Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csodálkozunk azon, hogy a...

Csodálkozunk azon, hogy a Fidesz nyer 14. éve, mikor a magyarok egy fogatlan, tehetségtelen, énekelni nem tudó Fehér Krisztiánt szavaznak meg az X Faktor győztesének?

Figyelt kérdés

dec. 9. 11:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:

20

De megint általánosít a barom. Külföldiek sem jobbak, igaz ott sem mindegyik szar.

dec. 25. 14:10
 22/75 anonim ***** válasza:
85%

21

Külföldi énekeseket azért nem lehet összehasonlitani a magyar ènekesekhez

Külföldiek azok sztárok!!!

De a Magyar 🤣

Sajnos a magyarok semmiben nem érnek el sikereket sem éneklés,sem Filmekben,szinte semmiben.

Éppen ma néztem egy magyar filmet,🤣semmi történet azonkívül hogy esznek,verselve beszélnek,illetve basz,,,nak 🤣

dec. 25. 14:17
 23/75 anonim ***** válasza:
Azért a magyar együttesek és énekesek értek el kinti sikereket is, és/vagy elismertek voltak, igaz, nem mai énekesekről írok. Nézz utána a neten.
dec. 25. 14:33
 24/75 anonim ***** válasza:

23#

Igen a nem mai "sztárok;

Inkább a mostaniak celebek nem sztárok.

S semmiből lettek úgymondván énekesek

dec. 25. 15:40
 25/75 anonim ***** válasza:

"Inkább a mostaniak celebek nem sztárok.

S semmiből lettek úgymondván énekesek"

Igaz...

Minden hígul. a kultúra, az emberek, a tisztelet, az emberség, stb. És elég durván hígul. Kíváncsi vagyok mi lesz ennek a vége :D

dec. 25. 15:57
 26/75 anonim ***** válasza:

22

De össze lehet. A külföldiek is celebek. A magyarok is értek el sikereket. Még filmekben is, te patkány.

Na akkor lássuk. Mi volt az a film, amit láttál?

dec. 25. 17:14
 27/75 anonim ***** válasza:
A ti dolgotok a szájkarate, de van itt olyan, aki nem a patkányozást érdemelné meg, hanem minimum egy kemény torkon rugást, mert csakis azért jár ide fel, hogy beugasson mindenkinek a 12 éves buta kis gyökér fejével... Szóval nem értem miért írsz neki ilyet. Szerintem nem érdemelte ki, csak leírta a véleményét.
dec. 25. 20:30
 28/75 anonim ***** válasza:
A haverod igen ezt érdemelné. Egy 12 éves szintjén lévő, hazudozó, rágalmazó cigány vagy simán magyargyűlölő troll. Ha előbbi, akkor még skizofrén is, mert magából indul ki. És nem csak itt csinâlja ezt, hanem már youtube-on is terjeszkedik.
dec. 25. 20:47
 29/75 anonim ***** válasza:

26#

"Te patkány;

Erről beszélek,inkább nem minősítelek nem sülyedem a szintedhez.

Mondjál már akkor te egyet is te nagy okos..

Még egy sorozatot sem lehet mondani

dec. 26. 08:47
 30/75 anonim ***** válasza:

21# vagyok

Mindenki lehet véleménye szerintem,

dec. 26. 09:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!