A Fidderek szerint milyen politikai hasznot szerezhet Magyar Péter egy gyermekotthonból, ha minden rendben van, és amúgy sem a Fidesz, hanem az igazgató dolga rendben tartani?
8
"feltár"?!
Miket tár fel, ami nektek újdonság?
Vicces.
Szerintem semmilyen politikai hasznot nem szerez azáltal, hogy bejár ezekre a helyekre.
Tőlem aztán mehet!
Azt viszont, hogy "pedofideszesezel" téged minősít, no és persze a tisza pártot.
#22 Köszönöm teljes balanszba vagyok, de kedves tőled hogy aggódsz miattam tény hogy a lelkiszegények boldogabbak, de talán meg leszek így is.
#23 Nem hiszem hogy a valóság hangoztatása engem minősít elég csak Semjén elvtársra nézni ő adott lovagkeresztet pedopapnak nem a Tisza, és főleg nem én. Nem a Tisza adott kegyelmet pedonak, és nem a Tisza véd további pedofilgyanús gyermekotthonokba megforduló embereket. Persze tudom ezt nem hangoztatja a kormánymédia, de érdemes utánanézni lehet találni megdöbbentő dolgokat. Álszentségből pipák. Kérdés, csak hogy mennyire erkölcsös, és mennyire keresztény az aki ezeket a döntéseket támogatja közvetett, vagy közvetlen módon ezt már rád bízom.
25
Ti egy olyan kisebbség vagytok, akik annyira szeretnétek már mindegy, miért, és hogy, de kormányon lenni, hogy többségnek érzitek magatokat.
Először próbáljatok normális és saját célokat meghatározni az ország jobbítása érdekében. Gondoljatok bele, hogy nem csak választásból, hanem felelősségteljes kormányzásból is áll egy ország vezetése.
Ennek függvényében válasszatok ki egy tényleg kompetens valakit. Az "Orbán takarodj"- gondolata nagyon- nagyon kevés jövőkép.
Akármennyire is lelkesek vagytok, és bántóak másokkal szemben, még nem lesztek többségben.
És de, magadat minősíted a sértegető kommunikációddal. Rontod az esélyét az Orbán takarodj"- szlogenes team- nek.
Segíteni próbálok, de azt sem veszed észre.
Szerintem a 'szereplők' magukat járatják le, nem kell ahhoz külső segítség. Pl Mp nem azért ellenszenves, mert Menzer lekicsizte, és valójában szimpatikus sem lett ettől.
Jó volna értelmes, jövőbe mutató tervekről, megoldási utakról zengenétek intelligesnél intelligensebb embereitekkel az élen.
Tudom, nagy szeretnéd, de sajnos tényleg nincs ez meg még...
De hajrá, majd gratulálok, ha egyszercsak sikerül végre valami ilyesmit összehoznotok.
Egy egész ország érdeke lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!