Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszesek mikor veszik...

A Fideszesek mikor veszik észre, hogy a legtöbb ellenzéki nem azért szavaz le az ellenzékre, mert szektásan támogatja, hanem mert változást akar?

Figyelt kérdés
Számomra tök irreleváns, hogy azzal próbálják meg provokálni azt aki változást szeretne, hogy "szektás" vagy egyenesen a seggébe van az épp meglévő ellenzéki jelöltnek. Ugyanakkora aki 14 éve leszavaz a Fideszre hiába nem halad sehova az ország az mi ha nem szektás? Aki meg átlája, hogy a mutatók, és az életszínvonal egyenesen a béka segge felé halad, és megadná másnak az opciót, hogy változzon valami vagy pozitívan vagy negatívan a biztos negatív helyett az hazaáruló? Ekkora sötétség uralkodik az agymosott fejekben?

dec. 3. 23:18
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Menthetetlen vagy, sajnálom. A valóság tagadásában én sem tudok segíteni keress fel egy szakembert, vagy nézz mélyen magadban. Nem vagyok kifejezetten Tiszás, de egy normális érzetű embert az ilyen hasonló túlképzett doktorok elgondolkodtatják ezen a lépésen. Sok sikert a továbbiakban, és fogadja őszinte együttérzésem a környezeted, és kedves családod! Jó pihit!
dec. 4. 01:50
 22/30 anonim ***** válasza:
26%
azt mondja nem kifejezetten tiszás :DD hát azt vettem észre a legszélsőségesebb orbángyűlölő propaganda elpuffantása után
dec. 4. 01:53
 23/30 Dongaben ***** válasza:
49%

Hmmm. Én, pl. sosem szavaztam, és szavaznék a FIDESZ-re, mert már az indulásuk idején ellenszenves volt. MIÉP, JOBBIK, és most MHM. Tudod miért? Mert változást akarok. De a TISZA-ra ugyan úgy nem szavaznék, mint a FIDESZ-re sem.

Mindjárt jön a "nácizás", a "szatelitpárt", meg hogy esélytelen az MHM. Lehet. Most még. De, nézz körül a "fejlett" Nyugaton. A nemzeti pártok mindenhol komoly sikereket érnek el. Előbb-utóbb nálunk is észreveszik, hogy ki képviseli a magyar emberek érdekeit.

dec. 4. 02:50
 24/30 anonim ***** válasza:
#23 Ez így lesz majd később. De jelenleg most van esély leváltani a Fideszt a legjobban. És arra kell szavazni akinek esélye van. És ez a Tisza. Aztán meglátjuk mit produkálnak és 2030-ban a MHM is jobban tud elindulni propaganda nélkül. Tehát ha MHM-et akarod kormányra ahhoz előbb a Fideszt kell leváltani amit az MHM nem képes egyedül 26-ban tehát egyenlőre nem szabad rájuk szavazni mert az elvesztegetett szavazat. Amúgy osztom a véleményed de nem jött még el az idejük
dec. 4. 09:08
 25/30 anonim ***** válasza:

23#

Mindjárt jön a "nácizás", a "szatelitpárt", meg hogy esélytelen az MHM. Lehet.

Egyáltalán nem ezek a gondok az MHM-el. Exjobbikos vagyok, akkor hagytam ott őket amikor szétestek.

Az MHM ugyanúgy elfogadhatatlan mint a másik áruló szárny a jobbik. Míg a jobbik a Gyurcsány platform alá feküdt be, addig az MHM a kormány alá.

Elfogadhatatlan, a jobboldal árulása volt együttműködni egy olyan kormánnyal a hatalomban, aki elárulja a nemzeti értékeket, csak névlegesen az és közben elvtelen hazug populista módon kormányoznak

Az együttműködésük teljesen lejáratta a MHM-et, ezért soha nem tudnék rájuk szavazni.

Értem én hogy a tiszával hasonló bajok vannak, dehát szavazni ugye nem kötelező. Előző választáson ezért nem voltam ott, árulókra és elvtelen hazug mocskokra nem szavazok

dec. 4. 09:11
 26/30 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell -főleg nem bizonytalan kimenetelű- változás.
dec. 4. 10:55
 27/30 A kérdező kommentje:
#22 Lobotómia
dec. 4. 14:49
 28/30 A kérdező kommentje:
Én is MHM-mal szimpatizálok, de a 24-esnek sajnos igaza van pedig nagyon kedvelem Toroczkai ambícióit.
dec. 4. 14:51
 29/30 Dongaben ***** válasza:

tegnap 09:11

Te is tévedésben vagy... Van egy nagyon jó fej kollégám, szinte már barátom is. Egy korosztály vagyunk, és hasonló a zenei, művészeti izlésünk is. Politika nem nagyon került köztünk beszédtémába, de a minap igen. Ő SZDSZ-es aktivista volt anno, és manapság is azt az irányt követi. Én mindenkori szélsőjobbos vagyok, és ettől nehéz lenne eltéríteni. Kérdeztem, hogy mit gondol Toroczkai Lászlóról, és a Mi Hazánk Mozgalomról. Ugyanazt a dumát adta le, mint itt is a kommentelők: Náci, konteos, szatelitpárt...a pozitívum csak dóra cickói voltak a beszélgetésünkben. :)

SOHA nem látott egy YouTube videót, ahol azt látná, hogy az MHM a magyar emberek érdekeit védi... Egy párat megnézettem vele. Fura volt, mert nem tudott mit mondani utána...

A lényeg:

NEM vagyunk messze egymástól ( Bal-jobb.), de nem ér össze a kezünk, hogy a FIDESZ ne tudja szét szakítani...

dec. 5. 18:12
 30/30 anonim ***** válasza:

“ NEM vagyunk messze egymástól ( Bal-jobb.), de nem ér össze a kezünk, hogy a FIDESZ ne tudja szét szakítani...”

Ez immár egy áthidalható probléma, legalábbis 2026-ban az lesz.

A tiszában - egyenlőre - jobb és balodali érzelmű szavazók is bőven vannak, azaz ideiglenesen egyesíteni tudta és tudja a két oldalt. Ha nem egy szatellitpárt támogatójaként akarod életed végéig kiélni a jobboldali irányultságodat, akkor javallom szavazz a kormányváltásra.

Ha a fidesz állami propagandagépezetét sikerül megtörni, akkor máris lesz tere a szélsőjobbnak is, és a többpólusú parlamenti térben is több lehetőségük lesz később érdemben politizálni. Most csakis a kormányt szolgálják ki semmi mást nem tesznek.

dec. 5. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!