Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidderek szerint milyen...

A Fidderek szerint milyen politikai hasznot szerezhet Magyar Péter egy gyermekotthonból, ha minden rendben van, és amúgy sem a Fidesz, hanem az igazgató dolga rendben tartani?

Figyelt kérdés
Nem fura a pedofideszesenek, hogyha minden rendben van miértne engednék be, hisz magát égetné be azzal, hogy a kormány, vagyis bocsánat az "igazgató" milyen hiper-szuper módon ellátja az intézményt felelős megbízható nevelőkkel, felszerelésekkel, és az élethez szükséges dolgokkal. Ugyan miből kovácsolna MP akkor politikai hasznot, ha itt minden rendben van? És köszönöm nem érdekel hogy Gyurcsány idején mi volt teljese lesz*rom 14 év tejhatalom után köszi.

dec. 7. 23:55
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
28%

8

"feltár"?!

Miket tár fel, ami nektek újdonság?

Vicces.

dec. 8. 15:01
 22/53 anonim ***** válasza:
28%
Ne légy frusztrált. Keress életcélt te is! Ne add fel. Mi bízunk benned!
dec. 8. 22:01
 23/53 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem semmilyen politikai hasznot nem szerez azáltal, hogy bejár ezekre a helyekre.

Tőlem aztán mehet!

Azt viszont, hogy "pedofideszesezel" téged minősít, no és persze a tisza pártot.

dec. 8. 22:13
 24/53 A kérdező kommentje:

#22 Köszönöm teljes balanszba vagyok, de kedves tőled hogy aggódsz miattam tény hogy a lelkiszegények boldogabbak, de talán meg leszek így is.

#23 Nem hiszem hogy a valóság hangoztatása engem minősít elég csak Semjén elvtársra nézni ő adott lovagkeresztet pedopapnak nem a Tisza, és főleg nem én. Nem a Tisza adott kegyelmet pedonak, és nem a Tisza véd további pedofilgyanús gyermekotthonokba megforduló embereket. Persze tudom ezt nem hangoztatja a kormánymédia, de érdemes utánanézni lehet találni megdöbbentő dolgokat. Álszentségből pipák. Kérdés, csak hogy mennyire erkölcsös, és mennyire keresztény az aki ezeket a döntéseket támogatja közvetett, vagy közvetlen módon ezt már rád bízom.

dec. 8. 23:37
 25/53 A kérdező kommentje:
De egyébként itt egy-kettő ember nagyon eltévedt. Én egy szóval nem mondtam, hogy maga Magyar Péter a megmentő, és tévedhetetlen, és sose hibázik. Meg vannak a maga hibái, és a negatívumai mintahogy minden embernél, de szerintem belátható, hogy aki 14 éve azt a rendszert támogatja, ami tőle, de rosszabb esetben a gyermekeitől/unokáitól veszi el a lehetőséget egy kiegyensúlyozott megbízható élettől az netto hülye, és ehhez nem kell semelyik ellenzéki pártot támogatni, hogy ezt belássa az ember. Persze lehet bámire rásütni, hogy lipsi baloldali álhír, csak a valóság akkor üt meg mikor az ember a propagandán kívül körülkérdez, körülolvas a dolgok között akár több nyelven, vagy beszélget olyan emberekkel akik nem ugyanazon az állásponton vannak. Kár is azzal példálózni, hogy így a nyugat meg úgy a nyugat. Elég a szomszédoknál körülnézni, hogy ők hogy állnak hozzánk képest. Meg persze minél több országba utazik az ember annál nagyobb rálátása lesz, de persze sajnos átlag kis magyar család ezt nem teheti meg a fizetésnek hazudott alamizsnából, mert a fizetése fele elmegy élelmiszerre, a másik fele meg élhetésre ha tud egy kicsit spórolni már nagyon király volt. Persze tudom, hogy aki eltökélten fejet hajtott a vezérnek, és pszichózisban figyeli minden szavát a vezérnek az abban talál nyugalmat, hogy Orbán megvéd mindentől, és mindenkitől minket. Csak a valóság az, hogy az az 1-2 jó törvény, vagy döntés nem másítja meg a 150 sz*r döntést, korrupciót, és elhatárolódást a valóságtól. Ezt kéne belátni nem Magyar Péterezni, mert ő csak egy "motívuma" most az embereknek, hogy talán jöhet valami más, ha ő eltűnne addigra akkor is. Ennyi év autokrácia után meg kéne adni a lehetőséget egy demokratikus rendszernek ami nem Gyúcsány meg Óbán jajjveszékelése, és savazása, mert azt már megunták az emberek.
dec. 8. 23:45
 26/53 anonim ***** válasza:
25%

