Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidderek szerint milyen...

A Fidderek szerint milyen politikai hasznot szerezhet Magyar Péter egy gyermekotthonból, ha minden rendben van, és amúgy sem a Fidesz, hanem az igazgató dolga rendben tartani?

Figyelt kérdés
Nem fura a pedofideszesenek, hogyha minden rendben van miértne engednék be, hisz magát égetné be azzal, hogy a kormány, vagyis bocsánat az "igazgató" milyen hiper-szuper módon ellátja az intézményt felelős megbízható nevelőkkel, felszerelésekkel, és az élethez szükséges dolgokkal. Ugyan miből kovácsolna MP akkor politikai hasznot, ha itt minden rendben van? És köszönöm nem érdekel hogy Gyurcsány idején mi volt teljese lesz*rom 14 év tejhatalom után köszi.

dec. 7. 23:55
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Ti Ballibbantak valami más nyelvet beszéltek... :D
dec. 9. 21:11
 42/53 anonim ***** válasza:
A komcsik azok pont ti vagytok eszem a kis szived... Még ezt sem tudod?
dec. 9. 22:06
 43/53 anonim ***** válasza:
Gyagyás ballibbant...
dec. 9. 22:07
 44/53 anonim ***** válasza:
Olvasgatva itt benneteket, ennek amúgy mi értelme, hogy megeszitek egymást és mindenfélének elhordjátok egymást?
tegnapelőtt 06:15
 45/53 A kérdező kommentje:
Speciel semmi frusztráltságlevezetés max. Annyi hogy ő jelentgeti a válaszaim mint egy dacos kisóvodás én meg csak röhögök rajta hogy védi a komcsi pedokat. Mások vagyunk 🤷🏻‍♂️
tegnapelőtt 13:01
 46/53 anonim ***** válasza:
imádom, hogy a balosok 20 évig takaróztak azzal, hogy "ők annak a rendszernek az eszményében hittek" és akkor most habzószájjal komcsiznak :DD
tegnapelőtt 13:28
 47/53 A kérdező kommentje:
Csak annyi a különbség te gyógyegér, hogy én jobboldali vagyok. Nem hiszek a komcsikba se a szocikba ez ennyire egyszerű. A Fidesz legtöbb intézkedése meg pont olyan mint a Kádári intézkedések. Egy jóérzésű jobbos sose fog a Fideszre szavazni inkább leköpi magát.
tegnapelőtt 14:06
 48/53 A kérdező kommentje:
Majd beszéljünk továbbá a komcsikról ha a pedofidesz nyilvánosságra hozza az ügynök aktákat :) addig is jó bégetést
tegnapelőtt 14:07
 49/53 anonim ***** válasza:
mert talán tőketulajdonos vagy, vagy ötödik generációs kisvállalkozó? milyen jobboldali te gyógyegér? az egyetlen értelmes felosztás a globalisták és a lokalisták, ahol jelenleg nem a globalisták a jobboldal
tegnapelőtt 14:08
 50/53 A kérdező kommentje:
#50 Sajna ahol sötétségre van igény ott nem lehet tüzet gyújtani. Én is voltam Fideszes még jó régen, és jó régen Orbán is mást mondott, és más intézkedéseket tett a hazáért. Csak mostanra a vak nem látja aki ennek a tömegpszichózisnak a hatása alatt van, hogy a jövőjét veszi el ez a kormány. Hiába mondanék én bármit személyes sértésnek veszi egy Fideszes adnak rá egy könnyen emészthető magyarázatot, vagy álhírnek titulálja a Fidesz. Itt már rég nem kormányzás, hanem kommunikáció megy. Szóval nyugodtan jelentgess, meg puffogj a válaszomon. Attól hogy ezt csinálod nekem nem lesz kevesebb neked meg végképp nem lesz igazad. Olvass utána továbbá mik a jobboldali értékek, és ahhoz képest milyen intézkedéseket tesz a Fidesz. Nekem nagyon sok barátom, és köztük én is szívem szerint Mi hazánkra szavaznék, de mivel nem látom hogy ők le tudnánk váltani a jelenlegi rezsimet így muszáj vagyok lenyelni a békát. De a Fideszre jobboldaliként szavazni pont olyan, mintha felköpnél, és aláállnál.
tegnapelőtt 14:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!