Csodálkozunk azon, hogy a Fidesz nyer 14. éve, mikor a magyarok egy fogatlan, tehetségtelen, énekelni nem tudó Fehér Krisztiánt szavaznak meg az X Faktor győztesének?
61: Ha úgy érted, hogy nem a saját szövegemet szerkesztettem újra, hanem valahonnan másoltam be ide, Akkor tényleg nem vagy egy agytröszt, ami a szövegértést illeti.(Ctrl + v).
Nem másolok sehonnan, Nincsen szükségem rá, ha ez eddig nem jött volna le...
64#
Kell ti nálatok butább nép
63#
Te veled meg azért értenek most egyet mert a saját véred nézed le.
De hidd el akkor is egy nagy büdös C leszel mindig is a parasztoknak.
Ha dolgoztál már velük egy csapatban akkor érezheted hogy különc vagy.
És bármi is tűnjön el abban te leszel bűnös
62#
Nem is értem mit írtál 🤣
Ülj le magadnak
Na léptem szét nézek az oldalon és olvasgatom hogy adják oda a nejüket a magyarok más férfinak 🤣🤣🤣🤣(Cuckold)
Ahhoz értetek csak 🤣
65
Megint nem tudsz írni, te analfabéta.
Azért értünk csak vele egyet, mert veled ellentétben normális. Nem a vérét nézi le, hanem a hozzád hasonló, a népét lejárató férgeket. A te szemedben lesz csak egy "korcs", te retek.
Te honnan tudnád mi megy a munkahelyeken, amikor egy percet nem dolgoztál? :D :D
Érdekes, sok roma nincs kiutálva és a csapat tagjának érzi magát
66
Mert még a szövegértelmezés sem megy.
Cuckold mi? Mondja az, aki az anyját, hugát, lányát futtatja :D :D Menjél, nézzél körbe, köss bele mindenkibe mint az utcán, ahhoz értesz csak. Egy mazochista senki vagy, aki azt élvezi, hogy itt is, meg még s youtube-on is felmossák vele a padlót :)
"Te veled meg azért értenek most egyet mert a saját véred nézed le."
Van olyan... De ez itt most nem az a szituáció. És úgy általában nem jellemző a nem cigányokra.
-
"De hidd el akkor is egy nagy büdös C leszel mindig is a parasztoknak."
Az emberek kb. 70-80%-nak igen, (amíg meg nem ismernek) abból csak 20% ismeri be, a többi a Wc-n ülve gondol úgy rád, hogy "A cigánygyerek mondta hogy" bla bla bla stb., de ezt nem kimondottan rasszista indíttatásból teszik.
-
"Ha dolgoztál már velük egy csapatban akkor érezheted hogy különc vagy."
Igen. De! Amikor megismernek, és el telik egy bizonyos idő, akkor már csak max. kb. 20%-nak vagyok/maradok az...
Tudtad hogy nem az a cigány aki úgy néz ki, hanem aki úgy viselkedik???
Hidd el ez nagy igazság!
"És bármi is tűnjön el abban te leszel bűnös"
Van ilyen, nem is hinnék az emberek hogy mennyi!
Egyszer nekem is mondta egy öreg, amikor eltett ezt-azt, hogy
"Na és? úgyis azt hiszik hogy a ez a rohadt cigány viszi el"
Mintha én nem lettem volna cigány.
Na és itt jön MEGINT az, hogy cigány csak az, aki úgy is viselkedik.
Engem (hiába az voltam) nem néztek annak, főleg nem szemét cigánynak, ellenben amazt igen, de meg is volt rá az okuk. Azt a fajtát senki sem szeretni, hiába is azt hiszi magáról hogy menőbb, okosabb, keményebb...
A Karma körbejár...
Hozzáteszem, hogy az vagyok aki, olyan vagyok amilyen, de engem nem érdekel ki szeret és ki nem. Az legyen az ő bajuk.
A lényeg, hogy nem kell olyan dolgokat mondani és csinálni, amiért később meg utálhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!