mit ne mondjak gól az volt csak sajnos saját kapura sikerült
Haza akarta passzolni a kapusnak de biztos ki akarta próbálni milyen érzés gólt rúgni 🤣🤣🤣
50.Ne általánosíts, én is az vagyok, de utálom a szotyit köpködő, nagyképű majmokat. Talán jobban mint ti!
51: Az utolsó dolog, amit a fociról írtál az vicces, és majdhogynem úgy is van. A másik az nem teljesen van úgy , Mert én pl. nem tudok táncolni, a zenét imádom, de nem a rötkös beles bódy gusztit meg a többi kannás fakanalas jajgató szart, hanem a goát, és progresszív zenei stzílust (pl. Boris Brejcha)... És amit te jókedvnek ítélsz, az az,amikor a buta retkes cigányok viháncolnak, nem tudnak viselkedni, és mindenkit lenéznek, ha sokan vannak belekötnek mindenkibe aki normális (és nem kigyúrt kopasz vadállat) miközben sokan egy elmaradott buta szarok.
És ez a 80%-ra igaz.
(Még valami, nem bántásból, de a helyesírásod elég fos.)
51
Kik tudnak focizni? Mondj már egy roma focistát.
Zene bizonyos embereknek a vérében van, meg a tánc is. Aki tanul az általábsn megtanul, ritka az akinek semmi érzéke nincs hozzá.
A zene, a tánc a vérükben van, mégis inkább bűnöznek vagy beleszarnak mindenbe. A jókedv nincs a vérükben, inkább a balhézás.
A focit leszrom.
52
Bocs, nem szeretek általánosítani, de van, hogy úgy sikerül. Most főleg ez az állandóan általánisító, folyamatosan hazudozó patkány provokálta ki. Amúgy mindenben egyetértek :D
55: Nekem írod hogy gondoljam végig? :D
Ez mi ez?
"Épp az hogy azok tudnak focizni,zenèt is évekig jártok suliba hogy megtanuljátok de sohasem fogjátok
Táncolni tanulni is milliókat képesek vagytok kiadni de akkor sem tudtok"
Nem elég hogy orbitális hülyeség, még a szavakat sem tudod rendesen egymás után pakolgatni, hogy normálisan értelmezhető legyen amit írni akarsz. Ráadásul a vesszők és mondatvégi pontok helyét sem tudod hogy mikor hová kell tenni.
És akkor te jössz nekem azzal a szöveggel, hogy
"Mielőtt ócsárolsz a helyesírásról előtte gondold végig.
Ne írj olyant amire te sem vagy képes."
-
Hogy lenézem? Ha az annak számít, hogy tudható, hogy a java egy patkány gyökér, uralkodó természetű és beképzelt, akkor jól van, lenézem. Viszont semmit sem számít amit írsz rólam.
-
"Még rendes nevét sem tudod leírni és te látsz meg mást hogy ír helyesen"
Ha a bódi gusztira gondolsz, akkor egyrészt direkt írtam kisbetűvel, mert ennyit érdemel. Viszont Boris Brejcha nevét pl. pont rendesen írtam, mert ő meg ezt érdemli. Az "y" is a "bódy-ban" a pont leszarom kategória. Kíváncsi lennék te hogy írod a külföldi előadókat mondjuk fejből azok után, hogy összefüggést nélkülözve fogalmazol.
Érdekes törölve lett amit írtam.
Írjatok amit akartok saját véleményem van rólatok ahogy nektek is.
Szarom le a külföldi előadókat amit szeretsz.
Ne légy más mert úgyis ott a C a homlokodon!
"Ne légy más mert úgyis ott a C a homlokodon!"
Igen! És tudom én azt jól. Attól még ugyan úgy megítélnek, sőt! Még akkor is ha megismernek, és akkor már tudják jól hogy én nem vagyok olyan, mégis bennük van az, hogy "ez csak egy C, és biztos csak meg játssza magát" ...
Még akkor is ha ezt tagadják.
Én már ennyi idősen ösztönösen megérzem az ilyesmit. hogy kiben van a származásom miatt fenntartás, kiben kevésbé, kiben alig, vagy nincsen.
Én már ennyi idősen ösztönösen megérzem az ilyesmit. hogy kiben van a származásom miatt fenntartás, kiben kevésbé, kiben alig, vagy nincsen.
Szóval meg vannak ám a másik oldalon is az "érdekességek" . Persze megértem miért, stb...
De akkor is.
Egyébként ez engem nem érdekel. Akinek tetszik hogy az vagyok aki, jó, akinek nem úgyis jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!