Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Mi a fő ok...

Ellenzékiek! Mi a fő ok amiért akár a TISZA-ra is leszavaztok?

Figyelt kérdés

Én őszintén sosem hittem abban hogy a politikai vezetők számomra jobb életet tudnak biztosítani, szerintem ez mindenkinek az egyéni felelőssége. Én nem hiszem hogy TISZA párt 4 év alatt rendbe tudná tenni akár az alapvető szolgáltatások színvonalat.

Egyedüli ok amiért nem szavazok a fideszre, az a propaganda. Idegesít, zavar hogy van. Plakátok, a sok kamu a köztelevízióban és az nem létező ellenséggyártás, uszítás.

A helyzet az hogy az emberek annyira utálják már egymást csak mert ellentétes ideológiában hisznek hogy az már tarthatatlan állapot.

Én egyedüli elvárásom ez lesz, hogy a utálkozás, a mocskolódás megszűnjön.

#FIDESZ #vita #propaganda #Tisza #Iiberalizmus #Mocskolodas
dec. 7. 22:19
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
21%

"A politika önmagában egy tudományág és szerteágazó"

ez lehet, de amit leművelnek világszinten a politikusok, ég és föld a kettő között a különbség.

mondjuk van igazság abban amit a 31-es mond, mert jelenleg az összes migráns-támogató párt, elsősorban a németek most a valóban háború elől menekülő ukránokat hazaküldené harcolni, de a szíreket meg afgánokat akik évek óta élősködnek európában meg bottal se piszkálnák.

dec. 8. 17:58
 42/48 anonim ***** válasza:
86%
Hányingerem van Orbántól. Szinte minden döntése kicseszés az emberekkel
dec. 8. 20:15
 43/48 anonim ***** válasza:
60%
#36 a mandinet egy jobbágyi kormánypropaganda szennylap, tehetségtelen, képességek nélküli kormánypropagandistákkal, utóbbi időben egyre szánalmasanb vergődéssel mióta MP-től elkezdtek rettegni. Na nem mintha előtte lett volna színvonal.
dec. 8. 21:28
 44/48 anonim ***** válasza:
34%

"a mandinet egy jobbágyi kormánypropaganda szennylap, tehetségtelen, képességek nélküli kormánypropagandistákkal, utóbbi időben egyre szánalmasanb vergődéssel mióta MP-től elkezdtek rettegni. Na nem mintha előtte lett volna színvonal."

Nem egészen. Inkább így mondanám: A legkiegyensúlyozottabb magyarországi polgári hetilap.

dec. 9. 09:33
 45/48 gago77 ***** válasza:
40%
Az hogy hiányosak az ismereteik. Azt sem tudják, hogy Tiszapetyka a Mihazánk programpontjaival népszerűsíti magát... No persze a "mentességi"-t azt nem törli el!! Nagyjából ez az egy amit nem ígért be a Mihazánkos programpontok közül...
dec. 9. 10:27
 46/48 gago77 ***** válasza:
29%
Bocs: rosszul írtam, "mentelmi jog" , nem mentességi
dec. 9. 10:30
 47/48 BécsiFehér ***** válasza:
59%

#28: "fogadok nem mernél késő este sétálgatni Párizs migránsok által sűrűn lakott részein "

Szerencsére nem a Avenue des Champs-Élysées környékén élnek, így marad még sétahely bőven. Egyébként, Pesten a Népszinház utca is elég sötét helynek látszik, mégis megfordulok ott gyakran a pakisztáni, arab és török boltok miatt.

dec. 9. 11:05
 48/48 anonim ***** válasza:
#47: szerintem nem te lettél annál a válasznál megszólítva.
dec. 9. 11:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.