Csodálkozunk azon, hogy a Fidesz nyer 14. éve, mikor a magyarok egy fogatlan, tehetségtelen, énekelni nem tudó Fehér Krisztiánt szavaznak meg az X Faktor győztesének?
Figyelt kérdés
dec. 9. 11:49
2/10 anonim válasza:
Ausztriában egy szakállas transzvesztitát szavaztak meg pár éve.
Az mennyivel jobb?
3/10 anonim válasza:
Ennél ezerszer jobbnak tartom, pedig nem vagyok lmbtq fan
Jól tükrözi ez a gyerek az ország színvonalát, büszkék lehetünk rá...
4/10 A kérdező kommentje:
2) Conchitanak van legalabb hangja, es a produkcio amit az Eurovizion eloadott sokaknak tetszett, különleges volt. Nekem sem a kedvencem de el kell ismerni baromi jo eloado. Ehhez kepest Krisztian csak egy muzsika tv-s z kategorias versenyzo.
dec. 9. 12:18
5/10 anonim válasza:
Én azon csodálkozom, hogy egy kormányozni nem képes pártot szavaznak meg 4 évente...
6/10 anonim válasza:
Nekem itt kicsit nagy a logikai szakadék.
7/10 anonim válasza:
Én értem az összehasonlítást, és valahol egyet is értek vele.
8/10 anonim válasza:
Nem igazán értem az összefüggést
Mi köze van a Fidesznek a Fehér Krisztiánhoz...
Ja értem már azt a hülye felfogásod.
Jól van az hogy ő nyerte meg jobb mint ha egy olyan énekes nyerte volna meg aki pálinkafözőröl énekelt volna ,vagy valamilyen gyümölcsből hogyan lesz 1 liter pálesz...😂😂
Hajrá Fidesz
Hajrá Romák
9/10 A kérdező kommentje:
Szerintem egyértelmű, de ha ezt valakinek magyarázni kell ott baj van. Csak gondoljatok bele, kire szavaznak azok a c kategóriások, akik az elmút években lettek hajléktalanok. A fideszre nyílván.
tegnap 11:03
10/10 anonim válasza:
9#
Miért a romákra kell kenni hogy a Fidesz nyer mindig?
Szerinted a P kategóriások nem szavaznak rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!