A Fidderek szerint milyen politikai hasznot szerezhet Magyar Péter egy gyermekotthonból, ha minden rendben van, és amúgy sem a Fidesz, hanem az igazgató dolga rendben tartani?
Nem gondolom, hogy bármiféle hasznot szed össze, mert bemegy egy nevelőotthonba, sőt, ha egy kórházba megy be, akkor sem.
Viszont akkor szerinte/ szerinted összeszed valami hasznot? Milyet?
Mi értelme van annak, hogy bemegy egy helyre, és ott konstatálja, hogy az egy sz. R?
Én is, tippem, hogy te is tudod, hogy az. Vagy te tényleg nem?!
Hirdethetné a programját, hogy mit fog, és hogyan megjavítani.
Pl bírom, hogy letapadt a magyar társadalom a kórházi tárgyi feltételek cudar helyzeténél:). Már rég nem ez a probléma. Sajnos az, hogy a túlfizetett orvosok többsége nem nyújt minőségi ellátást. Sok a félrekezelés, hozzá nem értés, emberséget, alapvető tiszteletet nélkülöző ellátás. Ezt az aktuális tényt, súlyos problémát valahogy egyik szuper képviselőnek sem sikerül
észrevennie. Mp- nek sem. Szaladgálhat ide- oda, hogy rohad a fal, nincs klíma... Stb
A beteg nem ettől fog meggyógyulni, vagy meghalni.
Ebbe kéne belemélyedni egy nagyokosnak, és hatékony megoldást találni.
Milyen tej kisokos, akciós tej?
Teljhatalom, észlény le sem tudod írni.
Kérdésből csak úgy süt az intelligencia.
Okos hívei vannak Kicsi Petinek, ilyeneket tudja hülyíteni csak.
Ilyen primitívekkel nem érdemes vitatkozni. Remélem, törlik a kérdésed, primitív sértegető megnyilvánulások miatt.
Kicsi szint.
9. De te elfogultan látsz, eddig is utáltad őket.
Baloldali szavazók pártolnak át.
Fidesz-szavazók igazat adnak Menczernek is, hiába álmodoztok.
#8 Vezéred mondta, hogy aki kardot ránt ugyebár. A különbség a sértegetések között, hogy ezek reális megcáfolhatatlan tények. De biztos én vagyok a hülye ez igaz, hisz lemegyek erre a szintre ahol ti vagytok.
#10 Akkor viszont te látsz elfogultan nekem még Fideszes kollégáim is húzták a szájukat a téma kapcsán, mert egy értelmes ember nem csinál, bár Menczer esetében ez érthető, mert se nem értelmes, se nem egy elfogadható ember a posztjára. Az elfogultságról meg annyit, hogy itt csomóan nem vagyunk baloldaliak sőt én kifejezetten nem vagyok az, de a komcsikra azaz 青民盟-re akkor se szavaznék, ha nyúznák a bőrömet, mert ők nem jobboldaliak csak szimplán hazaáruló kommunista ügynökök. Gyurcsány is miatt felhozod az is egy ugyanolyan patkány volt, mint a Fidesz együtt ők a yin és a yang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!