Az a két állítás igaz lehet,hogy a Momentumra és a Mi Hazánkra a hülyegyerekek, a DK-ra meg a fogatlanok szavaznak?
Figyelt kérdés
2023. márc. 27. 08:12
1/23 anonim válasza:
A momentum hülyegyerekekből áll, ez mondjuk igaz. A DK meg egy házaspár magánvállalkozása, pár lelkes követővel.
2/23 anonim válasza:
A Mi hazánkra meg azok, akik jobboldaliak, de Orbánt már unják.
3/23 anonim válasza:
A momentumra sznob fiatalok szavaznak.
A mihazánkra a primitív turbomagyar hungaristák.
A dkra meg azok akik belátták,hogy orbán helyett még dobrevék is jobbak lennének.
Én egyikre se.
4/23 anonim válasza:
A Fideszre meg az agyatlanok😅😅
Szép kis munkamegosztás, négy pártból össze lehetne állítani egy majdnem jó embert.
5/23 anonim válasza:
A dékára az idióták, prolik szavaznak, a fogak száma nem befolyásoló itt.
6/23 anonim válasza:
Pont,hogy a fidesz a prolik pártja.
Az értelmiség kezét már rég elengedték.
7/23 anonim válasza:
Én fogatlan vagyok viszont rendkívül okos és a Mi Hazánkra szavazok. Akkor most ledobta az agyatok az ékszíjat?
8/23 anonim válasza:
Annyira okos vagy,hogy nem hallottál fogorvosról?
9/23 anonim válasza:
A Mi Hazánk előző választások előtt elég jól behúzott egy sereg fóliasapkás laposföldhívő szintű debilt.
10/23 anonim válasza:
Annak se tiszta az ítélőképessége, aki ilyen szinten általánosítja az embereket az alapján, hogy hova húzták az x-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!