25

Ti egy olyan kisebbség vagytok, akik annyira szeretnétek már mindegy, miért, és hogy, de kormányon lenni, hogy többségnek érzitek magatokat.

Először próbáljatok normális és saját célokat meghatározni az ország jobbítása érdekében. Gondoljatok bele, hogy nem csak választásból, hanem felelősségteljes kormányzásból is áll egy ország vezetése.

Ennek függvényében válasszatok ki egy tényleg kompetens valakit. Az "Orbán takarodj"- gondolata nagyon- nagyon kevés jövőkép.

Akármennyire is lelkesek vagytok, és bántóak másokkal szemben, még nem lesztek többségben.

És de, magadat minősíted a sértegető kommunikációddal. Rontod az esélyét az Orbán takarodj"- szlogenes team- nek.

Segíteni próbálok, de azt sem veszed észre.

dec. 8. 23:56
 27/53 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy a tejhatalom angolul: milkpower?
dec. 9. 00:03
 28/53 A kérdező kommentje:
#26 Szerintem konkrét tervek, és ötletek is megfogalmazódtak egy jó pár éve már, és eddig egyetlen szereplő sem volt jó, mert lejáratja a propaganda. Szerintem MZP is elirányit egy egész nagyvárost jól, Vona is egy intelligens figura volt. A probléma nem az emberekkel van jelenleg. Egyébként hozzáteszem a hangos kisebbség számait összeadod, és úgy leszólítasz 10 értelmesnek tűnő figurát az utcán szerintem hamar rájössz, hogy itt nem az emberhiánnyal van a gond, hanem azzal hogyan lettek mókolva a választási törvények, és kinek mennyi van a kampányra. De egyébként egy ország vezetése nagy dolog tény és való, és még mennyi olyan szakértő van aki szívesen segítene, de nem nyal be a rendszernek így nincs esélye elhelyezkedni, vagy éppen nem a főnök unokája, vagy annak a szeretőjének a fia. Hisz urambátyám rendszerben csomó szakértő, vagy elhúz innen, vagy más állást keres ezt is értsd meg. Aggresszív vagy sértő az éppenséggel lehet, de nézz körül a saját oldaladon ott mik mennek, és mik mentek már évekkel ezelőtt is. Te éppen csak azt nem veszed észre, hogy mint amikor a szülő szigorúan fogalmaz, de azért hogy te ne ess ugyanabba a hibába. Hozzáteszem nektek is jót akarunk, hisz a magyar nép kollekt nem csak Fidesz szavazókból meg Tisza szavazókból meg DK szavazókból áll, hanem mindenkiből.
dec. 9. 00:04
 29/53 A kérdező kommentje:
#27 Amúgy a Fidesz angolul: Federation of retarded traitors sheep?
dec. 9. 00:06
 30/53 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem a 'szereplők' magukat járatják le, nem kell ahhoz külső segítség. Pl Mp nem azért ellenszenves, mert Menzer lekicsizte, és valójában szimpatikus sem lett ettől.

Jó volna értelmes, jövőbe mutató tervekről, megoldási utakról zengenétek intelligesnél intelligensebb embereitekkel az élen.

Tudom, nagy szeretnéd, de sajnos tényleg nincs ez meg még...

De hajrá, majd gratulálok, ha egyszercsak sikerül végre valami ilyesmit összehoznotok.

Egy egész ország érdeke lenne.

dec. 9. 00:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!