A Fidderek szerint milyen politikai hasznot szerezhet Magyar Péter egy gyermekotthonból, ha minden rendben van, és amúgy sem a Fidesz, hanem az igazgató dolga rendben tartani?
Figyelt kérdés
Nem fura a pedofideszesenek, hogyha minden rendben van miértne engednék be, hisz magát égetné be azzal, hogy a kormány, vagyis bocsánat az "igazgató" milyen hiper-szuper módon ellátja az intézményt felelős megbízható nevelőkkel, felszerelésekkel, és az élethez szükséges dolgokkal. Ugyan miből kovácsolna MP akkor politikai hasznot, ha itt minden rendben van? És köszönöm nem érdekel hogy Gyurcsány idején mi volt teljese lesz*rom 14 év tejhatalom után köszi.dec. 7. 23:55
31/53 anonim válasza:
Szerintem Empé egy pszichiátriai eset és éppen ezért nagyon helyes, ha nem engedik gyerekek közelébe.
32/53 A kérdező kommentje:
#31 Akkor ezekszerint Péter a hibás azért is hogy a Fidesz lovagkereszttel tüntet ki pedofilokat, vagy èpp felmenti őket. Hát érdekes gondolat, de hát a Fideszesek úgy tűnik támogatják a pedokat ezek a keresztény jobboldali értékek:)
dec. 9. 14:32
33/53 anonim válasza:
azért nem lakatos márkot tüntették ki, aki nyíltan mesél és büszke a hajlamaira, hanem valakit aki egyébként titkolta ezt a dolgot
34/53 A kérdező kommentje:
#33 Lakatos Márkot elítélte az ellenzék is, és politikához vajmi köze van kár ezzel példálózni. Semjénpedo ad pedoknak kitüntetést.
dec. 9. 14:39
35/53 anonim válasza:
Kérdező, nagyon gyengék az érveid. Az hogy eddig a takonygombóc fejű messiás tiszapetykáról nem derült ki hogy pedofil, qrvára nem jelenti, hogy nem is fog kiderülni róla... Lapozz már tovább mert uncsi vagy...
36/53 anonim válasza:
tiszás logikával mondhatom, hogy magyar péter pedofil, maximum utólag tévedésnek titulálom ha bebizonyítja az ellenkezőjét
37/53 anonim válasza:
Én nem mondom senkire hogy az. Viszont szerintem arányaiban minden pártban kb ugyanannyi lehet belőlük. Az hogy most a fidesz pár vezéregeréről kiderült, egy dolog. Erre persze ráugrott a média, ez is egy dolog. Ettől még nem lesznek a tiszások jobb politikusok... Aki pedo azt le kell kapcsolni, persze. De a világban a pénz beszél, kutya ugat. Ez tiszapetykánál éppen ugyanígy lesz. Vagy még jobban... Szóval nem tudom mire verik a nyálukat a birka tiszások...
38/53 A kérdező kommentje:
Elég mélyre jutottak azok akik legitimalizálják a pedofíliát a Fidesznél. Erre nem igen tudok mit mondani elkeserítő és undorító 2-3 fake accról beböfögni, hogy ez IS oké. Beteg egy ország lett.
dec. 9. 19:47
40/53 anonim válasza:
". Aki pedo azt le kell kapcsolni, persze."
Ezt írtam. Erre te: "Elég mélyre jutottak azok akik legitimalizálják a pedofíliát"
Ez egy ilyen ballibbant szokás... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!