Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszesek mikor veszik...

A Fideszesek mikor veszik észre, hogy a legtöbb ellenzéki nem azért szavaz le az ellenzékre, mert szektásan támogatja, hanem mert változást akar?

Figyelt kérdés
Számomra tök irreleváns, hogy azzal próbálják meg provokálni azt aki változást szeretne, hogy "szektás" vagy egyenesen a seggébe van az épp meglévő ellenzéki jelöltnek. Ugyanakkora aki 14 éve leszavaz a Fideszre hiába nem halad sehova az ország az mi ha nem szektás? Aki meg átlája, hogy a mutatók, és az életszínvonal egyenesen a béka segge felé halad, és megadná másnak az opciót, hogy változzon valami vagy pozitívan vagy negatívan a biztos negatív helyett az hazaáruló? Ekkora sötétség uralkodik az agymosott fejekben?

tegnap 23:18
1 2 3
 1/26 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
25%
Majd ha az ellenzékiek észreveszik, hogy a legtöbb fideszes nem azért szavaz le a fideszre, mert szektásan támogatja, hanem mert nem akar változást.
tegnap 23:40
 2/26 anonim ***** válasza:
17%

Nem igaz, hogy az életszínvonal a béka seggéhez közelít.

Nézz körül.

tegnap 23:49
 3/26 anonim ***** válasza:
18%

Kérdező, imádott Gyurcsányod alatt mennyi volt a fizetésed?

És most, a "szörnyű orbáni diktatúrában"?

Csak őszintén!

Nincs több kérdésem!

ma 00:02
 4/26 A kérdező kommentje:

#1 A bérek úgy ahogy vannak sz*rra sem elegek a környező országokhoz képest, a nyugdíj detto, a munkahellyel nem tudok vetekedni mehetsz gyárba, vagy gyárba egyes városokba. A közeledés meg szerintem elírás, és távolodás akar lenni. Pedig a Fideszesek egy pszichopatát támogatnak évek óta bár inkább szociopata ez tény és való a pszichopata az Lázár. Ez nem agymosás amit én leírtam ez a tény a függöny mögül amit a propaganda az emberek agya elé függeszt ki.

#2 Persze ezt megértem, csak azt nem értem meg feltétlen hogy miért jó a sz*rban hemperegni ez miért opcionális valakinek?

#3 Azt teszem minden egyes nap a kollegáim, a barátaim, a családtagjaim között, és mellé olvasok angolul, és magyarul is híreket. Pontosan ezért született meg ez a kérdés.

ma 00:04
 5/26 A kérdező kommentje:
#4 Rühellem Gyúcsányt is mint a szar, és nem szeretném vissza nem is tért ki erre a kérdésem, és nem is írtam ilyesmit. Egyébként fogalmam nincsen már, de az biztos hogy még annak idején is több mindent tudtam belőle megvásárolni az ördög idejében pedig pályakezdő voltam. Egyébként egyértelműen kevesebb volt, bár akkor 250-280 volt egy euro most 415, és azóta az élelmiszer, a lakhatás is többszörösére emelkedett szóval talán még akkor jobban is éltem valamelyest, és ezt röhejes belátnom :D
ma 00:06
 6/26 A kérdező kommentje:
De tudom mindenki hülye, csak a Fidesz helikopter ő sz*rta a spanyolviaszt is megváltó politikájukkal ami a félelemkeltésre, és a milliárdok elszórása propagandára meg haverokra megtette az évek alatt tartó hatását. Ha az emberek valami érdemi változást akarnak, akkor Gyurcsányisták, vagy lipsik, és LMBTQ simogatók lehetnek kizárólag. Én speciel bármilyen meglepő jobboldali vagyok, de a Fideszre hányinger nélkül nem tudnék leszavazni, mert az nem jobboldali intézkedésekről híres, és értékrendről sokkal inkább hajaz a kommunizmusra. Nyissa fel 1-2 nagyon okos a törikönyveket, és olvasson a sorok között, vagy csak üsse fel a wikipédiát a megvilágosodás mekkájáért.
ma 00:10
 7/26 anonim ***** válasza:
40%

imádom ezt a "változás" dumát

és ha jelentősen rosszabb lesz, az neked egy jó irány? mert változásnak változás

ma 00:15
 8/26 A kérdező kommentje:
#8 Szóval inkább éled le úgy hogy évről-évre rosszabb a helyzet, és tudod hogy sose jön el a megváltás, mert 14 éve nem érkezett meg? Vagy megkockáztatod, hogy ennél sokkal jobb, és élhetőbb Magyarországon élsz? Nekem az utóbbi barátságosabb annyit látok, hogy gyerekkori haverok,barátok,ismerősök lépnek le, és sokan már évek óta kint vannak hazajönnek pár hétre, és konstatálják hogy ez már nem hiányzik nekik, és sokan mások is így fognak tenni sajnos, vagy nem sajnos ide jutottunk. Szóval igen én inkább kockáztatom a biztos degradálódást egy "lehet"-ért.
ma 00:18
 9/26 anonim ***** válasza:
20%
mert bugyuta vagy és azt hiszed nincs mit veszíteni
ma 00:31
 10/26 A kérdező kommentje:
#10 Ha amiatt bugyuta vagyok amiért a biztos sz*r helyett adok esélyt annak akitől még lehet jót is várni akkor büszkén vállalom igen, de szerintem egy értelmes ember esetében ez fordítva szokott lenni. De lehet külön univerzumban élünk.
ma 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!