Ellenzékiek! Mi a fő ok amiért akár a TISZA-ra is leszavaztok?
Én őszintén sosem hittem abban hogy a politikai vezetők számomra jobb életet tudnak biztosítani, szerintem ez mindenkinek az egyéni felelőssége. Én nem hiszem hogy TISZA párt 4 év alatt rendbe tudná tenni akár az alapvető szolgáltatások színvonalat.
Egyedüli ok amiért nem szavazok a fideszre, az a propaganda. Idegesít, zavar hogy van. Plakátok, a sok kamu a köztelevízióban és az nem létező ellenséggyártás, uszítás.
A helyzet az hogy az emberek annyira utálják már egymást csak mert ellentétes ideológiában hisznek hogy az már tarthatatlan állapot.
Én egyedüli elvárásom ez lesz, hogy a utálkozás, a mocskolódás megszűnjön.
Igazából minden egyes nappal csak mélyebbre süllyeszti Orbán az országot. Ennek mielőbb véget kell vetni. Nem lehet 4 év alatt rendet tenni, de ha már pár dologban visszaáll a normális alkotmányos rend, akkor az már jó.
"És az oroszok innentől kezdve nem kívánatos személyek Európában."
Azért remélem a zenekarral Csajkovszkijt még játszhatunk és a Tolsztoj-könyveimet sem kell elégtenem...
Hagyjuk már ezt a kollektív bűnösség elvet, mikor néhány f@sz vezető miatt egy egész országot büntetünk...
Ráadásul gepolitikailag is nonszensz. Tudomásul kell venni, hogy itt van egy ekkora ország szinte mellettünk. Nem kell becsicskulni, nem kell éltetni őket, de gazdaságilag tényező.
13.
Nem szó szerint értettem.
Hanem ahogy pl a csehek csinálják. Veszik az olajat a ruszkitól természetrsen, de a diplomáciai kapcsolatuk az nulla. Sőt komoly szinten támogatják Ukrajnát lőszerrel.
Mert a jelenlegi állapot.. 56 fényében, hogy a magyar kormány nyíltan orosz ügynök státuszban van, ami felháborít minden magyart és védekezésre kényszeríti az eu t, ez tarthatatlan állapot.
Ezért kellene mp nek ezügyben állást foglalnia.
#19 Baloldali álhírek puffogtatása helyett van valós rálátásod a témára, vagy csak trollkodsz?
A patrióták képviselik egyértelműen az európai értékeket. A többiek az iszlamista érdekeket képviselik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!