Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidderek szerint milyen...

A Fidderek szerint milyen politikai hasznot szerezhet Magyar Péter egy gyermekotthonból, ha minden rendben van, és amúgy sem a Fidesz, hanem az igazgató dolga rendben tartani?

Figyelt kérdés
Nem fura a pedofideszesenek, hogyha minden rendben van miértne engednék be, hisz magát égetné be azzal, hogy a kormány, vagyis bocsánat az "igazgató" milyen hiper-szuper módon ellátja az intézményt felelős megbízható nevelőkkel, felszerelésekkel, és az élethez szükséges dolgokkal. Ugyan miből kovácsolna MP akkor politikai hasznot, ha itt minden rendben van? És köszönöm nem érdekel hogy Gyurcsány idején mi volt teljese lesz*rom 14 év tejhatalom után köszi.

dec. 7. 23:55
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
én olvassak utána? nem talán neked kellene elmondanod, te nagy felvilágosult?
tegnapelőtt 14:33
 52/53 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 19:20 én vagyok, aki írta hogy xarok az érveid Kérdező

(csak azért írom mert látom valaki mással is vitába keveredtél)

A komcsis kommented azóta, ha jól látom, törölték. Nem én töröltettem, én lereagáltam annyival, hogy minden ballibbant így érvel.

Nem vagy te igazi jobboldali, akkor egész biztos nem szavaznál a tiszára, miközben itt van a Mihazánk.

Tudod, régen csata előtt arra az oldalra álltak a férfiak, akiknek az ügyében hittek. Akkor is ha félelmetes túlerővel szemben kellett harcolniuk. Csak az árulók tettek másként, vagy mert megfizették őket, vagy mert számítók voltak. Röviden: árulók voltak. Az ilyeneket - mint Te - még annyira sem becsülöm, mint a legelvakultabb, leghabzó szájúbb ballibernyákot.

tegnap 15:08
 53/53 anonim ***** válasza:

#53 Akkor hadd menjek sorrendbe

"Brutál módon leszarom, hogy te mit gondolsz rólam."

Pedig nem ártana néha odafigyelni a kritikákra! ;)

"Viszont aki az értékrendjével szembemegy, csak hogy a hazájának jobb legyen az az igazán bátor ember. "

Nem. Azt hülyének hívják. És régebben felakasztották, vagy leütötték a fejét, mint árulónak. Csak hogy tudd...

"addig viszont Orbánnál bárki jobban megteszi."

Ebben lehet(ne) valami, ha nem Magyar Péterről lenne szó. Amúgy ő kb pont így tört fel, az ilyen hülyék segítségével, akik követik a birkalogikát. Az elején megmanipulálták a közmédiát, alapozva a fidesz népszerűtlenségére. Olyan ez, mint mikor eldobsz egy hólabdát a havas hegyoldalon: ha a körülmények megfelelők, lehet belőle lavina. Megindul 3-4 birka, nosza a többi utána...

"az ilyen pedofideszeseknek az a heppje, hogy"

Ez rágalmazás. És még csak nem is igaz. Látom nem figyeltél. Mihazánkos vagyok és normális szexuális orientáltságom van. Nem lehet hogy az ilyen durva rágalmazásaid miatt töröltetik a kommentjeid??

"ez az igazi libsi szokás, hogy"

Ez ma már fideszes szokás is. Ezzel szemben a bárgyú röhögés, vihogás - kb mindenen - az igazi libsi szokás. Innen látszik hogy mi vagy: egy libbant. Csak még erről sem tudsz. Remek önismereti csoportok léteznek, javaslom keress fel egyet!

"...akiről kevésbé gondolom ezt"

Az hogy te mit gondolsz rohadtul nincs pariban a világ dolgaival. Sokat fogsz még csalódni...

A többit hagyjuk is, mert csak ismételgeted magad, én meg már unom.

Na csá.

tegnap 15:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!