Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Mi a fő ok...

Ellenzékiek! Mi a fő ok amiért akár a TISZA-ra is leszavaztok?

Figyelt kérdés

Én őszintén sosem hittem abban hogy a politikai vezetők számomra jobb életet tudnak biztosítani, szerintem ez mindenkinek az egyéni felelőssége. Én nem hiszem hogy TISZA párt 4 év alatt rendbe tudná tenni akár az alapvető szolgáltatások színvonalat.

Egyedüli ok amiért nem szavazok a fideszre, az a propaganda. Idegesít, zavar hogy van. Plakátok, a sok kamu a köztelevízióban és az nem létező ellenséggyártás, uszítás.

A helyzet az hogy az emberek annyira utálják már egymást csak mert ellentétes ideológiában hisznek hogy az már tarthatatlan állapot.

Én egyedüli elvárásom ez lesz, hogy a utálkozás, a mocskolódás megszűnjön.

#FIDESZ #vita #propaganda #Tisza #Iiberalizmus #Mocskolodas
dec. 7. 22:19
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
94%
senki nem fogja rendbe rakni ezt 4 év alatt, de lehet 40 év alatt se.
dec. 7. 22:23
 2/48 anonim ***** válasza:
89%
Nem szeretem különösebben Magyar Pétert, de a korábbi ellenzéki pártok, egy-két embert leszámítva teljesen lebőgtek. Reménytelenek. Magyarban viszont van potencia, hogy valamivel több, mint fél év alatt utolérte a Fideszt népszerűségben - és ezt nem valami összefogásosdi élén, aminek a tagjai mást sem csináltak, csak egymást marták, hanem egy párttal. Úgyhogy van esélye, hogy a rezsim minden mocskos trükkje ellenére győzhessen.
dec. 7. 22:24
 3/48 Fsms ***** válasza:
87%
Jelenleg a cél az államcsőd elkerülése. Orbán háromszor akkora államadósságot hozott össze mint Gyurcsány .
dec. 7. 22:25
 4/48 anonim ***** válasza:
78%

Mp nem akar kilépni az eu ból.

Csatlakozni akar az eu ügyészséghez.

Alaptörvénybe akarja a miniszternök Max 2 ciklus.

Amit konkrétan hiányolok hogy kijelentse azt, hogy Magyarország örökre szakít minden szinten, minden üzletben, és érdekeltségben Oroszországgal.

És az oroszok innentől kezdve nem kívánatos személyek Európában.

dec. 7. 22:31
 5/48 anonim ***** válasza:
16%

4: és olajat meg földgázt honnan óhajtasz importálni?

mert gondolom te visítanál leghangosabban ha nem lenne a boltok polcain semmi. mert ugye a hűtő nem az ajtó nyitogatására telik meg varázslatos módon.

dec. 7. 22:36
 6/48 árokpart ***** válasza:
95%
4-es Túl nagy ország ahhoz Oroszország és sok mindenben függünk tőlük, hogy csak úgy teljesen szakítsunk vele. A 2010 előtti kormányok idején, sőt még maga Antall József idején is kereskedelmi partnerünk maradt Oroszország.
dec. 7. 22:37
 7/48 anonim ***** válasza:
77%

1. Magyar Péterrel lehetőségünk van visszaszerezni az EU-s pénzeket, amik kapásból ezermilliárdos tételt jelentenek.

2. A TISZA-nak nincs kiépített korrupciós klientúrája, sőt, még képviselőbázisa van, nagyon-nagyon sok emberük új szereplőnek fog számítani, ahogy az EP képviselőik is ilyenek. Egy ilyen bagázzsal ha akarnál se tudnál úgy lopni, mint a Fidesz, akik évtizedek óta építették a maffiahálózatukat. Ez megintcsak egy jelentős spórolási aspektus.

3. Tényleg nem lehet helyrehozni az alapvető állami intézményeket 4 év alatt, de végre valahára lenne rá politikai érdek, hogy elkezdődjön ezeknek a rendbetétele. A fidesz, bízva a propagandájában nemhogy nem kellett megreformálnia ezeket a területeket, de egyenest le is sz*rhatta őket.

4. Szerintem eleve nem rossz dolog, hogy a NER-es cégek végre piaci versenyre lesznek kényszerítve, legalább 4 évig.

5. Mégha a TISZA is nyeri a választásokat, a fidesz akkor is megmarad egy erős ellenzéknek. Lássátok meg, akkor majd a fideszeseknek is nagyon fontos lesz hirtelen a fékek és ellensúlyok rendszere, amit egészen odáig fikáztak.

6. Az állami intézményeket nem a képviselők és a politikailag kinevezett miniszterek és államtitkárok tartják fenn, hanem a középvezetők, akik nem, vagy ritkábban szoktak cserélődni. Pintér Sándor saját bevvalása szerint is lóf*szt nem értett az egészségügyhöz, történt ebből bármi katasztrófa? Balogh Zoltán is pap volt, teológus, semmi köze nem volt a nagybetűs egészségügyhöz, vagy oktatáshoz és még amik az EMMI-hez tartoztak. Lázár Jánosnak is maximum hobbija a közlekedés, semmi több. Ha nem egy világ szerencsétlenségét ültetnek a székbe egy Lázár János féle temperamentummal, akkor semmi nem történik. Persze az se egy jó dolog, mert akkor fejlődés sincs, de azok a posztapokaliptikus mesék, amikkel a fidesz hülyíteni próbálja az embereket, az egyszerűen nem létezik.

dec. 7. 22:45
 8/48 anonim ***** válasza:
5%
*képviselőbázisa sincs*
dec. 7. 22:45
 9/48 anonim ***** válasza:
82%
Látni akarom az arcukat, amikor veszítenek, és azt, amikor az ügyészség munkáját nem korlátozza egy rezsim.
dec. 7. 23:40
 10/48 anonim ***** válasza:
85%
Hogy Orbán távozzon.
dec. 8. 00:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!