Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszesek mikor veszik...

A Fideszesek mikor veszik észre, hogy a legtöbb ellenzéki nem azért szavaz le az ellenzékre, mert szektásan támogatja, hanem mert változást akar?

Figyelt kérdés
Számomra tök irreleváns, hogy azzal próbálják meg provokálni azt aki változást szeretne, hogy "szektás" vagy egyenesen a seggébe van az épp meglévő ellenzéki jelöltnek. Ugyanakkora aki 14 éve leszavaz a Fideszre hiába nem halad sehova az ország az mi ha nem szektás? Aki meg átlája, hogy a mutatók, és az életszínvonal egyenesen a béka segge felé halad, és megadná másnak az opciót, hogy változzon valami vagy pozitívan vagy negatívan a biztos negatív helyett az hazaáruló? Ekkora sötétség uralkodik az agymosott fejekben?

tegnap 23:18
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
De tudom-tudom csak Orbántól várhatjuk a csodát ami sosem érkezik el. Az éppen aktuális kihívója mindig alkalmatlan, és hülye. Csak tudnám, hogy Orbán miért pont az olyan politikai viselkedésről beszélt 10-en x éve hogy nem normális egy kormány esetében, és egy olyan kormánynak le kell mondania, ha most pontosan ezeket csinálják. Ez a megbízható vezető. Kár lenne elveszíteni, mint lufiárusnak a nyílzápor annyira kell.
ma 00:42
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

A szektásokat kérdezed hogy miért néznek szektásnak ellenzékiként kérdező?

Ezt hívják úgy hogy tátott szájjal a f.szerdőben sétálás

Ez olyan mintha a zombikat próbálnàd rábeszélni a vegetáriánus étrendre

ma 00:45
 13/28 A kérdező kommentje:
#13 Lehet igazad van a legyet se tudom meggyőzni, hogy ne a szarra szálljon, mert az alma finomabb.
ma 00:47
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

semmi jót nem lehet várni tőlük

ez olyan, mint amikor a részeg szomszéd megígéri, hogy okosba megold ezt-azt neked

sok köszönet akkor se lenne benne ha tényleg esélyt kapna

ma 00:51
 15/28 A kérdező kommentje:
#15 Köszi Nostradamus.
ma 00:57
 16/28 A kérdező kommentje:
2024-et írunk Orbán 2008-ban kiköpött maga ellen beszélt annak amit most csinál.
ma 01:24
 17/28 A kérdező kommentje:
#22 Akkor keress rá youtubeon és hallgasd meg amiket mondott, és amik most vannak az országban. Ez nem is balos propaganda az biztos, hisz ő mondta ki a saját kis csepp száján. A valóság tagadása az nem engem ír le, hanem téged. A vezéred a kérdésekre nem is válaszol, ha felteszik neki a múltban tett kijelentéseiről, hanem elterel, vagy csak mosolyog.
ma 01:44
 18/28 anonim ***** válasza:
15%
na amúgy ez is jól mutatja, hogy mennyire nemlétező dolog ez a "tisza", ős fidesz meg orbánfób dumákkal támadtok, amiket még MZP-s összefogós meg főleg MSZP-SZDSZ szavazó korotokban magoltatok be
ma 01:46
 19/28 A kérdező kommentje:

De tessék könnyítek a helyzeteden: https://www.youtube.com/watch?v=MN3gqOcdPnE

Van még jó pár egyébként, ha utánanézel. Az én agyamba bele sem fér, hogy lehetne balos propaganda, ha valamit a főnököd mondott, és annak az ellentetjét csinálja. Ez már pszichiátriai esetnek minősülne a kórképben.

ma 01:46
 20/28 anonim ***** válasza:
31%

attól, hogy Himmler rosszakat mondott a zsidókról az igazzá válik?

látod bugyuta egybites tiszacsinovnyik

ma 01:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!