Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidderek szerint milyen...

A Fidderek szerint milyen politikai hasznot szerezhet Magyar Péter egy gyermekotthonból, ha minden rendben van, és amúgy sem a Fidesz, hanem az igazgató dolga rendben tartani?

Figyelt kérdés
Nem fura a pedofideszesenek, hogyha minden rendben van miértne engednék be, hisz magát égetné be azzal, hogy a kormány, vagyis bocsánat az "igazgató" milyen hiper-szuper módon ellátja az intézményt felelős megbízható nevelőkkel, felszerelésekkel, és az élethez szükséges dolgokkal. Ugyan miből kovácsolna MP akkor politikai hasznot, ha itt minden rendben van? És köszönöm nem érdekel hogy Gyurcsány idején mi volt teljese lesz*rom 14 év tejhatalom után köszi.

dec. 7. 23:55
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
De egyébként még eddig csak 1 ember tudott kibüfögni egy értelmes választ a kérdésemre. Megválaszolnátok ezt a rejtvényt elvtársak én mint hülye lipsi nem tudok rájönni a megoldásra.
dec. 8. 01:25
 12/53 Dongaben ***** válasza:
34%

"ma 01:09"

Ezek a dolgok, amiket "feltár", csak nektek újak... Toroczkai László, és a Mi Hazánk Mozgalom évek óta foglalkozik a kormány "szennyesének" bemutatásával. Pár ügyben sikerült is elérni, hogy kiderüljön az igazság. Csak erről nem tudtok, mert szinte teljesen kizárják a médiából a pártot. YouTube-n azért sok minden megnézhető. ( Azt még nem tiltották le...)

dec. 8. 01:32
 13/53 A kérdező kommentje:
#13 Én mindig követtem Toroczkait is, és elismerem a munkásságát, ha valaki ő tényleg jobboldali. Csak egy a baj vele túlságosan szélsőséges, és emiatt nem lesz sajna sose esélye. Mondjuk nálam az EP képviselője sajna elvette a kedvemet miután remegő hangon magasztalta a pocakos diktátort.
dec. 8. 01:36
 14/53 anonim ***** válasza:
39%

2,5 hát gratulálok, én nem vettem észre a tejhatalmat.

De akárhogyis mérések bizonyítják, hogy a fidesz szavazók 8 osztályuk sincs meg. Mici akciójának elfogadása sem értelmiségre jellemző.

dec. 8. 01:59
 15/53 anonim ***** válasza:
59%
kik azok a fidderek te tiszamorálisnulla?
dec. 8. 07:58
 16/53 A kérdező kommentje:
#15 Ahogy a 16-os írja mellé támogatják a Fidesz pedofilbarát politikáját
dec. 8. 12:14
 17/53 anonim ***** válasza:
46%
te ettől a sok jellemzőtől csak abban ütsz el, hogy ennek a hazug és aljas tiszának csápolsz és a tiszapedofiloknak
dec. 8. 12:46
 18/53 A kérdező kommentje:
#18 Vádold az ellenséget azzal amit te csinálsz. Már rég elmondta a vezér szóval megértelek.
dec. 8. 13:10
 19/53 anonim ***** válasza:
46%
és miből gondolod, hogy a hiszékeny kis tiszatorkodon nem pont neked tömték le ezt?
dec. 8. 13:12
 20/53 anonim ***** válasza:
48%

igazából 14 éve nem hisz nektek senki, bugyuta szektások, de lehet van az már 20 is

a 2000-res elején a tisza nagy putyinimádó volt egyébként, gyurcsány a tisza párt 2006os jelöltje konkrétan az otthonába hívta

dec. 8. 14:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!