Ellenzékiek! Mi a fő ok amiért akár a TISZA-ra is leszavaztok?
Én őszintén sosem hittem abban hogy a politikai vezetők számomra jobb életet tudnak biztosítani, szerintem ez mindenkinek az egyéni felelőssége. Én nem hiszem hogy TISZA párt 4 év alatt rendbe tudná tenni akár az alapvető szolgáltatások színvonalat.
Egyedüli ok amiért nem szavazok a fideszre, az a propaganda. Idegesít, zavar hogy van. Plakátok, a sok kamu a köztelevízióban és az nem létező ellenséggyártás, uszítás.
A helyzet az hogy az emberek annyira utálják már egymást csak mert ellentétes ideológiában hisznek hogy az már tarthatatlan állapot.
Én egyedüli elvárásom ez lesz, hogy a utálkozás, a mocskolódás megszűnjön.
"A politika önmagában egy tudományág és szerteágazó"
ez lehet, de amit leművelnek világszinten a politikusok, ég és föld a kettő között a különbség.
mondjuk van igazság abban amit a 31-es mond, mert jelenleg az összes migráns-támogató párt, elsősorban a németek most a valóban háború elől menekülő ukránokat hazaküldené harcolni, de a szíreket meg afgánokat akik évek óta élősködnek európában meg bottal se piszkálnák.
"a mandinet egy jobbágyi kormánypropaganda szennylap, tehetségtelen, képességek nélküli kormánypropagandistákkal, utóbbi időben egyre szánalmasanb vergődéssel mióta MP-től elkezdtek rettegni. Na nem mintha előtte lett volna színvonal."
Nem egészen. Inkább így mondanám: A legkiegyensúlyozottabb magyarországi polgári hetilap.
#28: "fogadok nem mernél késő este sétálgatni Párizs migránsok által sűrűn lakott részein "
Szerencsére nem a Avenue des Champs-Élysées környékén élnek, így marad még sétahely bőven. Egyébként, Pesten a Népszinház utca is elég sötét helynek látszik, mégis megfordulok ott gyakran a pakisztáni, arab és török boltok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!