A Fidderek szerint milyen politikai hasznot szerezhet Magyar Péter egy gyermekotthonból, ha minden rendben van, és amúgy sem a Fidesz, hanem az igazgató dolga rendben tartani?
tegnapelőtt 19:20 én vagyok, aki írta hogy xarok az érveid Kérdező
(csak azért írom mert látom valaki mással is vitába keveredtél)
A komcsis kommented azóta, ha jól látom, törölték. Nem én töröltettem, én lereagáltam annyival, hogy minden ballibbant így érvel.
Nem vagy te igazi jobboldali, akkor egész biztos nem szavaznál a tiszára, miközben itt van a Mihazánk.
Tudod, régen csata előtt arra az oldalra álltak a férfiak, akiknek az ügyében hittek. Akkor is ha félelmetes túlerővel szemben kellett harcolniuk. Csak az árulók tettek másként, vagy mert megfizették őket, vagy mert számítók voltak. Röviden: árulók voltak. Az ilyeneket - mint Te - még annyira sem becsülöm, mint a legelvakultabb, leghabzó szájúbb ballibernyákot.
#53 Akkor hadd menjek sorrendbe
"Brutál módon leszarom, hogy te mit gondolsz rólam."
Pedig nem ártana néha odafigyelni a kritikákra! ;)
"Viszont aki az értékrendjével szembemegy, csak hogy a hazájának jobb legyen az az igazán bátor ember. "
Nem. Azt hülyének hívják. És régebben felakasztották, vagy leütötték a fejét, mint árulónak. Csak hogy tudd...
"addig viszont Orbánnál bárki jobban megteszi."
Ebben lehet(ne) valami, ha nem Magyar Péterről lenne szó. Amúgy ő kb pont így tört fel, az ilyen hülyék segítségével, akik követik a birkalogikát. Az elején megmanipulálták a közmédiát, alapozva a fidesz népszerűtlenségére. Olyan ez, mint mikor eldobsz egy hólabdát a havas hegyoldalon: ha a körülmények megfelelők, lehet belőle lavina. Megindul 3-4 birka, nosza a többi utána...
"az ilyen pedofideszeseknek az a heppje, hogy"
Ez rágalmazás. És még csak nem is igaz. Látom nem figyeltél. Mihazánkos vagyok és normális szexuális orientáltságom van. Nem lehet hogy az ilyen durva rágalmazásaid miatt töröltetik a kommentjeid??
"ez az igazi libsi szokás, hogy"
Ez ma már fideszes szokás is. Ezzel szemben a bárgyú röhögés, vihogás - kb mindenen - az igazi libsi szokás. Innen látszik hogy mi vagy: egy libbant. Csak még erről sem tudsz. Remek önismereti csoportok léteznek, javaslom keress fel egyet!
"...akiről kevésbé gondolom ezt"
Az hogy te mit gondolsz rohadtul nincs pariban a világ dolgaival. Sokat fogsz még csalódni...
A többit hagyjuk is, mert csak ismételgeted magad, én meg már unom.
Na csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!