A Fideszesek mikor veszik észre, hogy a legtöbb ellenzéki nem azért szavaz le az ellenzékre, mert szektásan támogatja, hanem mert változást akar?
Hmmm. Én, pl. sosem szavaztam, és szavaznék a FIDESZ-re, mert már az indulásuk idején ellenszenves volt. MIÉP, JOBBIK, és most MHM. Tudod miért? Mert változást akarok. De a TISZA-ra ugyan úgy nem szavaznék, mint a FIDESZ-re sem.
Mindjárt jön a "nácizás", a "szatelitpárt", meg hogy esélytelen az MHM. Lehet. Most még. De, nézz körül a "fejlett" Nyugaton. A nemzeti pártok mindenhol komoly sikereket érnek el. Előbb-utóbb nálunk is észreveszik, hogy ki képviseli a magyar emberek érdekeit.
23#
Mindjárt jön a "nácizás", a "szatelitpárt", meg hogy esélytelen az MHM. Lehet.
Egyáltalán nem ezek a gondok az MHM-el. Exjobbikos vagyok, akkor hagytam ott őket amikor szétestek.
Az MHM ugyanúgy elfogadhatatlan mint a másik áruló szárny a jobbik. Míg a jobbik a Gyurcsány platform alá feküdt be, addig az MHM a kormány alá.
Elfogadhatatlan, a jobboldal árulása volt együttműködni egy olyan kormánnyal a hatalomban, aki elárulja a nemzeti értékeket, csak névlegesen az és közben elvtelen hazug populista módon kormányoznak
Az együttműködésük teljesen lejáratta a MHM-et, ezért soha nem tudnék rájuk szavazni.
Értem én hogy a tiszával hasonló bajok vannak, dehát szavazni ugye nem kötelező. Előző választáson ezért nem voltam ott, árulókra és elvtelen hazug mocskokra nem szavazok
tegnap 09:11
Te is tévedésben vagy... Van egy nagyon jó fej kollégám, szinte már barátom is. Egy korosztály vagyunk, és hasonló a zenei, művészeti izlésünk is. Politika nem nagyon került köztünk beszédtémába, de a minap igen. Ő SZDSZ-es aktivista volt anno, és manapság is azt az irányt követi. Én mindenkori szélsőjobbos vagyok, és ettől nehéz lenne eltéríteni. Kérdeztem, hogy mit gondol Toroczkai Lászlóról, és a Mi Hazánk Mozgalomról. Ugyanazt a dumát adta le, mint itt is a kommentelők: Náci, konteos, szatelitpárt...a pozitívum csak dóra cickói voltak a beszélgetésünkben. :)
SOHA nem látott egy YouTube videót, ahol azt látná, hogy az MHM a magyar emberek érdekeit védi... Egy párat megnézettem vele. Fura volt, mert nem tudott mit mondani utána...
A lényeg:
NEM vagyunk messze egymástól ( Bal-jobb.), de nem ér össze a kezünk, hogy a FIDESZ ne tudja szét szakítani...
“ NEM vagyunk messze egymástól ( Bal-jobb.), de nem ér össze a kezünk, hogy a FIDESZ ne tudja szét szakítani...”
Ez immár egy áthidalható probléma, legalábbis 2026-ban az lesz.
A tiszában - egyenlőre - jobb és balodali érzelmű szavazók is bőven vannak, azaz ideiglenesen egyesíteni tudta és tudja a két oldalt. Ha nem egy szatellitpárt támogatójaként akarod életed végéig kiélni a jobboldali irányultságodat, akkor javallom szavazz a kormányváltásra.
Ha a fidesz állami propagandagépezetét sikerül megtörni, akkor máris lesz tere a szélsőjobbnak is, és a többpólusú parlamenti térben is több lehetőségük lesz később érdemben politizálni. Most csakis a kormányt szolgálják ki semmi mást nem tesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!